fbpx

Cibdol Oil

Essence glow my mind trend edition 2020

Essence glow my mind: trend edition 2020

Deze Essence glow my mind Trend Edition van 2020 staat volledig in het teken van een sprankelende, adembenemende glow. Niets laat je huid er frisser en stralender uitzien en dat is precies wat we in de winter nodig hebben!

Baked highlighter palette

Essence glow my mind: Trend Edition 2020
Adviesprijs € 8,99 // 01 here we glow again

Bye, bye doffe winterhuid: het baked highlighter palette zorgt voor een frisse en stralende huid op sombere dagen. De baked texturen, die in een jumbo palette zitten, hebben een grote spreiding aan kleur en accentueren vakkundig geselecteerde gebieden van de huid op een sprankelende manier. Ze kunnen aangebracht worden op de wangen of het sleutelbeen of gebruikt worden voor een glanzende all-over glow.

Glow roller

Essence glow my mind: Trend Edition 2020
Adviesprijs € 2,99 // 01 glow getter

Roll on, girls and boys! Met de glow roller breng je binnen seconden een heldere, gouden glinstering op je gezicht en lichaam aan. Glij de beweegbare bal gemakkelijk over de jukbeenderen of de neklijn en blend het product zacht met je vingers. Dankzij zijn praktische formaat is de glow roller ideaal voor het aanbrengen of verfrissen van je glow wanneer je onderweg bent.

Highlighter brush

Essence highlighter brush
Adviesprijs € 3,59 // 01 they see me glowin’

Of het nu voor de wangen, het voorhoofd of de neusbrug is, de highlighter brush is de perfecte beautytool voor het aanbrengen van highlighter op de gewenste plekken op het gezicht. Dankzij de dichte, korte haartjes kunnen poedertexturen gemakkelijk perfect geblend worden. Dit zorgt ervoor dat elke glow finish een succes is! Het is ook nog een echte blikvanger met zijn rosé-gouden en champagne look.

Crystal sponge set

Essence Crystal sponge set
Adviesprijs € 2,89 // 01 get your glow on!

Deze twee sponsjes zijn erg veelzijdig: ze blenden vloeibare, romige en poeder make-up gemakkelijk en professioneel en werken verschillende texturen optimaal de huid in. Dankzij hun kristallen vorm zijn de sponsjes niet alleen ideaal voor het aanbrengen van foundation, maar ze zijn ook erg geschikt voor het blenden van concealer onder en in de binnenste hoek van de ogen en de baking techniek.

Crystal glow drops

Essence Crystal glow drops
Adviesprijs € 3,89 // 01 glow hard or go home

Als product alleen geven de delicate roségouden druppels de huid een adembenemende glans met slechts één druppel. Gebruikt in combinatie met een foundation creëren ze een frisse all-over glow.

Tip: Wanneer je zowel verzorging als glans wilt, dan kun je de crystal glow drops gemakkelijk mixen met je favoriete bodylotion. Hiermee creëer je stralende highlights op je armen en benen – een goede blikvanger op elk feest.

Verkrijgbaarheid

De Essence glow my mind Trend Edition is exclusief bij Etos verkrijgbaar van eind januari tot begin maart 2020. Het is een prachtige collectie, met name het baked highlighter palette en de crystal sponge set trekken mijn aandacht!

Welke producten uit de Essence glow my mind collectie vind jij het mooist?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Tessa

    Wat een mooie collectie weer. Ben erg benieuwd naar de kwast

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP