Cibdol Oil

MIJN ETEN VAN AFGELOPEN WEEK #4

Mijn eten van afgelopen week #4

Twee jaar geleden fotografeerde ik bijna drie weken lang mijn avondmaaltijden. Dit jaar besloot ik hetzelfde te doen, want mijn ouders zijn op vakantie en ik kan iedere dag zelf bepalen wat ik op tafel zet. Ik merk dat het nog niet helemaal in m’n systeem zit, noem dat scriptiestress, want ik heb maar vier van de zeven maaltijden gefotografeerd. Toch zal ik jullie lekker vertellen wat ik de afgelopen week heb gegeten. 

Maandag & dinsdag


Maandag begon ik de week met twee heerlijke broodjes carpaccio. Ik kocht een carpacciosetje bij de Albert Heijn, hier zaten dan meteen pijnboompitjes, de stukjes kaas en dressing bij. Daarnaast voegde ik zelf achteraf nog rucola en zongedroogde tomaatjes toe. Het was echt een heerlijk broodje, zeker leuk om eens zelf te maken! Dinsdag at ik romige tomatensoep. Ik was heel de dag druk bezig geweest en had eigenlijk niet heel veel honger. Soms heb je dat. Ik at dinsdag dus lekker snel en simpel.

Woensdag & donderdag


Woensdag at ik nog even een healthy maaltijd en deze is helemaal niet zo moeilijk om te bereiden! Het is een zalmsalade met uiteraard zalm, rucola, pijnboompitjes, zongedroogde tomaten en een honingmosterd dressing. Zeker een aanrader, ik zou dit het liefst nog vaker eten. Donderdag at ik lekker frietjes met een snack, om te vieren dat m’n scriptie uitgeprint op tafel lag. Wat een heerlijk gevoel is dat!

Vrijdag


Vrijdag at ik rijst met kippies, echt mijn lievelingseten. Ik heb dit recept zelfs een keer gedeeld op mijn blog. Het was alleen niet zo goed gelukt als de rest van de recepten, want ik had de rijst te lang laten koken. Voortaan maar even goed de verpakkingen lezen, Esmée. ;)

Zaterdag & zondag


Zaterdag hebben Roel en ik samen een pizza gemaakt, dit is zoveel lekkerder! Daarnaast was het deeg ook erg lekker, de korstjes werden lekker knapperig, maar niet te hard. We hadden de pizza met ananas, spek, salami, paprika, rode ui en oregano belegd. Zondag zijn we naar Feyenoord geweest en waren we pas rond etenstijd thuis. Dat betekende dus opnieuw frietjes met een snack, want dat was natuurlijk zo klaar. De aankomende twee weken zal ik al mijn maaltijden fotograferen en ze met jullie delen!

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Tamara TS

    Het ziet er allemaal heel lekker uit! Dankjewel voor de inspiratie!

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP