Diary #124: vakantie & weekendje Blankenberge

Diary #124: vakantie & weekendje Blankenberge

Deze week deden we het wat rustiger aan. Roel had vakantie en ik probeerde ook mijn werkritme een beetje aan de kant te schuiven. Er stond tenslotte ook een weekendje weg op de planning! 

Maandag

OOTD – mijn vriend kocht mijn outfitMaandag hebben we eerst heerlijk uitgeslapen. We waren op zondag natuurlijk naar Toverland geweest, dus dat voel je de dag erna wel in je beentjes. Ik heb mijn foto’s van Toverland alvast bewerkt, heb mijn tassen allemaal opgeruimd en gekozen welke Andrélon lijn ik eerst wilde testen. Ik ben nu bezig met het testen van de Amandel Shine lijn en deze review komt binnenkort al online! Verder had ik trek in friet, dus hebben we zelf friet gemaakt. Yum!

Dinsdag

Diary #124: vakantie & weekendje BlankenbergeDinsdag heb ik toch nog even gewerkt en moest ik ‘s ochtends ook weer naar de opticien. Mijn ogen waren verbetert ten opzichte van twee weken terug en ik had nu zelfs 150% zicht. Alleen ik vertrouwde het toch nog niet helemaal, omdat ik voor mijn nachtlenzen echt jarenlang dezelfde sterkte heb gehad en het nu ineens veel beter zou zijn. Daarom heb ik toch voor de zekerheid nog een afspraak gemaakt voor over twee weken. Just to be sure! Verder kreeg ik ‘s middags een heerlijke slush puppy van Roel. Alleen helaas was dat niet zo goed voor me, want ‘s avonds lag ik meteen ziek op bed. Wellicht was het een iets té verkoelend drankje. ;)

Woensdag

Diary #124: vakantie & weekendje BlankenbergeWat foto’s van het thuisfront! Mijn ouders waren in Gent, waar ik echt nog eens naartoe wil. Mijn moeder had deze veel te lekkere wafel, yum. Verder lag Puck de slaapkop uiteraard weer te slapen. Ik krijg alleen maar slaapfoto’s, haha. Zelf was ik deze dag aan de slag gegaan met het werken van mijn weekvlog, het drinken van veel koffie en daarna ben ik op de bank geploft voor een serie. Het is tenslotte vakantie.

Donderdag

Diary #124: vakantie & weekendje BlankenbergeDonderdag kwamen mijn ouders nog even langs, super gezellig! Daarna was het tijd voor de wedstrijd van Feyenoord (die vies tegenviel) en natuurlijk om de koffers in te pakken. Je ziet wel wie er weer op bed ligt om een foto te maken en wie er druk bezig is met inpakken hè? ;)

‘s avonds gingen we Inferno kijken. Heel toevallig hadden wij en mijn ouders allebei woensdagavond Angels & Demons gekeken. Deze was op televisie, maar wij hadden hem in de reclame snel op Netflix aangezet. Donderdagavond was het tijd voor het derde deel Inferno. Ik vind deze persoonlijk ook heel gaaf!

Vrijdag

Diary #124: vakantie & weekendje BlankenbergeVrijdag gingen we naar Blankenberge! Dit stond al een tijdje op de planning. We hebben rondgewandeld langs de kust en uiteraard wat foto’s gemaakt. Toen ik zag waar Roel zijn auto geparkeerd stond, snapten jullie wel dat ik daar de volgende dag foto’s moest maken toch? ‘s avonds gingen we naar het Afro C festival. Helaas regende het die avond heel hard, waardoor we daar stonden als een stel verzopen katjes, maar gelukkig hadden we de volgende dag nog een kans.

Zaterdag

Diary #124: vakantie & weekendje BlankenbergeEerst even naar de brug waar Roel zijn auto geparkeerd stond. Kijk hoe gaaf! Ik word alleen al blij van de diepte in de foto en natuurlijk de kleuren. Je kunt de hele outfit trouwens hier bekijken. Daarna smikkelde Roel stiekem een frikandellenbroodje op bed en gingen we snel naar het festival toe. Het was een heerlijke zonnige dag en perfect voor die festival vibes!

Zondag

Diary #124: vakantie & weekendje BlankenbergeZondag was helaas alweer de laatste dag, dus we gingen nog even naar het strand. Het was perfect weer om even op het strand van het zonnetje te genieten. Daarna wilde ik nog even naar de winkel Escape vol leuke interieur items. Zo werd ik verliefd op deze wereldkaart met polaroid foto’s, kan niet wachten om zoiets thuis op te hangen!

Hoe was jouw week? En vind jij die wereldkaart en die brug ook zo tof?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP