fbpx

Cibdol Oil

HAPPY NEW HAIR

Happy new hair

Yay! Vorige week donderdag ben ik eindelijk weer naar de kapper geweest. Het was nodig, dat had ik zelf al gezien. Ik had droog haar, en mijn punten waren gespleten. Ik vind het altijd jammer als er een groot stuk af moet, maar achteraf ben ik toch wel blij met het resultaat. Het is nu zo zacht en er zit zoveel volume in mijn haar. Ik beloof plechtig dat ik nu iedere acht weken naar de kapper ga, in plaats van na een half jaar, oops!Tada, het resultaat. Er zijn voor het eerst, sinds jaren, weer krullen te zien. Mijn haar heeft iedere dag volume, en voelt super zacht aan. Ik heb echt het idee, dat dit even nodig was om mijn haar te herstellen. Nu heeft het weer alle kracht om mooi door te groeien, want lang haar is voor mij nog steeds een droom.

Voor de zomervakantie was ik voor het laatst naar de kapper geweest. Door stage, school en allerlei andere dingen had ik geen tijd om mee te gaan met m’n moeder en m’n broertje. Nu had ik eindelijk tijd en had ik zelf ook door dat het echt nodig was. En ik merk dat eigenlijk nooit. Mijn haar groeit snel, dus ik heb met de kapper, mijn tante, afgesproken dat ik nu één keer in de acht weken langskom.

Wel hoop ik dat mijn haar altijd zo volumineus blijft. Nu zit er tenminste model in en loopt het niet recht langs mijn gezicht. Op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerstmis staat een stijltang, want het lijkt me ook gaaf om dit model stijl te dragen. De lange punten van mijn vorige haar zijn eraf, en daarnaast is het in korte laagjes geknipt. Ik heb het niet geverfd, al merk ik dat mijn haar door het weer donkerder wordt.

 • Reacties ( 9 )

 • avatar
  Bibi

  Staat je goed, mooie krullen heb je!

 • avatar
  Dionne

  Ziet er mooi uit!

 • avatar
  dresses and daisies

  Staat je super goed!

 • avatar
  Lotje

  Ah super mooi! Staat je heel goed! X

 • avatar
  Lisa

  Echt heel erg mooi, ik hoop altijd dat mijn haar zo blijft als net na het knippen haha!

 • avatar
  Quinty | Let ‘s Talk Lipstick

  Staat je goed! Je hebt trouwens heel mooi haar :)

 • avatar
  Wendy

  Ik ga ook niet vaak naar de kapper. Ik ga eigenlijk maar één keer per driekwart jaar naar de kapper om highlights te zetten en tussendoor laat ik het zo’n 2 keer knippen door mijn zusje (die is thuiskapster). Maar mijn haar kan het best goed hebben. De kapper is ook altijd verbaast dat het er nog zo goed uitziet als ik weer eens langs kom.

 • avatar
  Sann | Piixel.nl

  Staat je goed :D Ik moet eigenlijk ook vaker naar de kapper… al weer een jaar geleden ofzo.. oops…

 • avatar
  manon

  Oh wow dit staat je heel mooi!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP