Diary #86: als verrassing naar Kroatië & huis bezichtigen

Hey, daar ben ik weer! Er kwamen even geen diary’s online, maar nu ben ik weer terug. Met in ieder geval een diary vol leuke momenten en onverwachte wendingen. Kijk je mee?

Maandag

Diary #86: als verrassing naar Kroatië & huis bezichtigenMaandag heb ik een dagje gewerkt bij mijn toekomstige werkgever. Toen ik daar over nadacht, bedacht ik me, dat ik dit nog helemaal niet aan jullie had verteld. Als een soort tweede sollicitatiegesprek werkte ik maandag een dagje mee, zodat ze konden zien hoe ik het in real life allemaal af zou handelen. Nadat al het werk was gedaan kreeg ik het goede nieuws: ik was aangenomen! Het contract is naar me toe gemaild en nu jullie dit lezen ben ik voor het eerst aan het werk bij mijn nieuwe werkgever. Het is een parttime baan van 20 uur en ik kan voornamelijk vanuit huis werken. Precies wat ik zocht en net dat beetje extra zekerheid!

Toen ik ‘s middags thuis kwam stond er een groot pakket op me te wachten. Het verjaardagscadeau van mijn oma. Het was helaas niet op tijd binnen voor haar verjaardag, maar ze heeft het opgehaald tijdens onze vakantie. Ze was er heel blij mee en ik ben benieuwd waar ze dit canvas heeft opgehangen.

Dinsdag

Diary #86: als verrassing naar Kroatië & huis bezichtigenDinsdag was eigenlijk de enige dag waarop ik geen afspraken had. Ik heb dan ook veel voor mijn blog gedaan, zo ver als mogelijk vooruit gewerkt en mijn mail bijgewerkt. Zo maakte ik onder andere de rechtse foto voor één van de artikelen. En mijn ouders stuurde mij de linkse foto van de Plitvice meren. Echt ontzettend mooi. Alleen het leuke is, dat mijn vader geen idee had, dat wij donderdagavond bij de caravan zouden staan..

Woensdag

Diary #86: als verrassing naar Kroatië & huis bezichtigenWoensdag hadden we om 11 uur een afspraak gepland staan voor een bezichtiging. Het was onze eerste bezichtiging, dus best spannend. Je wil het dan echt een kans geven, maar achteraf zagen we toch in dat het niet helemaal bij ons paste. Toch fijn om een keer te ervaren hoe het er bij een bezichtiging aan toegaat, dan weten we dat voor de volgende keer. Op de terugweg ging ik nog even naar het grenswisselkantoor voor wat Kuna’s. Het waren bijna de laatste, dus ik had geluk!

Donderdag

Diary #86: als verrassing naar Kroatië & huis bezichtigenDonderdag was het zover! Koffer inpakken, tas inpakken en de laatste dingen afmaken. Op donderdag vlogen we naar Kroatië vanuit Brussel. Rond half 5 reden we thuis weg en om half 7 gingen we de lucht al in. Mijn vader wist nog steeds van niets! We zijn met een taxi naar de camping gegaan en toen we op de caravan bonsde schrok hij zich natuurlijk dood. Het was enorm leuk om zijn reactie te zien en hij had het helemaal niet verwacht.

Vrijdag

Diary #86: als verrassing naar Kroatië & huis bezichtigenWe kwamen donderdagavond aan, maar vrijdagochtend gingen mijn ouders verder naar de volgende camping. We zijn gewoon met ze meegereden. De tweede locatie was veel warmer en echt prachtig! We hadden vanaf de caravan uitzicht over het heldere zeewater en konden zo de zee induiken als we dat wilden. De eerste dag hebben we voornamelijk rondgekeken op de camping en we zijn redelijk vroeg gaan slapen. Na de reis en het opbouwen waren we best moe geworden. Op naar de volgende dag!

Zaterdag

Diary #86: als verrassing naar Kroatië & huis bezichtigenAh wat een heerlijke vakantie! Het is zo fijn om even weg te zijn, even nergens aan te denken. We werden ‘s ochtends wakker met een geweldig uitzicht en bezochten ‘s middags de hoofdstad van het eiland Krk. De hoofdstad viel me eigenlijk een beetje tegen, ik had het veel groter verwacht. Wel had het hele mooie uitzichtpunten en mooie locaties om langs te lopen, zoals de haven. En kijk hoe helder het water hier is, zo mooi!

Zondag

Diary #86: als verrassing naar Kroatië & huis bezichtigenZondag zijn we naar het plaatsje Vrbnik gegaan. Dit was wat mij betreft het leukste plaatsje dat we hebben bezocht. Het was wel toeristisch, maar nog wel erg kleinschalig. Het was een schattig dorpje met het smalste straatje van Europa. Naast de vele smalle straatjes had je er ook veel oude huisjes, waar je er zelfs in eentje mocht rondkijken. Aan het einde van ons bezoek namen we nog wat flessen wijn mee, die hier worden gemaakt. ‘s avonds terug op de camping dronken we een cocktail op het strand. Yay voor deze tequila sunrise! De perfecte afsluiting van deze week.

Had jij deze week ook vakantie? 

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Linda

  Wat onwijs leuk zo’n verrassings trip! Wat is het toch een prachtig land, het staat zeker op mijn wishlist <3 En natuurlijk ook gefeliciteerd met je nieuwe baan!

 • avatar
  Joyce – LemonyLifeNL

  Oh wat heerlijk, Kroatie! Geniet er nog van!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
8 Shares