fbpx

Cibdol Oil

Lush Yuzu and Cocoa & the Comforter

Mijn verslaving? Oh ja, dat zijn Lush producten en dure tassen. Ik kan de Lush amper voorbij lopen zonder er naar binnen te gaan, laat staan wat te kopen. Iedere keer raak ik enthousiast door hun producten, en in ieder product zie ik wel voordelen. Deze review kan dus een tikkeltje bevooroordeeld overkomen, maar ik vertel jullie in ieder geval wat ik van Yuzu and Cocoa & The Comforter shower creams vind. 

Lush Yuzu and Cocoa

Een knalgele shower cream, dat valt in de winkel natuurlijk wel op. Ik had deze hiervoor nog nooit eerder gezien, dus ik vond dat ik er wel even aan moest ruiken. En hij rook echt goddelijk. De vrouw die me hielp refereerde het aan een Piña Colada en dat was precies wat ik rook. Oftewel een zomerse cocktail voor onder de douche, het liefst had ik direct de grootste verpakking meegenomen, maar ik moet nou eenmaal op mijn centjes letten. Lush omschrijft deze shower cream als volgt:

[su_quote]    Tonka, kokos en yuzusap samen geven deze showercream een wat chocolade-achtige sinaasappelgeur, met een vleugje tropen (die kokos natuurlijk!). Een showercream schuimt iets minder sterk dan een douchegel en heeft een wat verzorgender effect op je huid. Hij is echter wel net zo dun als een douchegel, geen dikkere crème![/su_quote]

Tijdens het douchen vroeg ik mezelf al af waarom hij zo slecht schuimde. Nu weet ik dat het beter is als hij minder schuimt, doordat er dan minder schadelijke stoffen in verwerkt zitten. Alleen wat blijkt dus, een shower cream schuimt sowieso minder dan een douchegel. Ach, dan moeten ze de lekkerste geuren niet verkopen als shower cream, want nu accepteer ik het. Daarnaast wordt mijn huidje er inderdaad super zacht van, en kan je met een klein beetje shower cream al je hele lichaam wassen. Door de geur is dit echt mijn favoriet voor de zomer, wellicht dat ik hem tijdens een vakantie ga gebruiken, want dan heb ik er altijd fijne herinneringen aan.

Lush Yuzu and Cocoa shower cream is verkrijgbaar voor €8,50 (100 gram).

Lush The Comforter

The Comforter had ik al eens eerder vastgehad, maar toen had ik het geld er niet voor over. Nu had ik eindelijk nieuwe douchegel nodig, dus besloot ik hem mee te nemen. Ik krijg altijd zoveel douchegel voor Kerstmis en m’n verjaardag dat ik jaren bezig ben met het opmaken daarvan. Doordat ik het nu heb aangegeven met Kerstmis, heb ik gelukkig niet zoveel gehad als voorgaande jaren. Maar goed, The Comforter ruikt naar cassis. Het is een ontzettend zoete geur, maar toch heeft hij wat sterks erdoorheen, waardoor het niet té zoet wordt. Eigenlijk vind ik hem op sommige momenten nog lekkerder dan Snow Fairy.

[su_quote]   Ben je fan van onze The Comforter bubble bar? Maar heb je geen bad? Goed nieuws, we hebben een geweldig doucheproduct met dezelfde heerlijke, fruitige geur! Een showercream is net iets anders dan een showergel. Hij schuimt wat minder en verzorgt iets meer. Maar natuurlijk word je nog steeds lekker schoon. En die geur… Om van de watertanden![/su_quote]

The Comforter gebruik ik op dit moment dagelijks en ik blijf ervan genieten. Het is een heerlijke geur, en de shower cream heeft een lichte glitter door zich heen. Ik vind een lichte glitter altijd mooi op warmere dagen, dan zien je benen er nog stralender uit. The Comforter vind ik eigenlijk een fijne geur als het wat kouder is door zijn zoete, maar stoere geur. Ideaal voor deze regenachtige dagen, dan wil je eigenlijk niet meer onder de douche uit.

Lush The Comforter shower cream is verkrijgbaar voor €8,50 (100 gram).

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Bettie

  Is er ook een douchegel van the comforter? Die bubble bar is echt mijn favoriet!

 • avatar
  mariëlle

  Ik moet toch eens meer van Lush proberen! ?

 • avatar
  Vanessa

  Ik ben het meest benieuwd naar The Comforter. Momenteel staat Snow Fairy in mijn douche, die ruikt zo lekker zoet naar snoepjes!

 • avatar
  Hilde

  Zondag ga ik naar Lush, en mijn wishlist is megalang!! Ik ga zeker alle doucheproducten even snuffelen…ik ben nu nog meer benieuwd!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP