fbpx

Cibdol Oil

Home tour - dit is onze badkamer

Home tour – dit is onze badkamer

We wonen nu alweer bijna drie maanden samen en alle meubels zijn inmiddels binnen. We zijn nog opzoek naar de laatste decoratie voor in de woonkamer en dan is alles echt helemaal af. Het leek me leuk om een home tour in gedeeltes op mijn blog te laten zien. Vandaag laat ik onze badkamer zien! 

Aan de badkamer hebben we gelukkig niet veel moeten veranderen. We hebben een vrij kleine badkamer, maar wel met alles wat je nodig hebt. Daarnaast zag alles er nog prima uit op wat kleine dingen na. Als je de badkamer binnenkomt, dan heb je links een aantal haakjes om handdoeken op te hangen en achterin staat de douchecabine.

Het enige wat we in de douchecabine hebben vervangen is de stang en de douchekop zelf. Deze waren erg verouderd, dus we hebben in de bouwmarkt een nieuwe set uitgezocht. In het begin vonden we deze kleine douchekop even wennen, maar ik vind hem wel erg fijn. Ik denk dat we een veel grotere douchekop ook niet kwijt kunnen, tenzij ik wil dat de hele badkamer in een badkuip veranderd. In de douchecabine hebben we in het hoekje ook nog een fijn rekje waar je al je douchegels, shampoos en andere zeepjes kwijt kunt. Deze hadden de vorige eigenaren laten zitten en komt wel heel goed van pas.

Home tour - dit is onze badkamerAan de rechterkant van de badkamer heb je de wastafel. Hij is vrij groot en staat aan de muur gemonteerd. Boven de wastafel heb je een grote spiegel, die qua breedte net zo groot is als de wastafel. Op de wastafel probeer ik het aardig opgeruimd te houden, wat vaak prima gaat vanwege de grote lades eronder. Toch staan hier altijd een zeepbakje met een handzeepje, een haarspray gevuld met water en wat verzorgingsproducten die Roel dagelijks gebruikt.

Home tour - dit is onze badkamerOnder de wastafel heb je twee grote lades, in de bovenste lade kun je enorm veel spullen kwijt. Hier liggen wat dingen als douchegels, gezichtsverzorging, tandpasta, tandenborstels, lenzen(vloeistof), scheermesjes, et cetera. De onderste lade is voor zover het past gevuld met handdoeken en washandjes. De overige handdoeken hebben we in onze tweede slaapkamer opgeborgen.

Home tour - dit is onze badkamerAchterin de badkamer aan de rechterkant heb je zelfs nog een toilet. Ik was hier ondanks de kleine oppervlakte toch enorm blij mee. Ons toilet zit beneden helemaal achterin huis, ik zou daar ‘s nachts niet graag helemaal heenlopen.

Bij het toilet hebben we nog niet veel accessoires. Ik zou misschien wel graag nog een toiletpapierhouder willen en misschien zelfs een WC-borstel, alleen daar is niet veel ruimte voor. Misschien past een WC-borstel nog wel aan de rechterkant naast het toilet. Als ik de accessoires van Badkamerstore.nl zie, dan krijg ik wel kriebels om accessoires uit te kiezen in dezelfde stijl. Ze hebben namelijk diverse toiletborstels van porselein die perfect bij de tegels van onze badkamer passen.

Home tour - dit is onze badkamerAchter het toilet heb je nog ruimte om wat spullen neer te zetten. Hier staat bij ons altijd de wc-rol en helemaal in het hoekje geurstokjes. Deze geurstokjes hadden de vorige bewoners laten staan en is nu pas bijna op. Als hij op is, dan ben ik zeker van plan om hier weer wat anders neer te zetten!

Dit was onze badkamer. Ik vind het super leuk om één keer in de zoveel tijd een artikel te plaatsen met een kamer of een gedeelte van ons huisje. Wat vind jij van onze badkamer? Heb je er wellicht nog wat inspiratie uitgehaald voor jouw kleine badkamer?

 • Reacties ( 3 )

 • avatar
  Kimberley – Homefreak.nl

  Heel mooi en heel rustig!

 • avatar
  Rosan Castien

  Heel mooi!

 • avatar
  Lieke van Veen

  Ziet er netjes uit!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP