Cibdol Oil

HANGLAMPEN MAKEN HET INTERIEUR COMPLEET

Hanglampen maken het interieur compleet

Een interieur zonder hanglampen is eigenlijk maar kaal. Hoe gaaf is het dat je iets op kan hangen en dat het ook nog eens toegevoegde waarde heeft? De verlichting geeft jouw huis sfeer en de lamp voegt echt wat toe aan je interieur. Ik sta altijd met verbazing naar het assortiment hanglampen te kijken, want je hebt tegenwoordig zoveel exemplaren om verliefd op te worden. 

Gezellig eten

Als ik aan hanglampen denk, dan denk ik eigenlijk voornamelijk aan de eettafel. Hanglampen maken de eettafel een aangename plek om te ontbijten, te lunchen en te dineren. Daarnaast is het voor vele mensen een plek waar ze bijvoorbeeld ook plaatsnemen met hun laptop. Een mooie sfeervolle lamp is daar dus van belang. Het geeft een bepaald gevoel als je daar zit. De lamp hoeft niet te fel te zijn, maar je moet wel zien wat je aan het eten bent, al heeft dineren bij kaarslicht ook wel wat.

Compleet interieur

Je kan zeggen wat je wilt, maar een interieur voelt toch meer als een thuis als er hanglampen zijn. Het maakt je interieur op de één of andere manier af. Je kiest al snel een lamp die bij de rest van jou stijl past en lampen kunnen heel uitsprekend zijn, zo heb je tegenwoordig veel groffe industriele lampen, maar ook rieten lampen en koperen lampen. Dit zijn items die er in het interieur altijd uitspringen. Je oog valt daar toch op en daarom is het belangrijk dat je ook lampen kiest die daadwerkelijk bij jou en bij je interieur passen. Ook al is het een flinke investering, je zult er lang blij mee zijn!

Mijn favorieten


Ik dacht ik zal mijn favoriete lampen ook eens op een rijtje zetten. Ik heb best wel een uitgesproken stijl. Als ik mijn Pinterest bord zie, dan weet ik precies hoe mijn toekomstige huis eruit moet zien. Ik neig heel erg naar de Scandinavische stijl en heb dan ook een zwak voor industriële lampen. Ik zou zelf wel een Scandinavisch interieur willen, maar dan met iets meer kleur. Ik hou dan ook heel erg van mintgroen en kopertinten.

Hoe ziet jouw favoriete interieur eruit?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP