DIARY #31: ENQUÊTES AF & ROSADA

Diary #31: enquêtes af & Rosada

Nieuwe week, nieuwe kansen. Ik heb deze week de enquêtes voor mijn scriptie in elkaar gezet, en loop nu zelfs voor op mijn eigen planning. Vrijdag ben ik samen met mijn moeder naar Rosada geweest, en in één van de nieuwe winkels scoorde ik een nieuwe broek. Ik moet zeggen dat ik Rosada nu echt een stuk gezelliger vond, en meer de moeite waard. 

Maandag


Maandag had ik een grote lijst met verbeterpunten voor m’n theoretisch kader. Deze had ik donderdag ontvangen, en ik had maandag tijd om het te verbeteren. Voor wat extra motivatie downloadde ik een nieuwe bureaubladachtergrond. Het verbeteren ging me goed af, dus de nieuwe versie kon online, zodat mijn afstudeergenootjes het na konden kijken.

Dinsdag

MUA VELVET LIP LACQUERS
Dinsdag was een productieve dag. Ik kon me ‘s ochtends niet concentreren, dus toen ben ik aan de slag gegaan met het fotograferen van deze MUA lipsticks. Daarna kon ik weer verder aan mijn scriptie, net zo lang tot ik vast liep en een boek nodig had. Dit boek had ik direct gereserveerd in de bibliotheek, zodat ik binnenkort gewoon verder kan met het vierde hoofdstuk. Aan het eind van de dag heb ik lekker de Sims opgestart om te beginnen met het bouwen van een huis. Het lijkt me overigens ook echt leuk om hier een keer een YouTube serie over te beginnen. Niet dat ik een pro ben in Sims 4, maar ik vind het zeker leuk om te doen.

Woensdag


Woensdag ging ik aan de slag met het eerste gerecht uit de box van HelloFresh. Ik was oprecht nieuwsgierig naar deze box, omdat het me echt ideaal lijkt om gevarieerd te blijven eten. Op een gegeven moment blijf je thuis toch in dezelfde gerechten hangen, en door deze box experimenteer je met nieuwe gerechten en andere dingen dan dat je gewend bent. Het eerste gerecht was in ieder geval geslaagd, de asperges waren heerlijk!

Donderdag

BIRTHDAY WISHLIST 2016
Donderdag zette ik mijn verjaardagsverlanglijstje in elkaar. Oftewel eventjes opzoek naar de perfecte producten voor mijn wishlist. Zo ontdekte ik donderdag dat Anna een nieuw boek uitbrengt en dat Makeup Geek nieuwe oogschaduw heeft uitgebracht. Daarnaast zette ik donderdag mijn enquêtes in elkaar, die nu dus helemaal af zijn. Ik ben stiekem best trots op het eindresultaat en hoop dat het net zo leuk is om in te vullen als om samen te stellen. Als ze online staan, dan geef ik jullie uiteraard een seintje.

Vrijdag


Vrijdag begon ik met het maken van mijn SLB verslag, en het artikel voor zondag. Daarna ging ik lekker met mijn moeder richting Rosada, want er is een nieuw gedeelte bij gekomen. De nieuwe winkeltjes zijn helemaal mijn ding, kijk nou hoe leuk. Het was ook één van de eerste keren dat ik er daadwerkelijk iets kocht, waar ik echt heel blij mee was. Ik ging met een broek van Guess naar huis, met een fantastisch detail. Het detail kun je zien in mijn zondag favorieten.

Zaterdag


Zaterdag heb ik nog even samen met Roel de Sims 4 gespeeld. Dit is trouwens mijn huis tot nu toe. Ik heb enkel het huis gebouwd, maar nog niet ingericht. Het is eigenlijk het eerste huis dat echt gelukt is tot nu toe, dus ik ben er best trots op. ‘s avonds ging ik naar de verjaardag van m’n neef, ik heb een hele gezellige avond gehad. Het laatste stukje van de avond ben ik alleen een beetje kwijt.

Zondag


Zondag, tsja, moet ik daar nog iets over zeggen? Ik had een flinke kater en heb eigenlijk tot aan etenstijd niet veel uitgespookt. Ik ben nog wel even naar Roel gegaan en daar hebben we gezellig, samen met een kater, gegamed. Zondagavond knapte ik een beetje op, en toen ben ik aan de slag gegaan met dit artikel en een paar andere artikelen. Alleen ik ben toch vroeg m’n bed ingedoken, want ik had de voorgaande nacht niet veel geslapen.

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Maaike

  Wat ontzettend fijn dat je nu voorloopt op je eigen schema voor je scriptie! En ik wist tot vorige week ook niet dat Anna Nooshin met een nieuw boek zou komen. Ik ga On Life zeker kopen wanneer hij uitkomt <3

 • avatar
  Manon

  De sims heb ik echt al heel lang niet meer gespeeld!

 • avatar
  Marjoleine

  Ojee een kater is nooit fijn! Je huis is erg goed gelukt in de Sims 4, ik ben niet zo’n pro in huizen bouwen maar speel het wel altijd graag. Heerlijk om te ontspannen haha

 • avatar
  Bettie

  De MUA lipsticks zien er mooi uit zeg. Ik vind het jammer dat ze die hier niet in de buurt verkopen.

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP