De iPhone hoesjes trends van 2018

De iPhone hoesjes trends van 2018

In 2018 zijn telefoonhoesjes niet meer weg te denken. Je kunt er je telefoon mee stylen, maar ook mee beschermen. Dit zijn de iPhone hoesjes trends van 2018!

iPhone hoesjes voor iedere gelegenheid

Bijna iedereen heeft wel een aantal verschillende hoesjes in huis. Het is fijn om je telefoon af en toe een ander uiterlijk te geven. Als je het ene hoesje beu bent, dan kun je hem even omwisselen voor het andere hoesje. Eén van de iPhone hoesjes trends is een hoesje in huis hebben voor iedere gelegenheid. Een chique hoesje voor naar je werk, een glitterhoesje voor tijdens het uitgaan en een hoesje met een grappige quote voor de weekenden. Je kunt zoveel afwisselen als je wilt!

BFF-hoesjes

Een leuke trend die je steeds vaker tegenkomt zijn de BFF-hoesjes. Zo hebben jij en je beste vriendin matchende hoesjes. Soms vormen deze telefoonhoesjes samen één geheel en soms vullen ze elkaar aan. Super origineel en zeker leuk als je veel tijd samen doorbrengt.

Gepersonaliseerde hoesjes

Het liefst wil je een iPhone hoesje die niemand anders heeft. Je wilt uniek zijn en wilt iets wat 100% bij je past. Er zijn verschillende websites waar je zelf je eigen telefoonhoesje kunt ontwerpen of waar je je eigen naam, letter, cijfer of teken kunt toevoegen. Zo weet je zeker dat er niemand rondloopt met hetzelfde ontwerp. Bereid je maar vast voor op alle complimentjes! ;)

Beschermende hoesjes

Hoe mooi een hoesje ook kan zijn. Het is tegenwoordig steeds belangrijker om je telefoon te beschermen. Je doet er bijna alles mee en als hij kapot gaat, dan merk je pas hoe erg je hem gaat missen. Het is daarom van belang om je telefoon goed te beschermen en daarom zijn er ook verschillende beschermende iPhone hoesjes verkrijgbaar. Zo hebben de hoesjes van UAG een hoog beschermingsniveau. Deze voldoen zelfs aan de militaire valtestnormen.

Dit waren de iPhone hoesjes trends van 2018. Neem een kijkje op iphone-cases.nl voor meer inspiratie.

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP