UNBOXING: STYLETONE BEAUTYBOX SEPTEMBER

Unboxing: StyleTone beautybox september

De vorige keer liet ik jullie mijn eerste StyleTone box zien, dit was de beautybox van augustus. Inmiddels is het alweer september en is het dus tijd voor mijn tweede StyleTone beautybox. Ik moet zeggen dat ik dit keer een stuk enthousiaster ben, dan de vorige keer, want deze box bevat allemaal producten die ik dagelijks kan gebruiken. Ideaal! 

Inhoud

UNBOXING: STYLETONE BEAUTYBOX SEPTEMBER
In de StyleTone beautybox, die je iedere maand ontvangt, zitten altijd vijf fullsize producten. Producten die je dus uit kunt testen, maar daarna ook echte blijvertjes zijn. De producten in de StyleTone box zijn overigens altijd dierproefvrij en je zult de producten niet snel ergens anders terugzien. Ik moet zeggen dat ik de inhoud van deze maand heel erg leuk vind, omdat het producten zijn die iedere vrouw bijna dagelijks gebruikt én ze ook nog eens erg mooi zijn. Ik was in de vorige review al erg enthousiast, maar de inhoud is deze maand vele malen beter. Deze maand is hij gevuld met een Figs & Rouge Pore refining anti-blemish cream, een Note mono-oogschaduw, een Emité nagellakje, een Ellis Faas creamy lipstick en de Ace of Face Eyerule no. 3 volumizing curling mascara.

Swatches

UNBOXING: STYLETONE BEAUTYBOX SEPTEMBER
Swatches van boven naar beneden: Emité nagellakje, Ellis Faas Creamy Lips, Note Mono Eyeshadow en Figs & Rouge Pore refining anti-blemish cream. 

Het Emité nagellakje heb ik even snel op mijn nagelwiel geswatched. Het is een mooie glanzende roze kleur. Niet heel speciaal, aangezien ik al zoveel roze kleurtjes in mijn bezit heb, maar wel een mooi lakje die snel en gemakkelijk aanbrengt. De tweede swatch is het product Ellis Faas Creamy Lips, daar ben ik echt zó enthousiast over. Hij komt dicht in de buurt van mijn eigen lipkleur en als ik hem aanbreng dan neigen m’n lippen naar roségoud. Echt een fantastische kleur, een chique verpakking en een geweldig product.

De oogschaduw vind ik heel mooi om een smokey-eye mee te maken. Hij is niet zo goed gepigmenteerd, maar je kunt hem wel mooi blenden. De derde swatch, is eigenlijk niet echt een swatch, maar is wel een fijn product. Het is een hele dunne crème, maar hij verzorgt wel je huid en ik heb het idee dat mijn puistjes minder rood ogen. Wel loopt de crème gemakkelijk uit de tube, waardoor je helaas veel van het product verspilt.

UNBOXING: STYLETONE BEAUTYBOX SEPTEMBER
De Ace of Face Eyerule no. 3 volumizing curling mascara is niet de beste mascara die ik ooit gezien heb. Wel doet hij goed zijn werk. Hij verlengt mijn wimpers, maakt mijn wimpers mooi zwart en ik heb slechts één laagje nodig. Deze mascara heeft een hard borsteltje, maar het voelt wel heel zacht op de wimpers. Hij is dus zeker geschikt voor mensen met gevoelige ogen! Ik ben blij dat ik weer een nieuwe mascara heb, vind het altijd fijn om mascara’s met elkaar af te wisselen en hij doet op zich wel wat hij moet doen.

Conclusie

Ik vind het een heel fijn pakketje. Zo leuk dat je weer nieuwe producten kan ontdekken, die je normaal gesproken niet snel tegenkomt. Zo is de Ellis Faas lipstick een nieuwe favoriet, als je dit product los koopt, dan ben je maar liefst €27,00 kwijt. Verder ben ik echt blij met de dagcrème en de mascara, natuurlijk ook met de andere producten, maar de lipstick, de dagcrème en de mascara springen er voor mij uit. Als je alle producten uit deze StyleTone beautybox los zou kopen, dan ben je zo’n €95,30 kwijt, het is dus echt bizar hoe goedkoop deze box is!

De StyleTone beautybox is te bestellen in de webshop voor €12,50 per maand. 

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Hillybillybeauty

  Ik was erg blij met deze box! Leuke items weer. Ellis Faas ben ik erg benieuwd naar. Die ga ik snel testen.

 • avatar
  Lesley

  Die lipstick vind ik ook wel erg mooi eruit zien! Mooie box dit keer!

 • avatar
  Dana

  Hele leuke inhoud! Eindelijk merken die je niet kent maar de producten wel kan gebruiken :)

 • avatar
  Kim

  Het lipproduct maakt mij heel nieuwsgierig!

 • avatar
  Nina Simplynspecial

  Ik vind het nagellakje erg mooi, en het lipproduct maakt me ook wel nieuwsgierig. De StyleTone box is wat mij betreft de beste box als je kijkt naar prijs en diversiteit.

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP