fbpx

Cibdol Oil

Geurwolkje review: sakura beste aroma diffuser?

Geurwolkje review: de sakura diffuser

Keer op keer zag ik ze voorbij komen; de mooie aroma diffusers van Geurwolkje. Na kennis te hebben gemaakt met mijn eerste diffuser, die je misschien op mijn Instagram voorbij hebt zien komen, was het tijd om er nog één uit te testen. In deze Geurwolkje review vertel ik je precies hoe deze aroma diffuser bevalt.

Geurwolkje review

De Geurwolkje diffuser die ik heb ontvangen is de sakura diffuser. Deze aroma diffuser komt uit de Japan line en is een laag minimalistisch model. Bij het Geurwolkje zit een adapter meegeleverd, die continu aangesloten moet zijn, een gebruiksaanwijzing en een kleine maatbeker. Zo kun je snel en gemakkelijk zien wat de maximale hoeveelheid water is die je kunt toevoegen, plus het gemakkelijk in de diffuser schenken.

Naast het Geurwolkje ontving ik ook nog de cafeïnevrije de-stress thee om uit te testen. Dit is in de smaak bloemenpracht, waar ik zelf al meteen heel nieuwsgierig naar was. En ik ontving twee geurtjes om de diffuser mee uit te testen.

De twee geuren die ik erbij kreeg zijn de geuren Magic love en Palmarosa. Deze geuren worden netjes verpakt in de doos van de diffuser. Magic love is een mix van palmarosa, roos, rozenhout, sandelhout en ylang ylang. Samen vormt het een warme, bloemige en lichtkruidige geur.

Palmarosa is een grassoort en heeft een fris bloemige geur. Deze geur helpt je met ontspannen en geeft je de rust die je nodig hebt. Perfect om ‘s avonds voor het slapen te gebruiken om goed tot rust te komen.

Geurwolkje gebruiksaanwijzing

De sakura diffuser heeft net als de andere Geurwolkje diffusers meerdere knopjes en standen. Met het eerste knopje kun je de kleur van het licht instellen. De eerste stand is zelfs een stand die automatisch wisselt van kleur.

Het tweede knopje is voor het instellen van de intensiteit. Je hebt hiervoor de keuze uit twee verschillende standen, waarbij naar mijn idee de eerste stand meer stoom genereert dan de tweede stand. Zelf gebruik ik met name de tweede stand, omdat de geur dan net iets subtieler is.

Het derde knopje is eigenlijk een timer. Dit is voor mij even wennen, maar heel fijn voor bijvoorbeeld in de slaapkamer! Je kunt de timer instellen op 60 minuten, 120 minuten, 180 minuten of uitzetten. Als je de timer uitzet, gaat hij net zo lang door totdat de diffuser helemaal leeg is.

Je vult de diffuser met 250 milliliter water met de maatbeker. Hier staan duidelijk streepjes met de hoeveelheid. Daarna voeg je minimaal vier druppeltjes essentiële olie toe en zet je de diffuser aan op de gewenste stand. De gehele Geurwolkje gebruikswijzing vind je ook in een mooi overzichtelijk boekje in de verpakking bij de diffuser.

Mijn ervaring met het Geurwolkje

Geurwolkje review sakura diffuser

Tijd voor mijn Geurwolkje review! De Geurwolkje diffusers zijn heel fijn geprijsd en daardoor viel het me meteen op hoe goed de kwaliteit eigenlijk is. Het voelt heel stevig en degelijk aan, echt een stuk beter dan mijn vorige diffuser. Hij is wel wat licht, waardoor je hem even tegen moet houden als je de knopjes indrukt.

Iets wat ik wel wat spannend vond met de sakura diffuser was, hoe de kleuren tot zijn recht zouden komen. Deze schijnen namelijk door de houten gleufjes bovenop de diffuser. De kleuren zijn heel fel, waardoor ook deze mooi tot zijn recht komen. Echter zie je de kleur ook een beetje langs de onderkant en de gleuf in het midden schijnen.

De diffuser is een geurverspreider en luchtbevochtiger in één, iets wat we met de vloerverwarming in huis goed kunnen gebruiken. De lucht is met een diffuser veel vochtiger in huis, waardoor we een stuk minder stroom krijgen van deurklinken, haha. Verder verspreidt hij de koude nevel heel mooi. Het is veel stoom, waardoor ik hem zelfs graag een standje zachter zet.

De geuren komen goed tot zijn recht en ik vind de geuren die ik heb gekozen ook heel fijn. De Palmarosa brengt me echt in ruststand, waardoor ik mijn gedachten los kan laten en goed kan ontspannen. De Magic love is een stuk warmer van geur, waardoor hij meer sfeer meegeeft! Beide zijn op hele andere momenten goed in te zetten.

De-stress bloemenpracht thee

Geurwolkje de-stress bloemenpracht thee

De de-stress bloemenpracht thee vind ik een leuke toevoeging aan de Geurwolkje collectie. Het is een losse thee, gemaakt van gedroogde bloemen. Met kamille, goudsbloem, lavendel, korenbloem, rozenbloesem en citroengras is deze thee optimaal om te ontspannen en je immuunsysteem een boost te geven.

Je kunt de de-stress thee gebruiken als programma om je lichaam een boost te geven en jezelf na 14 dagen stukken beter te voelen. Je drinkt dan 14 dagen lang, drie keer per dag, een kop bloemenpracht thee. Dit neemt de stress weg, maar geeft je tegelijkertijd meer positiviteit en energie terug.

Het is een lichte thee en hij is dus ook niet heel bitter. Hij is juist wat aan de zoete kant en hij smaakt zeker bloemig. Zelf vind ik dit heel lekker, want ik heb wel vaker bloemige thee in huis. Ik vind het een fijne thee voor overdag, omdat hij niet zo sterk is en zonder cafeïne. Ik vind hem echter niet veel specialer, dan een andere thee die ik in huis heb.

Conclusie van deze Geurwolkje review

Je hebt het vast al gemerkt in deze Geurwolkje review, tot nu toe ben ik heel tevreden met alle producten! De bestelling was een dag later al geleverd en alles was heel netjes ingepakt. De producten zijn van goede kwaliteit en de omschrijvingen matchen heel goed met de geuren! Ik ben zelf enorm van de Palmarosa geur, die me de eerste dag meteen verrassend goed liet ontspannen. Als mijn geuren ooit op zijn, zal ik zeker weer kijken naar die van Geurwolkje.

De Geurwolkje sakura diffuser is verkrijgbaar voor € 45,00 in de webshop.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP