OOTD - mijn vriend kocht mijn outfit

OOTD – mijn vriend kocht mijn outfit

Het is weer tijd voor een nieuwe OOTD en niet zomaar één. Mijn vriend kocht mijn outfit bij Zalando Lounge en dit is het resultaat! 

Mijn vriend kocht mijn outfit

OOTD - mijn vriend kocht mijn outfitOOTD - mijn vriend kocht mijn outfitSamen met mijn vriend kroop ik achter de laptop. Dit keer zat niet ik achter de knoppen om kleding te bestellen, maar mijn vriend. Mijn vriend kocht mijn outfit en dat voelde toch wel gek. Ik besefte me op dat moment dat mannen echt heel anders naar kleding kijken, dan wij vrouwen. Het enige waar ik me de laatste tijd op focus is op pasvorm en of het bij mijn stijl past. Mijn vriend sloeg die twee vereisten meteen over en koos gewoon wat hem het leukst leek.

Dat resulteerde in een prachtige oversized blouse met bloemenprint, een zwarte broek die veel te wijd en onhandig was, een paar stoere sneakers en een zomerse hoed. De broek die ik in de outfit op de foto’s draag is inderdaad niet oversized en onhandig, maar dit is mijn favoriete zwarte broek. De onhandige broek is het enige wat ik heb teruggestuurd.

Stoer, onverwacht & toch leuk

OOTD - mijn vriend kocht mijn outfit OOTD - mijn vriend kocht mijn outfit OOTD - mijn vriend kocht mijn outfitHet is de eerste keer dat ik mijn vriend eigenlijk mijn kleding liet bestellen. Normaal gesproken ben ik echt iemand die volledig haar eigen stijl vasthoudt en nooit iets aantrekt van meningen van anderen. Daarom is deze outfit juist voor mij onverwachts toch heel leuk. Het heeft een veel stoerdere uitstraling dan de rest van de kleding in mijn kledingkast en ik voel mezelf er wel comfortabel bij.

Afgelopen weekend waren we in Blankenberge en trok ik de outfit voor het eerst aan. Ik kreeg al meteen complimenten over de blouse! De hoed heb ik inderdaad niet op, maar dat komt doordat hij continue afwaaide door de harde wind aan het strand. Die hebben jullie zeker nog tegoed! Ik moet nog even iets verzinnen om de hoed vast te zetten, zodat ik niet bang hoef te zijn om hem te verliezen.

De hoed is van Kiomi, de blouse van Just Female, de broek van River Island en de schoenen van Anna Field. Alle items, behalve de broek, zijn gekocht via Zalando Lounge. Hierdoor waren de items qua prijs allemaal stuk voor stuk heel erg aantrekkelijk. Deze outfit kostte slechts €51,50 en daar heb je een hele fijne mooie outfit voor terug. De blouse en schoenen zitten beide echt heerlijk! Op de schonen heb ik meteen vanaf minuut één uren kunnen lopen, wat voor mij heel uitzonderlijk is. Ik heb normaal namelijk áltijd last van blaren.

Wat vind jij van de outfit die mijn vriend heeft gekocht?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP