Essence Colour & Go – 103 Space Queen

103 Space Queen
Op dit moment heb ik Essence Colour & Go 103 Space Queen op mijn nagels. Dit lakje heeft een nude ondertoon, met daarin allerlei verschillende glitters, deze glitters doen me echt denken aan de sterren en alles eromheen. Hij lijkt me alleen wel heel licht voor een nagellak, hoogstwaarschijnlijk is hij meer geschikt als topcoat. Daarom heb ik tijdens deze NOTD gekozen om hem op mijn nagel aan te brengen zonder een ander lakje eronder en met een lakje eronder. Het lakje dat ik eronder heb gebruikt is Essie Blanc. 

103 Space Queen

Een kleurexplosie! Het enorme colour & go assortiment heeft de geliefde gel-shine finish met een zeer intense glans en een extreem korte droogtijd. Voor perfect gelakte nagels in een oogwenk! het gepatenteerde quick & easy kwastje is bijzonder plat zodat het aanbrengen nog gemakkelijker gaat. Het 8 ml flesje heeft een cool essence design – het dopje is afgestemd op de kleur van de nagellak.

103 Space Queen
Uiterlijk

Ik hoop dat het duidelijk over komt op de foto’s, maar het zijn kleine glitters met allerlei kleuren. Zo zie ik de kleuren; groen, blauw, roze, oranje, paars en er zijn vast nog wel meer kleuren te ontdekken. Het is wel echt een topcoat, hij schijnt teveel door om een nagellakje te zijn. Het zijn eigenlijk alleen maar glitters. Het flesje is van glas en de dop heeft volgens Essence dezelfde kleur als het lakje. De kleur zie ik wel terug in het glazen flesje, maar eigenlijk amper terug op mijn nagels.

103 Space Queen
Kwaliteit

Het lakje heeft een erg fijn kwastje, hij lakt mooi egaal en je hebt meteen een grote hoeveelheid glitters op je nagels. De nagellak droogt, netjes volgens de belofte, enorm snel. Zo kun je snel de topcoat aanbrengen en het huis uitgaan om te gaan vliegen! Ik vind de glitters erg mooi en subtiel, ze verdelen zich netjes en hopen zich niet op op één bepaalde plaats.

103 Space Queen
Conclusie

Een hele fijne topcoat, erg fijn in gebruik en heeft een goede kwaliteit. Het is leuk dat het kleine glittertjes zijn in verschillende kleuren, een opvallende topcoat voor een avondje uit. Toch vind ik een glittertopcoat de laatste tijd wat minder origineel, je hebt er al zoveel! Gelukkig is deze topcoat een koopje, en aangezien het me doet denken aan de sterren ben ik er heel tevreden mee, ondanks de mindere originaliteit. De kwaliteit & het uiterlijk bevallen me wel!

Essence Colour & Go 103 Space Queen is te koop bij de Kruidvat voor €1,69.

 • Reacties ( 23 )

 • avatar
  Sylvana

  Wat een mooie topcoat! Heel feestelijk!

 • avatar

  Leuk in combinatie met het witte lakje! :)

 • avatar

  Het is niet zo mijn stijl, maar voor het prijsje is het een leuk lakje!

 • avatar

  Ziet er leuk uit! Het aanbod van glitter topcoats is tegenwoordig inderdaad zo groot dat je al snel naar wat “nieuws” en origineels gaat verlangen he ;)

  X Sara

 • avatar
  Oum Feerozah

  wat een mooie lakjes zeg, wauw!

 • avatar
  Mirjam

  Mooie glitterlak! Ik heb hem ook ;) Hij is erg leuk om over verschillende kleuren nagellak te doen, maar zo alleen met niets eronder vind ik ook wel heel netjes staan!

 • avatar

  Een mooi effect lakje! x

 • avatar

  Mooi lakje, vooral over wit heen :-)

 • avatar

  Ziet er mooi uit! En een fijne & duidelijke review heb je geschreven!

 • avatar

  Als topcoat, maar ook gewoon zonder iet ie er vrolijk uit. En voor die prijs is het altijd fun om te proberen. Mocht je achteraf toch ‘spijt’ hebben van de glitters, kan je altijd met zo’n lakje wellicht iets creatiefs doen. Bv. een saaie lijst van een spiegel pimpen. Op de bovenste foto (op je duim)ziet ie er prachtig uit, begrijp dat je aan sterretjes moest denken ;)

 • avatar
  patoirblog

  Echt leuk dat de glitters in zoveel kleuren zijn! Ik twijfelde steeds om hem te kopen, ik wilde weten hoe de kleur uitkwam. maar hij is best wel leuk!

 • avatar
  Bodil Loïs

  Ziet er mooi uit, leuk in combi met de witte nagellak!

 • avatar
  Evelien

  Wauw wat een mooi lakje! De glitters zijn echt pretty en fijn dat die zo snel opdroogt. Héél erg bedankt voor je leuke berichtje op me blog, you made my day!

  Liefs Evelien

 • avatar

  Heel mooi kleurtje! x

 • avatar

  Het effect over de witte lak ziet er héél mooi uit!

 • avatar

  Ik heb deze ook, vind hem echt super mooi!

 • avatar
  Hafsah

  Wat een mooie topcoat! Ziet er erg mooi uit! xx

 • avatar
  Eline Blaise

  Ik heb deze ook en vind het leuk om op 1 nagel te doen :) wel echt irritant om eraf te krijgen..

 • avatar

  Het is een mooi lakje! Vooral over de witte nagellak vind ik hem tof!

 • avatar

  Ziet er super uit!

 • avatar
  Kirsty

  Wat is hij leuk in combinatie met het witte lakje!

 • avatar

  Wat een mooie topcoat! Over het witte nagellakje ziet het er erg feestelijk uit! :)

 • avatar

  Het ziet er leuk uit op zo’n wit lakje :)

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP