MIJN ETEN VAN AFGELOPEN WEEK #5

Mijn eten van afgelopen week #5

De afgelopen week heb ik weer heerlijk gegeten. Ik kan er echt van genieten om m’n eigen maaltijden klaar te maken, want je kan lekker doen waar je zin in hebt. Toch is het vaak wel lastig, omdat je niet alles opmaakt. Het is een kwestie van creatief zijn en sommige ingrediënten opnieuw gebruiken. 

Maandag & dinsdag


Maandag at ik de Griekse aardappelschotel van Aviko. Ik vind dit zelf echt een heerlijke maaltijd, zeker als je even snel wilt zijn of geen zin hebt om lang te koken. Aardappeltjes met stukjes gyros en lekker veel ketchup haha. Dinsdag at ik weer gezond, ik had runderreepjes, een italiaanse roerbakmix en rijst samengevoegd. Ik vond de runderreepjes zo lekker in combinatie met de italiaanse roerbakmix en ketjap, wauw. Het was een spontane ingeving, maar zeker iets wat ik vaker wil eten.

Woensdag & donderdag


Woensdag at ik een varkenshaasje, met de groenten van de italiaanse roerbakmix, en aardappelschijfjes. Hier heb ik dus toch nog de groenten opgemaakt van de vorige dag en ook nog eens op een lekkere manier. Donderdag at ik samen met Roel en hadden we gezwommen, dus na het zwemmen zijn we nog snel naar de supermarkt gegaan. We hadden besloten om broodjes kipfilet te eten met natuurlijk sla en tomaat.

Vrijdag


Vrijdag had ik geen zin om heel uitgebreid te eten. Ik maakte een soepje voor mezelf en heb ondertussen lekker genoten van de serie Fear the Walking Dead. Het was een romige tomatensoep, mijn favoriet!

Zaterdag & zondag


Zaterdag en zondag at ik eigenlijk vrijwel hetzelfde. Zaterdag at ik een broodje hamburger met frietjes en zondag at ik twee broodjes hamburger zonder frietjes. Ik was zondag naar m’n opa en oma geweest en stond op het laatste moment voor de koelkast. Aangezien het er toch nog lag, ging ik hier geen twee keer over nadenken.

Wat was de lekkerste maaltijd die jij afgelopen week hebt gegeten?

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Joyce – LemonyLife

  Oh wat een heerlijke foto’ s allemaal!

 • avatar
  Suzanne

  Ziet er allemaal lekker uit!

 • avatar
  Silkeblogs

  Hm, dat ziet er allemaal heerlijk uit! Nu heb ik honger, haha!

 • avatar
  Dineke

  Wat heb jij heerlijk gegeten zeg!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP