fbpx

Cibdol Oil

Isabel Bernard review: oorbellen & ring

Nieuwe sieraden van Isabel Bernard

Als liefhebber van minimalistische sieraden konden de items van Isabel Bernard niet ontbreken in mijn collectie. Ik heb daarom twee nieuwe gouden sieraden uitgezocht en die laat ik vandaag aan jullie zien!

Isabel Bernard ring

Isabel Bernard ring

Al een hele lange tijd ben ik opzoek naar een mooie ring. Ik heb naar mijn idee hele lastige vingers, die een beetje schuin lopen, waardoor grote ringen totaal niet lekker zitten. Isabel Bernard heeft juist heel veel kleine subtiele ringen in haar collectie, waardoor mijn keuze eindelijk een keer groot was.

Je hebt verschillende ringen in de collectie, die je zowel kunt combineren als los kunt dragen. Zelf heb ik gekozen voor een 14 karaat gouden ring met allemaal kleine bolletjes. Hij is heel subtiel, chique, maar ook een tikje speels!

Dit is hem dan! Ik heb voor het bestellen mijn ringvinger opgemeten en kwam uit op maat 54. Het is serieus de eerste ring die ik ooit voor mezelf heb uitgezocht, dus het was even spannend of hij zou gaan passen. Ik kwam precies op 54 uit, maar de ring valt nog iets ruimer. Niet zo ruim dat hij afvalt, maar ik twijfel wel of ik niet beter net een maat kleiner had kunnen kiezen.

Verder zit deze ring van Isabel Bernard echt fantastisch. Doordat de ring heel dun is staat hij bij mij niet alleen veel leuker, maar zit hij ook een stuk lekkerder dan een grote ring. Dit is echt de eerste ring die ik ontzettend veel zal gaan dragen en waar ik ook echt dol op ben. Hij ziet er prachtig uit en oogt echt van hoge kwaliteit!

Isabel Bernard oorbellen

Naast de ring koos ik de bijpassende oorbellen van Isabel Bernard. Dit zijn drie kleine bolletjes onder elkaar in de vorm van studs. De oorbellen zijn een stuk kleiner dan ik verwacht had, maar dat is absoluut in positieve zin. Ze zijn ontzettend mooi en subtiel!

Hierboven zie je de twee sieraden samen. Ik vind het heel leuk dat ik uiteindelijk voor een setje ben gegaan! Zo heb ik twee mooie sieraden die perfect bij elkaar passen en ook heel goed bij mij. Ik hou zelf echt van die mooie minimalistische look. Verder voel je ze absoluut niet zitten, blijven ze goed op hun plaats en bedekken ze precies mijn gaatjes.

Conclusie

Ik heb altijd veel zilver gedragen, maar merk dat ik de laatste tijd goud toch mooier vind staan. Ik ben daarom heel blij dat ik mijn collectie weer uit heb mogen breiden met dit mooie setje! Ik vind het een hele mooi combinatie, heel subtiel en daarom vind ik het ook heel goed bij mij passen. De kwaliteit van beide sieraden ligt heel hoog en daarom is het echt een mooi cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Wat vind jij van de sieraden van Isabel Bernard?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Bettie

    Wauw! Echt prachtig. Ik vind deze stijl ook heel erg mooi

  • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP