Cibdol Oil

DIARY #43: SCRIPTIE NIET GEHAALD

Diary #43: scriptie niet gehaald

Ik heb lang getwijfeld of ik deze diary wel moest uploaden, of dat ik beter een persoonlijk artikel kon schrijven. Ik heb deze week helaas te horen gekregen dat ik mijn scriptie niet heb gehaald. Ik baal enorm en voelde zelfs niet de behoefte om het met andere mensen te delen, het voelt nog steeds heel onwerkelijk en ik vind het zelfs gek dat ik aankomende week weer terug ga naar school.

Maandag & dinsdag


Maandagochtend had ik om half 9 een lactose intolerantie test. Hiervoor moet je naar een speciale praktijk, waar je eerst volledig nuchter in een apparaatje moet blazen. Vervolgens krijg je lactose, melksuikers, te drinken. Het smaakte echt als suikerwater haha. Daarna werd ik drie uur lang, ieder half uur geroepen. Er kwamen gelukkig geen gekke waarden uit de test, wat dus betekent dat ik niet lactose intolerant ben. Daarnaast nam ik maandagmiddag het begin, het einde en de voice-over van de Lush Avobath bath bomb video op. Dat heb ik expres maandag even gedaan, zodat ik dinsdag de video kon gaan editen. Dinsdag ben ik dan ook druk bezig geweest met m’n blog, m’n video en natuurlijk alwéér met de Witcher 3 (echt een geweldige game).

Woensdag

MAAK DE TUIN JOUW FAVORIETE PLEK
Woensdag was het super mooi weer, dus heb ik tussen het schrijven van artikelen door lekker buiten gezeten. Ik fotografeerde wat vlinders, dit is echt mijn beste foto, want het is een hele opgave om een goede foto van een vlinder te maken. Daarnaast gierde op woensdag de zenuwen al door m’n lijf voor donderdag, echt verschrikkelijk.

Donderdag


Donderdag was ik best vroeg wakker en eigenlijk al gelijk zenuwachtig. Ik was rond 9 uur opgestaan en continu aan het twijfelen of ik moest gaan douchen. Uiteindelijk heb ik dat maar niet gedaan, heb ik rustig ontbeten en een beetje gegamed. Om 11 uur ging de telefoon, ik heb helaas slecht nieuws voor je.. Het scheelt dat ik weet dat het echt een lieve lerares is en dat ze vertelde dat het best mee viel, maar dat ik mijn scriptie niet had gehaald. ‘s middags heb ik mijn beoordelingsformulier ontvangen en ik moet zeggen dat het te overzien is. Er staat duidelijk wat er fout is en het zijn voornamelijk wat onderdelen die een uitgebreidere argumentatie nodig hadden. Gemiddeld had ik een 5,5, maar je mag helaas geen enkel onderdeel fout hebben.

Aanstaande dinsdag heb ik nog een toelichting op school van diegene die m’n scriptie heeft nagekeken. Tsja, ik heb mezelf er maar bij neergelegd, het is niet anders. Tuurlijk heb ik gehuild donderdag, echt flink na de uitslag en af en toe nog wat spontane huilbuien tussendoor. Ik had dit zó niet verwacht, maar ik ga er gewoon weer voor en het gaat deze keer sowieso lukken!

Vrijdag


Vrijdag raakte ik geïnspireerd door het artikel van Blog Chick. Ze liet hierin verschillende instellingen zien om een mooie feed te krijgen. Ik had dit zelf ook nog nooit eerder gezien en zag dat er zelfs Instagram accounts waren die dit soort filters van VSCO Cam delen. Ik eindigde uiteindelijk met deze twee collages en instellingen. Nu ben ik een beetje aan het kijken welke het beste bij mijn foto’s past, ik denk dat het uiteindelijk de linkse filter gaat worden.

Zaterdag


Zaterdag heb ik nog een artikel geschreven voor zondag en verder hebben Roel en ik een beetje voetbal gekeken. We waren best laat wakker, maar dat maakte niet uit, want we hadden ‘s avonds een feestje. ‘s middags gingen we eerst richting Roel, zodat hij zich even kon omkleden. Een paar uur later vertrokken we richting een BBQ voor de verjaardag van een vriend, die ik al ken vanaf de middelbare school. Het was een gezellig avondje en zeker geslaagd!

Zondag

UNBOXING: STYLETONE BEAUTYBOX SEPTEMBER
Op zondag sliepen we dan ook heerlijk uit, alweer. We begonnen de dag eigenlijk bijna met de voetbalwedstrijd, Feyenoord – Ado Den Haag, die mijn clubje gelukkig won. ‘s middags besloot ik toch maar om nog even aan het werk te gaan. Ik maakte foto’s van de StyleTone box, waarvan de unboxing trouwens vanochtend online is gekomen. Ik ben voornamelijk heel blij met de lipstick van Ellis Faas, een prachtige kleur die op mijn lippen haast roségoud lijkt.

 • Reacties ( 9 )

 • avatar
  Mariska

  Scriptie is gewoon echt heel lastig. En bijna net als je rijbewijs halen; sommigen halen het op de een of andere manier in 1x maar hoor ook echt vaak zat dat mensen meerdere pogingen moeten doen. Komt wel goed! Van evaluatie kan je leren en volgende keer knallen :)

 • avatar
  Maaike

  Oh no, dat had ik echt niet verwacht! Wat vervelend zeg :( Heel veel succes de komende tijd!

 • avatar
  Marieke

  Balen van je scriptie, maar je bent er bijna. Nog even de schouders eronder en je hebt ‘m gehaald :-) Succes met de laatste loodjes!

 • avatar
  Mariëlle

  Het is zo balen van je scriptie, maar als ik het zo lees ga je er goed mee om. Even flink knallen nog en dan komt het helemaal goed <3

 • avatar
  Iris

  Ik weet precies hoe je je voelt. Ik heb zelfs twee keer opnieuw moeten verdedigen. Laat je hoofd niet hangen, komt helemaal goed! En bedenk jezelf maar dat je hier over een paar maanden misschien wel positief op terug kijkt. Achteraf gezien was ik persoonlijk bijvoorbeeld nog niet 100% klaar om het studerende leven op te geven. Zet hem op de aankomende tijd! x

 • avatar
  Romy

  Ah jeetje, wat balen! Maar hou vol! Dan krijg je over een tijdje alsnog dat langverwachte positieve telefoontje.

 • avatar
  Irma

  Nee joh, wat balen van je studie! Fijn dat je ‘m zelf weer positief oppakt en ervoor gaat, maar voor nu echt wel heel erg zuur! Hoop dat je deze week een beetje gaat genieten van het zonnetje en ondertussen weer gaat knallen. Zet ‘m op!

 • avatar
  Robin

  Aah wat balen van je scriptie! Gelukkig valt het nog mee..
  Verder een lekkere rustige week gehad!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP