Cibdol Oil

Fab Smartphone Wallet

Fab Smartphone Wallet
De middag voordat ik op vakantie ging kreeg ik nog een enorm leuk mailtje! Ik was de gelukkige die één van de nieuwe Fab telefoonhoesjes mocht testen, mede mogelijk gemaakt door Mobielbereikbaar. Mobielbereikbaar raadde mij de Fab Smartphone Wallet aan, hier zou mijn mobiel namelijk in passen. De dag dat ik op vakantie ging, zou het pakketje binnenkomen, ik moest dus nog even geduld hebben. Ik was zo benieuwd. Toen ik thuiskwam keek ik op de tafel en daar stond een pakketje, in het pakketje zat dit prachtige telefoonhoesje, ik was op slag verliefd. 

Fab Smartphone Wallet
Nou ik heb mijn nieuwe beste vriend zojuist gevonden. Deze boodschap stond op het zwarte doosje waar het telefoonhoesje in verpakt zat. Dit soort details geven een product wat meer gevoel. Je weet gewoon dat het product kwaliteit bezit, omdat ze al veel doen aan de decoratie op de verpakking. Alles heeft verzorging nodig, zowel de binnenkant als de buitenkant.

Fab Smartphone Wallet
Het is een zalmroze wallet. Deze wallet is net wat groter dan een telefoonhoesje, maar kleiner dan een clutch. Het hoesje heeft mooie details, zoals de hartjes die volgens de verpakking symbool staan voor blijdschap. Ik wordt er zeker blij van, de kleur, de hartjes, het ritsje en het bandje ze zijn allemaal geslaagd.

Fab Smartphone Wallet
Naast je mobieltje is er in de Fab Smartphone Wallet nog genoeg ruimte voor andere dingen. Denk hierbij aan geld, pasjes en misschien zelfs make-up. Het tasje is ruim en bevat handige vakjes. Zo houdt je je wallet netjes en kun je alles snel en gemakkelijk vinden. Het telefoonhoesje is aan de binnenkant goud, dit had ik eigenlijk helemaal niet verwacht, maar het is wel mooi!

Fab Smartphone Wallet
De achterkant bevat dezelfde stijl als de voorkant. De achterkant bestaat uit alleen maar hartjes met de zalmroze achtergrond. Het gehele hoesje loopt mooi in elkaar over, een echt fashion item.

Fab Smartphone Wallet
Hier zie je nogmaals de binnenkant van het hoesje, maar nu inclusief het mooie ritsje. Hier is de naam van het merk terug te vinden, maar ook de kleur van het hoesje komt er weer in terug. Ik ben enorm blij met dit telefoonhoesje, zoals jullie wellicht al gemerkt hebben. Dit is mijn nieuwe item dat continu in mijn tas te vinden zal zijn. Ik heb Fab altijd al een mooi merk gevonden, maar het is natuurlijk wel aan de dure kant. Deze Fab Smartphone Wallet koop je voor €49,95. Je krijgt hier wel een stijlvolle met leder ontworpen telefoonhoesje voor terug.

Heb jij een item van het merk Fab?

 • Reacties ( 11 )

 • avatar
  Bouchra

  Prachtig hoesje is het inderdaad!

 • avatar
  Anouk

  Wat een mooi hoesje zeg en fijn dat er nog meer in past:)

 • avatar
  Kirsty

  Wat een prachtig hoesje zeg! Hij is denk ik wel een beetje groot, maar wel fijn dat er zoveel in past :)

 • avatar
  Ines

  Oh erg mooi hoesje!

 • avatar
  Kelly

  Wat een to hoesje!

 • avatar
  Romy

  Wauw, die is tof!

 • avatar
  agneta

  Hij is echt mooi! Helaas zou ik nooit voor dat bedrag hem kopen, want dan heb ik niks meer om in te doen ;)

 • avatar
  Dianne Overbeeke

  Superleuk dat je hem mocht testen & ik vind het echt hele leuke hoesjes!

 • avatar
  Manon

  Hij is zo leuk! Ik heb de folio case :)

 • avatar
  Rosanne

  Ohh echt een onwijs leuk hoesje. En wat tof dat jij er 1 mocht testen. liefs x

 • avatar
  Marjolein

  Oh die is leuk! En ook nog eens super handig

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP