fbpx

Cibdol Oil

Essence kerstcollectie 2019: from Santa with love

Essence kerstcollectie 2019: from Santa with love

De Essence kerstcollectie van 2019 helpt jou om de mooiste look te creëren van het jaar. Met de hoeveelheid metallic en glitter in deze collectie kom jij de feestdagen wel door, verder kun je ook meteen wat cadeau inspiratie opdoen. Kijk je mee naar de Essence from Santa with love collectie?

False lashes

Essence kerstcollectie 2019: from Santa with love
Adviesprijs € 2,99 // 01 all the jingle ladies

De kerstman kan gewoonweg een fladderende look niet weerstaan met deze lange, dichte wimpers! Plak de wimpers gemakkelijk tegen je eigen wimpers met de bijgevoegde wimperlijm en je kerstlook is ready.

Eyeshadow palette

Kerstmis oogschaduw palette 2019
Adviesprijs € 8,99 // 01 Express delivery from the north pole

Wij kijken naar jou, kerstman, want dit eyeshadow palette verzekert adembenemende oogmake-up stijlen onder de kerstboom. Het palette bevat 12 hoog gepigmenteerde tinten met extra romige texturen. Van een zachte perziktint tot een speels roze tot een intens rood-bruin, van mat tot metallic tot glanzend en super glinsterend – met deze prachtige tinten van het eyeshadow palette kun je verschillende looks en effecten op de ogen creëren, waar de kerstman nog steeds enthousiast over zal zijn, ook na Kerstmis.

Eyeshadow brush

Essence kerstcollectie 2019: from Santa with love
Adviesprijs € 1,59 // 01 You’re snow cute

Er is ook een stijlvolle tool met sneeuwvlokken en gouden sterren voor de ogen in de collectie: glitterende kerstmotieven glinsteren in de transparante oogschaduwkwast. Dankzij de schuine haren kan elke oogschaduw erg nauwkeurig worden aangebracht voor een gegarandeerd perfecte look.

Nail stickers

nagelstickers 2019
Adviesprijs € 1,39 // 01 Ho-ho-home for Christmas

De Essence nagelstickers zijn beschikbaar in een modern design voor een creatieve en originele kerstmanicure. Nu kan iedereen een nagelspecialist zijn en hun nagels met kleine sterren of kerstbomen versieren bovenop hun nagellak.

Face & body highlighter

Essence Face & body highlighter
Adviesprijs € 3,99 // 01 Let it glow!

In de stemming voor wat meer glamour op je huid? Geen probleem met de gezichts- & lichaamshighlighter! Het is een ware all-star: de subtiele glinsterende textuur voelt fijn aan en geeft je bleke, winterhuid op het gezicht en de decolleté een sensueel wow-effect voor de feestdagen.

Powder brush

Essence kerstcollectie 2019: from Santa with love
Adviesprijs €3,89 // 01 Make a wish

Het is nog nooit gemakkelijker geweest blush en andere poederproducten aan te brengen voor een perfecte kerstlook! De zachte haren van de poederkwast voelen fijn aan op de huid en blenden poedertexturen optimaal. Een speciaal hoogtepuntje: wanneer geschud, bewegen de kleine sneeuwvlokken en gouden sterren in de transparante steel van de kwast.

Heat pack

Essence heat pack 2019
Adviesprijs € 1,99 // 01 Warm your heart!

Ben je die koude, winterhanden helemaal zat? De herbruikbare handwarmers met een sterdesign is hier om te helpen! Het is een ideaal cadeautje of om je eigen handen op te warmen in de zakken van je favoriete winterjas tijdens een kerstwandeling. Activeer de kleine, zilveren plaat in de handwarmer eenvoudig en geniet 60 minuten van heerlijke warmte.

Verkrijgbaarheid

De Essence kerstcollectie van 2019, from Santa with love, is verkrijgbaar vanaf midden november tot en met eind december. Je kunt de Essence producten vinden bij Kruidvat, Etos en Trekpleister. Met zo’n uniek oogschaduw palette in envelopvorm krijg je vanzelf zin in Kerstmis!

Welke producten uit de Essence kerstcollectie 2019 vind jij het mooist?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Tessa

    Dat oogschaduw palette is echt te gek

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP