Cibdol Oil

Kocostar Slice Mask Sheets

Kocostar Slice Mask Sheets

In dit artikel test ik de Kocostar Slice Mask Sheets uit. Dit zijn drie verschillende maskertjes die bestaan uit losse schijfjes. Deze schijfjes kun je verdelen over je gezicht, maar ook over bijvoorbeeld je armen en je handen. Let’s try! 

Kocostar Slice Mask Sheets in drie soorten

De maskertjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten: komkommer, watermeloen en ananas. Dit zijn dan ook meteen de drie belangrijkste ingrediënten die in de samenstelling naar voren komen.

Komkommer zien we geregeld terugkomen in maskertjes, dit komt vanwege zijn kalmerende en hydraterende werking. Ideaal om je huid op te frissen na een vermoeiende dag, of om je huid extra te hydrateren wanneer dat nodig is. Naast komkommer bevat het masker ook vitamine C en aminozuren. Deze ingrediënten zuiveren de huid en stabiliseren het vochtgehalte van de huid.

Bij watermeloen zou ik niet 1, 2, 3 de werking op kunnen noemen. Toch werkt ook watermeloen, mede dankzij de antioxidanten, zowel hydraterend als kalmerend. Het watermeloenmasker brengt de vochtbalans van je huid op peil en zorgt tevens voor meer elasticiteit. Het is alles wat je nodig hebt om jouw vermoeide huid een upgrade te geven!

De laatste uit de serie Kocostar Slice Mask Sheets is het ananasmasker. Dit masker is perfect om je huid te verstevigen en je huid te laten stralen. Het masker bevat vitamine A en C, die de poriën verkleinen. Dit masker zal niet alleen je huid voeden, maar zorgt ook voor een jeugdige, stevige huid.

Hoe werkt het?

Kocostar Slice Mask SheetsDe Kocostar Slice Mask Sheets bestaan in totaal uit 12 schijfjes. Deze schijfjes zijn verschillend in grootte, waardoor je ze erg gemakkelijk kunt verdelen over je gezicht. Ik heb zelf alle drie de maskers uitgeprobeerd op mijn gezicht, maar ik kan me erg goed voorstellen dat ze goed hun werking doen op andere lichaamsdelen. Je zou bijvoorbeeld prima je hals mee kunnen nemen of een paar sheets op je handen kunnen leggen.

Mijn huid was laatst erg droog, doordat ik een klein griepje te pakken had gekregen. Ik testte als eerste het komkommermasker, die echt perfect zijn werking deed. Je zag eerst schilfers op mijn gezicht, omdat het gewoon zo droog was. Alleen na het gebruik zag mijn huid er weer stralend uit en waren de droge plekjes verdwenen! Het fijne vond ik dat je het masker gewoon als een serum uit kunt smeren. Je hoeft hem dus niet perse af te spoelen, wat ik vaak bij maskertjes een heel gedoe vind.

Bij het komkommermasker was de geur mij niet echt opgevallen, maar bij het ananas- en het watermeloenmasker kwam deze erg sterk naar voren. Bij het watermeloenmasker vond ik hem persoonlijk iets te overheersend, waardoor ik hem na afloop zelfs even heb afgespoeld. Ik vond de komkommermasker en het watermeloenmasker qua hydratatie echt toppers! Het ananasmasker voed de huid wel, maar je merkt dat hij meer doet op het gebied van fijne lijntjes en elasticiteit. Ik vond mijn huid er een stuk strakker uitzien na afloop!

Conclusie

Het enige minpunt vond ik eigenlijk de overheersende watermeloengeur. De sheets zijn fijn in gebruik en ondanks dat ze klein zijn, werken ze toch over het gehele gezicht. Je kunt het serum vanaf de pads, of na afloop, namelijk nog gemakkelijk uitsmeren. Waardoor je van een ontspannend maskertje nog langer plezier hebt, want het is meteen een soort serum. Je huid krijgt er een waanzinnige boost van!

De Kocostar Slice Mask Sheets zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL voor €3,95. Bekijk de Kocostar website voor meer informatie.

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Sarah

    Wat zien die maskertjes er leuk uit. Vooral dat komkommermasker klinkt goed omdat de geur niet te uitgesproken aanwezig is. Ik kan, met deze koude momenteel, ook wel wat hydratatie gebruiken voor mijn gezicht.

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP