Cibdol Oil

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Etos Botanical Boost Rosemary & Fig

Etos heeft speciaal voor dit seizoen een extra Botanical Boost-lijn gelanceerd: de limited edition ‘Rosemary & Fig’. Deze lijn is ontwikkeld in samenwerking met Hotus Botanicus Amsterdam. Hierdoor bevatten de producten plantenextracten van hoge kwaliteit en van Nederlandse bodem. 

De betoverende Rosemary & Fig lijn

Etos Botanical Boost Rosemary & FigDe Botanical Boost Rosemary & Fig lijn bestaat in totaal uit 7 verschillende producten. Ik heb 6 producten ontvangen om te testen: de scented candle, de body cream, de shower foam, de scented sticks, de hand cream en de bath fizzers. Het zevende product is een rijke massage olie met een hydraterende werking.

Scented candle & sticks

De twee producten die ik al eerder tegen het lijf was gelopen waren de scented candle en de scented sticks. Toevallig was ik een week voordat ik het pakketje ontving met mijn moeder naar de Etos geweest en hadden we deze verpakkingen nog in onze handen gehad. We twijfelde een beetje of we ze mee moesten nemen en ik hield ze in gedachten als cadeautje voor mezelf voor in mijn nieuwe huisje. Ik was dan ook door het dolle heen toen ik deze twee producten ontving!

De scented candle heeft een warme intense geur, hierin komt met name de vijg naar voren. De vijg heeft van zichzelf een zoete, kruidige geur. Een heerlijke kaars om bij een avondje bankhangen aan te steken. De scented sticks ruiken daarentegen heel fris en de twee producten vullen elkaar daardoor goed aan. De geurstokjes hebben meer weg van de rozemarijn, maar hebben wel een zoete twist. Wist je dat je hersenen door rozemarijn gestimuleerd worden? Als je dus heel vergeetachtig bent of druk bezig bent met leren voor je tentamens, dan kun je het beste iets neerzetten met de geur van rozemarijn. Daar zijn deze geurstokjes in ieder geval perfect voor!

Shower foam

Etos Botanical Boost Rosemary & FigDe Botanical Boost shower foam deed me al direct denken aan Rituals. Een rijk schuimende foam, die ontzettend zacht aanvoelt op de huid. Het mooie vind ik wel dat het als een soort scheerschuim uit de fles komt en op je huid eigenlijk smelt. Hierdoor wordt de schuim gemakkelijk om op je huid te verdelen, maar blijft hij wel stevig van structuur. De verzorgingsproducten van de Rosemary & Fig lijn ruiken allemaal naar een heerlijk mengsel van rozemarijn en vijg. De geur is echt heerlijk, je zou het haast betoverend kunnen noemen. Ik wil geen vergelijking maken met Rituals, maar dit zijn zeker twee concurrenten en dan is dit de absolute budget-topper.

Hand cream & body cream

Etos Botanical Boost Rosemary & FigAls je jezelf heerlijk hebt gewassen met de shower foam, dan kun je je daarna nog insmeren met de hand- en body cream. Deze crèmes zijn beide verschillend van structuur. De handcrème is heel dun van structuur, maar wel makkelijk te doseren door de smalle dop. De body crème is daarentegen heel dik van structuur en daarvan heb je ook maar een klein beetje nodig om een groot gedeelte in te smeren. Het lijkt op de structuur van een body butter, maar dan nog net wat luchtiger. Het is namelijk wel echt een crème die je gemakkelijk uit kunt smeren. De hand- en body cream ruiken hetzelfde als de shower foam, het is een mix van rozemarijn en vijg. Daardoor zijn al deze verzorgingsproducten fijn en gemakkelijk om met elkaar te combineren.

Ik ben heel tevreden over de Etos Botanical Boost Rosemary & Fig lijn. Het zijn stuk voor stuk prachtige producten, die fijn in gebruik zijn, maar ook een heel mooi uiterlijk hebben. Ik vind het vanuit Etos uit hele mooie en luxe producten, die iedereen wel graag zou willen hebben. Echt heel mooi om te zien dat dit ook voor een zacht prijsje mogelijk is!

De Etos Botanical Boost Rosemary & Fig lijn is limited edition en beperkt verkrijgbaar bij Etos vanaf €3,49. Enjoy your figgy boost!

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Malou | Blonde Blossom

  Wat superleuk dat de Etos een samenwerking aangaat met de Hortus Botanicus! Het lijkt me dat je dan echt prachtige producten krijgt, ze zien er in elk geval wel heel mooi uit. Fijn dat je er zo enthousiast over bent, ik ga binnenkort eens kijken of ik ze kan vinden. Malou x

 • avatar
  Jessica J.

  Zulke stokjes lijken me heerlijk om in het kleinste kamertje te zetten! Daar brand ik nu weleens een kaars, maar die moet je toch af en toe even gaan bekijken om te zien of ze wel mooi brandt. Van geurstokjes heb je geen last!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP