Een hippe outfit is jezelf goed voelen!

Een hippe outfit is jezelf goed voelen!

Niet iedere dag voel je jezelf helemaal top. Soms ben je onzeker over je outfit, over je buik of over alles tegelijk. Het is het beste om dit gevoel zo snel mogelijk aan de kant te schuiven en een hippe outfit aan te trekken. Zo voel je je stapje voor stapje weer wat beter!

What to do?

Ieder persoon heeft af en toe last van baalmomentjes. Je hebt misschien iets meegemaakt, loopt met twijfels rond of voelt je gewoon ineens onzeker. Dit zijn de momenten waarbij je het liefst met een XXL mok gevuld met warme thee op de bank gaat liggen verstopt onder een deken met een heerlijke Netflix serie aan. Helaas zijn het ook vaak de dagen waarop je wel naar je werk moet of een andere afspraak hebt staan, waardoor je je dus niet helemaal kunt toegeven aan je gevoel. Héél herkenbaar en daarom hierbij wat tips om het beste uit dit soort dagen te halen!

Stap 1 – jezelf opfrissen

Het beste om te doen tijdens dit soort momenten is jezelf toch overhalen om je op te frissen. Stap onder de douche en las daar eventueel een extra verwenmomentje in. Misschien kun je je gezicht even snel wassen met behulp van een reinigingsborstel of je haar in een haarmasker doen? Na het douchen is het tijd om je outfit uit te kiezen!

Stap 2 – ga altijd voor een hippe outfit

Trek nooit, maar dan ook nooit een simpele saaie outfit aan als je jezelf niet top voelt. Nu moet je ook niet verplicht een jurk aantrekken als je je onzeker voelt over je buik, maar trek in ieder geval iets aan wat jouw mood een boost geeft! Misschien die nieuwe blouse die je laatst hebt gekocht of die broek die jouw lichaam heel mooi naar voren laat komen? Ik vind de kleding op webshops als My-jewellery.com/nl-nl persoonlijk erg leuk en heel vrolijk overkomen.

Oh en vergeet je schoenen niet. Hakken kunnen je vrouwelijkheid, je outfit en je humeur echt een oppepper geven. Als je niet graag op high heels loopt, dan kun je natuurlijk ook gaan voor comfortabele boots met een hak of een kleine kitten heel. Ga in ieder geval altijd voor een hippe outfit met een vrouwelijke touch! Dit geeft je een beetje zelfvertrouwen en dat kun je op dit moment wel gebruiken.

Een hippe outfit is jezelf goed voelen!

Stap 3 – let them bla, blah, bla

Misschien is jouw outfit niet iets waar jouw collega’s of klasgenoten ook in rond zullen lopen, maar trek je daar absoluut niets van aan. Als jij je in deze outfit het lekkerst voelt en het jouw dag een stukje beter maakt, laat ze dan alstublieft praten. Negeer het, trek je er niets van aan en loop ze vol zelfvertrouwen tegemoet. Ik heb altijd gedragen wat ik het mooiste vond en niet wat op dat moment trendy was. Uiteindelijk krijg je daar zoveel meer voor terug!

Feel good

Je zult zien dat je je na je werk- of schooldag al een stuk beter voelt. Zo niet, dan kun je alsnog op de bank kruipen met je XXL mok gevuld met thee en onder een dekentje Netflix series kijken. Niemand zal je nu nog tegenhouden! ;)

Wat doe jij het liefst als je niet zo lekker in je vel zit? 

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP