Cibdol Oil

DIARY #44: FEEDBACK & NIEUWE UITDAGING

Diary #44: feedback & nieuwe uitdaging

Als ik nu zo terugkijk heb ik deze week, zeker in vergelijking met de vorige weken, best veel gedaan. Ik besprak op dinsdag de feedback met één van de leraren die mijn scriptie heeft nagekeken. Het was best fijn om meer te weten over wat er precies fout was gegaan. Daarnaast ben ik sinds deze week gestart met een nieuwe uitdaging, ik heb namelijk mijn eerste freelance opdracht binnen!

Maandag

DE KLEINE ASUS VIVOPC
Maandag was een werkdagje. Het was erg warm, maar ik heb toch even mijn to-do-lijstje afgemaakt. Zo werkte ik m’n mail bij, stelde ik facturen op en schreef ik wat artikelen. Daarnaast maakte ik foto’s van de Asus VivoPC, waarvan de review binnenkort online komt. Ik wacht namelijk alleen nog op feedback vanuit Asus en dan kan hij online. ‘s avonds had ik m’n eerste gesprek met Bellesqa, voor m’n eerste freelance opdracht en dat ging erg goed.

Dinsdag


Dinsdag had ik een afspraak op school om de feedback van m’n scriptie door te spreken. Het was echt zo’n dag waarop alles misging, echt balen als je al voor zoiets naar school moet. Ik kwam op het station en de treinen reden niet, dus ik besloot om met de bus te gaan, die uiteindelijk in de file terecht kwam. Ik had geluk dat ik op het laatste moment eerder had afgesproken met de leraar, zodat ik uiteindelijk nog rond 4 uur op school was (de tijd die we als eerst hadden afgesproken). Anders had ik nooit op tijd op school kunnen zijn en dus gewoon een heel belangrijk moment gemist. Gelukkig was dat niet het geval en ging ik wel met een vermoeid, maar goed gevoel naar huis.

Woensdag

HOE IK NU TEGENOVER MIJN SCRIPTIE STA
Woensdag was ik best moe, omdat ik dinsdag erg lang heb gereisd. Ik word daar op de één of andere manier altijd zo moe van, de terugweg ging namelijk ook niet zoals gepland. Ik heb woensdag dus even rustig aan gedaan en lekker genoten van het weer. Ik ging naar het dorp om een pakketje op de post te doen en ik kocht nog een nieuwe lipstick van Max Factor, die waren namelijk in de aanbieding bij de Dio. Verder schreef ik nog wat artikelen en genoot ik van een vrije dag.

Donderdag


Donderdag maakte ik foto’s voor de review van vrijdag over de stijlborstel. Daarnaast schreef ik een aantal artikelen voor m’n blog. ‘s avonds moest Feyenoord spelen tegen Manchester United. Dit keek ik thuis samen met m’n moeder en Roel. Samen met Roel maakte ik voor de wedstrijd een heerlijke pizza. Ik vind het zo lekker om deze gewoon zelf te maken, zeker de moeite waard om eens te proberen! Gelukkig won Feyenoord de wedstrijd van Manchester United, dus dat was extra genieten.

Vrijdag


Vrijdag kwam de review online over de stijlborstel en plaatste ik deze foto’s op Instagram. Ik ging samen met Roel even naar Roosendaal, want hij wilde naar de Game Mania om Fifa17 te pre-orderen. Daarna ben ik nog even naar hem gegaan en voor het eten ging ik weer even naar huis. Thuis heb ik Expeditie Robinson teruggekeken, artikelen geschreven en heerlijk wat artikelen van andere bloggers gelezen.

Zaterdag & zondag


Zaterdag ging ik weer richting Roel. Hier hebben we heerlijk mosselen gegeten met friet. ‘s avonds hebben we met z’n allen een drankje gedaan en daarna hebben Roel en ik Fear the Walking Dead gekeken. Zondag sliepen we lekker uit, hebben we even gegamed en ging ik op een gegeven moment weer naar huis. Thuis heb ik PSV – Feyenoord gekeken, die Feyenoord opnieuw won, yay! ‘s avonds had ik weer een Skype-gesprek met Bellesqa en mijn nieuwe uitdaging ga ik nu dus officieel aan. We hebben een planning gemaakt, dus ik kan lekker aan de slag met m’n eerste artikelen.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Sophie

    Wat tof deze uitdaging! Veeel succes!

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP