fbpx

Cibdol Oil

Hoesjesdirect review: OnePlus 6 hoesje

Hoesjesdirect review: OnePlus 6 hoesje

Inmiddels ben ik al twee jaar gelukkig met de OnePlus 6, maar daarom is het wel tijd voor een upgrade. In deze Hoesjesdirect review laat ik je mijn nieuwe OnePlus 6 hoesje zien en vertel ik je meer over deze webshop.

Hoesjesdirect review

OnePlus 6

Op Hoesjesdirect.nl kun je voor ontzettend veel telefoons goed slagen voor een mooi hoesje. Van een nieuw iPhone 12 Pro hoesje tot een hoesje voor een OnePlus, een LG en zelfs de nieuwe OPPO en Xiaomi toestellen. Je komt tegenwoordig heel veel webshops tegen die alleen iPhone en Samsung hoesjes verkopen, dus dit vind ik persoonlijk echt een heel groot voordeel!

Naast hoesjes vind je hier ook andere accessoires, denk aan screenprotectors, laptop accessoires en autohouders. Ze staan allemaal gemakkelijk per telefoon gesorteerd en zo vind je altijd het accessoire dat 100% bij jouw telefoon, tablet of laptop past.

De meeste telefoonhoesjes en accessoires worden de volgende werkdag geleverd, maar het kan zijn dat je iets langer op een bepaald hoesje moet wachten. Wat ik wel heel netjes vind is dat dit duidelijk bij de bestelpagina staat aangegeven, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

OnePlus 6 hoesje

Hoesjesdirect review: OnePlus 6 hoesje van Mobigear met carbon fiber

Bij de OnePlus 6 zat toen ik hem kocht meteen een gratis hoesje. Die gebruik ik inmiddels al twee jaar. Hij is nog steeds niet kapot, maar ik was wel toe aan net een wat fijner en vooral zachter hoesje. Het materiaal van mijn vorige hoesje voelde vrij ruw aan, waardoor bij het vasthouden de randjes ook echt zeer konden doen.

Ik ben gegaan voor het OnePlus 6 hoesje van Mobigear. Deze is afgewerkt met randen van carbon fiber en is daardoor ook anti-slip. Hij glijdt zo niet meer zo gemakkelijk uit je hand en daardoor heb je ook meer grip bij het maken van foto’s.

Het hoesje is echt lekker zacht, zeker in het midden en voelt ook bij de randen veel beter aan. Zo voel ik minder scherpe randjes bij het vasthouden en daardoor houdt hij veel fijner vast. Ook zijn er op dit materiaal geen vingerafdrukken te zien en is hij gemaakt van een krasvrij materiaal.

Ik vind het hoesje een veel luxere uitstraling hebben dan het gratis hoesje dat bij de telefoon zat. Mijn telefoon voelt zo gewoon weer een beetje als nieuw en is door het schokdempende materiaal ook beter beschermd. Mijn camera steekt ook een beetje uit en door het dikke hoesje is de kans op stoten veel kleiner.

Conclusie

Hoesjesdirect review: OnePlus 6 hoesje

Ik koop zelf een telefoon echt voor de specificaties. De reden dat ik destijds voor de OnePlus 6 koos waren de goede specificaties, maar dat wel voor een veel lagere prijs dan de Samsung of iPhone modellen.

Hoesjes zijn dan vaak wel een heel gedoe, maar zoals je in deze Hoesjesdirect.nl review hebt kunnen lezen heb je daar ontzettend veel keus. Zo heb ik een hoesje kunnen vinden die bij me past, m’n telefoon goed beschermt, fijner aanvoelt en dat voor maar €14,95.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP