Diary #54: HEMA Kerstevent & uiteten

Wat een gezelligheid deze week. Het begon met de versierde Kerstboom bij ons in huis, die werkelijk alle mogelijke plaatsen in de woonkamer heeft gezien. Vervolgens kwam ik echt in de Kerstsfeer tijdens het Kerstevent van de HEMA, waar ik weer een heleboel lieve dames heb ontmoet. En zaterdag ging ik gezellig uiteten in een nieuw restaurant, jummie!

Maandag


Zondagavond stond de Kerstboom al (onversierd) in de woonkamer. De plaats waar hij moest staan was nog onbekend. Maandag heb ik eigenlijk de gehele dag gewerkt. Het was de eerste officiële dag van mijn online magazine LA Boss. Daar heb ik dan ook veel aandacht aan besteed. In de avond werd de Kerstboom versierd. Het duurde alleen wel even voordat we wisten waar hij moest staan. Hij is namelijk enorm breed, waardoor hij al snel in de weg stond. Uiteindelijk staat hij nu in de hoek van de woonkamer. Hij is zo’n zes keer verschoven en de bank ook nog zo’n drie keer, maar hij staat. Zo gezellig.

Dinsdag


Dinsdag stond er een super leuk evenement op de planning. Ik ging naar het evenement van de HEMA dat helemaal in het teken stond van de Kerst. Na het ritje in de bus, richting de locatie van het evenement, kwam ik al andere meiden tegen die ook naar het evenement gingen. Eenmaal op het evenement aangekomen kregen we een welkomstdrankje en uitleg over het evenement. Er waren allemaal hoekjes ingedeeld met allerlei activiteiten. Zo heb ik mijn nagels laten doen, een heerlijk pompoensoepje gegeten en mijn eigen broodplank vormgegeven. Daarnaast heb ik natuurlijk lekker gekletst, want er waren veel bekenden. Later deze week komt er nog een artikel over online!

Woensdag


Woensdag heb ik eerst lekker uitgeslapen. Ik ben vaak erg moe als ik die dag ervoor lang in de trein heb gezeten. Maar goed, na het uitslapen zette ik nog snel het artikel van woensdag in elkaar. Het was tijd voor de Londen shoplog, ik kan nog steeds zó genieten van al die mooie producten. De pareltjes zijn voor mij toch wel de producten van Too Faced. Woensdagavond ging ik nog gezellig naar Roel. We wilden samen even de kosten op een rijtje gaan zetten, voor als we gaan samenwonen. We willen namelijk het liefst volgend jaar samenwonen, dus dan is het wel fijn om te weten waar je aan toe bent.

Donderdag


Donderdagochtend stond ik op met deze prachtige zonsopgang. Dat is voor mij altijd wel een reden dat ik wel vroeg op wil staan. Donderdag had ik het best druk, ik ben eigenlijk de hele dag bezig geweest met m’n mail en m’n twee blogs. Donderdag kwam ook het laatste artikel van Suzanne op Esmée Lifestyle online. Wel een positieve afsluiter, namelijk een review van het RAK boek. Suzanne gaat namelijk voortaan schrijven voor LA Boss, zodat Esmée Lifestyle echt weer mijn eigen plekje kan worden.

Vrijdag


Vrijdag heb ik nieuwe schoenen besteld, scroll even snel verder naar zondag als je ze wilt zien. Daarnaast heb ik ervoor gezorgd dat alle artikelen voor LA Boss weer online stonden en dat mijn artikel voor zaterdag weer af was. Ik begon iets eerder met m’n weekend dit keer, omdat ik m’n fles Black & Bianco uit wilde testen. Wat een leuke baan heb ik toch!

Zaterdag


Zaterdag ging ik met het gezin van Roel, inclusief Roel, uiteten. We gingen eten in een nieuw restaurant in Bergen op Zoom, de Watertuin. Het is een ‘all you can eat’ concept, maar ondanks dat erg leuk en netjes. Het eten was erg goed en alles werd netjes voor je neus klaargemaakt. Ze hadden macarons, die bij mijn leuke foto idee niet scherp wilde worden haha. En je kon zelfs je eigen pizza samenstellen! ‘s avonds hebben we uiteraard de kickboks-wedstrijd gekeken en ook nog een film van Harry Potter.

Zondag


Zondag heb ik eerst bij Roel nog voetbal gekeken en toen ben ik naar huis gegaan. Eenmaal thuis aangekomen bleken m’n schoenen al binnen te zijn, yay! Echt super snel, aangezien ik ze vrijdag besteld had. Het zijn leuke overknee laarzen van Steve Madden. Het schoentje zelf is van leer en de rest van de laars is van stof (suède). Ik wilde al een tijdje overknee laarzen, alleen aangezien ik best klein ben is dat een hele opgave. Gelukkig had ik nu in één keer de juiste gekozen en ze komen binnenkort zeker voorbij in een OOTD.

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Monica

  Leuk dat je binnenkort het HEMA eventueel was. En leuke laarsen heb je besteld.

 • avatar
  manon

  Leuk dat je naar het Hema kerstevent bent geweest. Ik kon helaas niet daarheen.

 • avatar
  Benthe

  Ooh, ik zie echt overal foto’s van het HEMA Kerstevenement langskomen, zo gaaf! En die laarzen zijn prachtig, ben benieuwd hoe ze staan ?!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP