fbpx

Cibdol Oil

BOURJOIS NUDE SMOKY OOGSCHADUW

Bourjois Nude Smoky oogschaduw

Oogschaduw is het leukste product om mee te experimenteren. Al die merken, die kleuren en die soorten. Het is fantastisch om verschillende looks te maken, en dat doe ik tegenwoordig erg graag. Het voegt veel toe aan je dagelijkse look, maar naar school wil je niet te felle kleuren gebruiken. Daarom testte ik het Bourjois Nude Smoky oogschaduw trio, Rose Boudoir. Het oogschaduw trio waarmee je een rustige, nude smoky eye kunt maken. De drie rosé tinten, variëren van licht naar donker. 

Het product

BOURJOIS NUDE SMOKY OOGSCHADUW
Het Rose Boudoir palette bestaat uit de volgende kleuren; een matte crèmige beige roze tint, een parelmoer champagne roze tint en een parelmoer bruine roze tint. Deze oud roze tinten hebben een crème-poeder textuur met hoge pigmentatie. Bourjois belooft dat de oogschaduw wel 12 uur lang blijft zitten. Dat zou in combinatie met een oogschaduwprimer dus muurvast moeten zitten.

De swatches

BOURJOIS NUDE SMOKY OOGSCHADUW
Wauw, wat zijn de kleuren intens. Ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht, de kleuren zijn namelijk metallic. Ik ben heel blij met de kleuren, ik hou wel van de rosé tint. Door het glimmende effect is dit echt een oogschaduw palette dat me doet denken aan champagne en de feestdagen. Ik merk wel dat de kleuren heel poederig aanbrengen, wat niet fijn is voor je wimpers.

Het resultaat

BOURJOIS NUDE SMOKY OOGSCHADUW
De kleuren zijn op mijn ogen een stuk lichter dan op mijn arm. Heel gek, en jammer. Je kunt wel gemakkelijk een smoky eye maken, doordat je de kleuren gemakkelijk in elkaar over kunt blenden. Ik zou dit oogschaduw palette gebruiken, maar wel in combinatie met een ander palette. Ik weet dat het nude is, maar ik mis toch een donker bruin kleurtje.

Het is nu één nude geheel, en ik hou toch meer van verschillende kleuren of tinten bij elkaar. Ik zou bijvoorbeeld de laatste kleur uit het palette op mijn ooglid gebruiken, in combinatie met een donker bruine kleur in m’n crease en de eerste kleur uit het palette als highlighter in m’n ooghoek. Al is dit voor overdag wel een mooi palette, die je ‘s ochtends snel kunt aanbrengen.

Het Bourjois Nude Smoky oogschaduw trio is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €13,49.

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Jacky

  En als je het nat opbrengt? Dan worden de kleuren sowieso intenser. Ik ben benieuwd of het dan wel meer naar je zin is.

 • avatar
  Laura – Essential Honesty

  Hé? Zo vreemd dat de pigmentatie op je ogen helemaal anders is .. Zou toch niet mogen hé!

 • avatar
  Fabiënne

  Mooie kleuren! Wel jammer dat ze op je oog een stuk lichter zijn.

 • avatar
  Bibi

  Jammer dat ze op je ogen een stuk lichter zijn, de swatches zagen er zo goed uit!

 • avatar
  manon

  Wat een mooie zachte kleurtjes!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP