Herfst wishlist 2018

Herfst wishlist 2018

De herfst staat bijna voor de deur. Het weer wordt langzaam frisser en ik krijg er wel zin in om mijn woonkamer met decoratie als zachte kussentjes en warme kaarsen. Tijd voor een herfst wishlist om verliefd op te worden!

Herfst wishlist 2018We luiden de herfst in met de nieuwe Tomb Raider game. De vorige game heb ik ook met het bijbehorende boek wat dit keer echt een eyecatcher is. Ik kan niet wachten om deze game te spelen terwijl de regen zachtjes tikt op het raam en de kaarsjes in huis branden. De woonkamer wil ik graag opleuken met een vloerkleedje en wat extra kussens. Ik vind het vloerkleedje van Dutchbone en het kussen van AAI made with love, die beide verkrijgbaar zijn bij Loods5, echt ontzettend mooi. Ze zijn gedecoreerd met ethische prints waar ik gek op ben en die zeker nog meer naar voren mogen komen in de woonkamer.

Wanneer ik vastloop bij één van de puzzels of het simpelweg tijd is om naar bed te gaan plof ik in mijn zachte bed met een hele dikke deken. Het nachtkastje naast mijn bed is op dit moment open, waardoor ik me al snel erger aan alle spullen die erin liggen. Dat wil ik deze herfst voorkomen door twee dichte matchende nachtkastjes, zoals deze van Fredriks. Op mijn nachtkastje ligt het boek Instaproof, die ik vast en zeker binnen een paar dagen al uit heb gelezen. Er staan hier namelijk zoveel tips in om Instafamous te worden, dat ik hier veel te nieuwsgierig naar ben!

‘s ochtends fris ik mezelf op en kan ik natuurlijk niet zonder een mooie donkere matte lipstick de deur uit. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe Max Factor Lipfinity Velvet Matte lipsticks en de kleur Matte Merlot is een mooie warme kleur voor deze herfst. Daarna kleed ik mij warm aan met deze matchende trui van H&M en accessoires in mijn favoriete kleur. De okergele muts van Superdry en de sjaal van Vero Moda houden me namelijk warm in de koude wind tijdens een bezoekje aan de stad of onderweg naar een afspraak.

Wat staat er op jouw wishlist voor de herfst en wat is jouw favoriete item? 

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Maaike

  Wat een leuke items voor de herfst :-)

 • avatar
  Lianne

  Wat een leuke lijst! Het boek Instaproof wil ik ook nog hebben :) Mooie site heb je trouwens!

 • avatar
  Marloes

  Oeh, dat kussen is leuk!!

 • avatar
  Jessica J.

  Wauw, die trui is prachtig! En liefde voor die kleur, ook! ♥

  • avatar

   Ja, ik vind hem ook echt mooi! Die ga ik snel aanschaffen voor deze herfst. ;)

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP