3 musthaves voor je eigen kantoor

3 musthaves voor je eigen kantoor

Yes je hebt je eigen kantoorruimte of begint eindelijk met werken vanuit huis! Alleen hoe ga je je eigen kantoor nu inrichten, zodat je super effectief werkt? In dit artikel bespreek ik de drie ultieme musthaves.

1. Bureau met goede stoel

Hoe verleidelijk het ook is om vanuit een bed te werken, het is absoluut niet praktisch. Je kunt niet gemakkelijk bij alle spullen die je nodig hebt en als je iets wilt drinken moet je teveel moeite doen om uit bed te komen. Oftewel een werkplek in huis met een bureau en een goede stoel of een ruime tafel met comfortabele stoel op kantoor is de beste optie. Ga voor jezelf goed na hoe hoog je tafel moet zijn of misschien vind je zit/staand werken wel het fijnste. Wanneer je de tafel hebt gescoord kun je opzoek naar de juiste stoel. Kijk goed welke hoogte het beste bij de tafel past en wat voor stoel je het fijnste vind om lang op te zitten.

3 musthaves voor je eigen kantoor

2. Airco en verwarming

Een airco en verwarming klinkt misschien als een enorme luxe, maar je zult merken dat de temperatuur in je kantoor veel effect heeft op je effectiviteit. Wanneer je het te koud of te warm hebt ben je meer daarmee bezig dan met je eigen werk. Vooral tijdens de hoge temperaturen liep het bij mij in huis op tot 28 graden. Op zo’n moment is het heel fijn om airco of op zijn minst een goede ventilator aan te schaffen. Als je het meteen goed aan wilt pakken kun je eens op Ventilatieshop.com kijken.

3. Accessoires

Naast een fijne werkplek met natuurlijk een goede laptop of computer zijn er veel accessoires die het geheel echt afmaken. Wat dacht je van een whiteboard waar je je dagelijkse to do’s en maandelijkse doelen op kunt schrijven? Een radio om je favoriete muziek te kunnen luisteren? Of een notebook waarin je al je ideeën verzamelt? Ook kun je nooit genoeg pennen, paperclips en elastieken hebben. Maak je kantoor af met allerlei accessoires die je nodig hebt tijdens je werk en brainstorm hier gerust maar eens over. Het zijn misschien meer items dan je denkt!

Bij mij mag een notitieboekje met mijn to do’s en doelen absoluut niet ontbreken. Wat kan bij jou op kantoor absoluut niet ontbreken? 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP