Dit gaat er in augustus 2017 gebeuren

Dit gaat er in augustus 2017 gebeuren

Het is alweer augustus, maar aan het weer is het vandaag absoluut niet te zien. Die code geel, tsja. Zo overdreven is het gelukkig niet. De doelen van de maand juli heb ik op één klein dingetje na allemaal gehaald. Wellicht helpt deze nieuwe tactiek om ook mijn doelen van augustus stuk voor stuk te bereiken. 

Mijn ultieme ritme vinden

Dit klinkt zo zweverig, maar dat valt gelukkig wel mee hoor. Zoals jullie wellicht weten heb ik sinds maandag een nieuwe baan. Voor deze werkgever werk ik 20 uur per week, maar wel vanuit huis en verdeeld over vijf dagen. Het is ook niet zo dat ik vier uur achter elkaar kan werken en dan klaar ben, omdat ik de webcare bij ga houden. Er komen de gehele dag door berichten binnen en deze beantwoord ik.

Daarom vind ik het deze maand vooral belangrijk om mijn ultieme (werk)ritme te vinden. Ik wil deze baan gaan combineren met mijn blog. Wat echt ideaal is, doordat beide dingen enorm flexibel zijn. Alleen het is wel even kijken wanneer ik het beste wat doe, zodat ik zo effectief mogelijk te werk ga. Ik ga deze maand eens opzoek naar de beste methode, wat voor mij het fijnste werkt en mijn uiterste best doen.

Sparen, sparen, sparen

Afgelopen vrijdag zijn Roel en ik nogmaals naar een hypotheekadviseur geweest. Ik ben blij dat we dit hebben gedaan, want het werd heel anders uitgelegd dan de vorige keer. Ik kan dus blijkbaar nog geen hypotheek afsluiten op mijn onderneming en moet het echt hebben van mijn huidige contract. Daarnaast moet ik over mijn proeftijd heen zitten en een intentieverklaring op zak hebben.

Daarom hebben we even besloten om het bezichtigen op pauze te zetten. Uiteraard gaan we wel iets bezichtigen als het ons hartje echt harder laat kloppen en we door Funda alleen al verliefd worden. Alleen we zullen toch minimaal een maand moeten wachten, misschien zelfs nog langer. Dat heeft één voordeel: we kunnen nog even flink door sparen. Ik ben dan ook van plan om mijn loon van deze maand direct op mijn spaarrekening te storten, let’s go! 

Instagram planning

Ik vind Instagram nog steeds een geweldig platform en volgens mij kan ik daar nog veel meer uithalen. Ik heb het altijd lastig gevonden om iedere dag iets te plaatsen, maar dat komt vaak door een ontbrekende planning. Nu ik een concept heb bedacht van wat ik ongeveer waar wil plaatsen, kan ik aan de hand daarvan een planning maken. Ik heb nu toch voldoende foto’s gemaakt op vakantie, dus het wordt tijd om echt eens iedere dag iets te plaatsen. En door te groeien naar die 8.000 volgers (het doel dat ik vorige maand niet behaalde)!

Wat ga jij deze maand sowieso bereiken?

10 Shares
  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Joyce – LemonyLifeNL

    Mooie doelen heb je! Ik wil ook aan een insta planning gaan werken.

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP

Share
Pin
Tweet
10 Shares