SlingGrip 80’s Pink

Dit artikel is gesponsord.

slinggrip
Ken je dat? Je ligt in bed en kijkt nog even op je mobiel, wat filmpjes op YouTube of je checkt je Facebooktijdlijn, boem pats, toen liet je je mobiel weer eens in je gezicht vallen. Of je mobiel glijdt uit je hand terwijl je de trap oploopt en valt zo een aantal meter naar beneden. Met de SlingGrip is dat bijna onmogelijk, dit accessoire zorgt voor extra veiligheid voor je peperdure smartphone en dat heb ik eerlijk gezegd wel nodig.


Ik heb op dit moment een HTC Windows Phone 8S, deze telefoon moet nu nog een jaar mee en het liefst nog wat langer. Mijn abonnement loopt in ieder geval nog ongeveer een jaar. In het verleden heb ik regelmatig mijn mobiele telefoons laten vallen, waarbij sommigen het niet overleefden, helaas. Dit wil ik nu echt voorkomen. Ik doe mijn mobiel tegenwoordig altijd in mijn tas, dus hij kan niet meer uit mijn broekzak vallen, maar ik kan soms nog zo klunzig zijn om hem uit mijn handen te laten vallen. Hopelijk is mijn mobiel extra veilig met de SlingGrip.

slinggrip

Houd grip op je smartphone. De flexibele elastische strip maakt het mogelijk met één hand je mobieltje in iedere stand vast te houden. SlingGrip is simpel, past altijd, hij is er wanneer je hem nodig hebt en zit niet in de weg als je hem niet gebruikt.

slinggrip
Op de bovenstaande foto heb ik de stappen van de verpakking gevolgd, die op die foto hiervoor te bekijken is. Eerst heb ik m’n telefoon schoongemaakt, ik deed dit met een brillendoekje, daarna haalde ik het product van de verpakking en haalde ik het papiertje eraf, ik plakte de SlingGrip op mijn mobiel en hield hem zo’n 30 seconden vast. Nu is hij klaar voor gebruik! De SlingGrip is gemakkelijk te bevestigen aan je mobiel en plakt ook echt goed vast. Er bestaat geen mogelijkheid dat de SlingGrip snel loslaat, waardoor je mobiel alsnog valt. Het is eigenlijk echt een klein ding, met twee vingers is het voor mij het makkelijkst om vast te houden, met drie vingers zit hij wel erg strak. Als je mobiel kleiner als mijn mobiel is, dan zou ik hem niet aanraden, omdat hij dan niet helemaal past of de camera gedeeltelijk bedekt.

slinggrip
Het is even wennen, maar mijn mobiel ligt steviger en eigenlijk ook fijner in mijn hand. Je moet wel echt leren om je vingers erdoorheen te halen, want pas dan profiteer je van de SlingGrip. Ik heb gekozen voor de kleur 80’s Pink en dat is een felle Barbie roze kleur, hij is ook nog verkrijgbaar in andere kleuren, zoals blauw, rood en paars.

De SlingGrip is verkrijgbaar voor €7,95.

 • Reacties ( 16 )

 • avatar

  De SlingGrip is in prijs verlaagd en kost nu Eur. 6,95.
  Nieuw is de TabletGrip, een maatje groter speciaal voor je tablet, iPad of eReader.

 • avatar

  Ik ken iemand die hem ook heeft, het is inderdaad handig, zeker als je foto’s wilt nemen ;)

 • avatar

  Super handig zeg! Ik wist niet dat zoiets bestond, maar nu dus wel haha! :)

 • avatar

  oh dat ziet er iets handigs uit!

 • avatar

  Lijkt me zoo handig!

 • avatar

  Ziet er handig uit (:

 • avatar

  Zo handig! Ik laat m’n gsm zo vaak vallen..

 • avatar

  Lijkt me erg handig! Maar ik laat mijn mobiel vooral vallen doordat hij uit mijn broekzak tuimelt.. helaas zal dit er niet tegen helpen. Ik moet hem net als jou leren in mijn handtas stoppen ;)

 • avatar

  Handig!

 • avatar
  Elke

  Ok, dit lijkt me echt zo handig!

 • avatar
  Sylvana

  Dit klinkt heel erg handig! Ik ben zelf nogal onhandig, dus het is echt iets voor mij!

 • avatar
  Kirsty

  Dit lijkt me zo handig! Ik ben ook echt iemand die in bed nog even haar social media wil checken en dan haar mobiel op haar gezicht laat vallen haha!

 • avatar
  patoirblog

  Een oplossing voor dat irritante probleem. Dit moet ik eens bekijken!

 • avatar
  Manon

  Lijkt me wel handig vooral voor onhandige mensen als mij haha

 • avatar
  Valerie

  Wat ontzettend handig! Dat is wel iets voor mij :-)

 • avatar

  Het ziet er heel handig uit!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP