Kneipp goodbye stress review

Kneipp goodbye stress review

Bij de opening van de Kneipp pop-up store in Hoog Catharijne maakte ik voor het eerst kennis met de producten uit de nieuwe collectie goodbye stress. Deze collectie staat in het teken van stress omzetten in positieve energie. Iets wat ik in deze drukke decembermaand zeker kan gebruiken, maar of het ook echt helpt lees je in deze Kneipp goodbye stress review.

Kneipp goodbye stress collectie

De kneipp goodbye stress collectie bestaat uit 5 producten, die je ziet op de bovenstaande afbeelding. Zo vind je in deze collectie een douchegel, een douche foam, een badolie, een geurkaars en zelfs een anti-stress thee. Voor de geur is bij deze collectie gebruik gemaakt van de ingrediënten watermunt en rozemarijn. Alleen bij de groene thee is het ingrediënt watermunt vervangen door nana munt.

Kneipp douche foam review

Kneipp goodbye stress douche foam review

Het gebruik van een douche foam is voor mij altijd een genietmomentje onder de douche. Mijn foam van Rituals is net op, dus nu is dit de opvolger. Ik wil allereerst zeggen dat ik de verpakking ontzettend leuk vindt. De ingrediënten zijn er opvallend op weergegeven, maar wel op een hele stijlvolle en vrolijke manier.

Kneipp douche foam review

De foam is erg dik van structuur en gaat al schuimen zonder daar water aan te pas komt. Daardoor kun je je eventueel ook zonder water inzepen en dat is voor mij een milieubewust pluspunt! De geur is ontzettend lekker, maar wel vrij sterk. Hij komt zelfs enigszins in de buurt van de hammam geur van Rituals, maar de watermunt maakt hem toch net wat frisser. Hierdoor ontstresst hij zeker, maar je krijgt er tegelijkertijd ‘s ochtends echt een oppepper van.

Ik vind de schuim erg fijn verdelen over het lichaam, zowel met je handen als een washandje. De geur is zo sterk dat hij erg lang blijft hangen, een halve dag lang kun je nog nagenieten van de geur op je lichaam. Wat mij betreft een hele fijne douche foam en mijn nieuwe verwenmomentje onder de douche!

De Kneipp goodbye stress douche foam is verkrijgbaar voor €8,49.

Kneipp douchegel review

Kneipp goodbye stress douchegel review

De douchegels van Kneipp zijn samen met de bodylotions bij mij eigenlijk het meest bekend. Toch heeft deze verpakking zo’n nieuwe moderne touch, dat ik dat eventjes vergat. Het is wat mij betreft een hele mooie verpakking die perfect past in het nu.

De douchegel begint ook al bij het aanbrengen direct met schuimen, maar bij aanraking met het water spoelt het erg snel van je lichaam af. Het blijft dus zeker niet op je lichaam plakken en na afloop voelt je huid zelfs ontzettend zacht aan. De geur neem je de rest van je dag weer met je mee en ruikt eigenlijk hetzelfde als de shower foam.

De Kneipp goodbye stress douchegel is verkrijgbaar voor €6,99.

Kneipp goodbye stress badolie review

Kneipp goodbye stress badolie review

Kneipp heeft in de goodbye stress lijn ook gekozen voor een badolie. Zo kun je heerlijk ontspannen in bad met de ontstressende geur van watermunt en rozemarijn. Je kunt één dopje badolie in het water doen en daarmee ongeveer 15 tot 20 minuten in het bad doorbrengen. Zo is dit kleine flesje genoeg voor in totaal tien keer baden.

Ik heb zelf geen bad, maar voor de review de badolie wel even in een hand- en voetenbadje uitgetest. De geur van de badolie is een stuk intenser dan de doucheproducten, dus dat is echt genieten geblazen. Ik vind hem als badolie ook echt heerlijk voor als je last hebt van verkoudheid. De geur blijft ondanks dat hij intenser is niet beter achter op het lichaam, maar je huid voelt wel aan als een super zacht babyhuidje.

De Kneipp goodbye stress badolie is verkrijgbaar voor €9,99.

Kneipp geurkaars review

Kneipp goodbye stress geurkaars review

Het vierde product uit de Kneipp goodbye stress lijn is een geurkaars. Ik brand zelf iedere dag wel een geurkaars, dus ik ben heel benieuwd naar deze. Hij zit verpakt in een mooi gedecoreerd doosje dat goed past bij de stijl van de andere producten. Alleen de kaars zelf is eigenlijk alleen een glazen potje met houten deksel zonder leuk decoratief label, dat vind ik persoonlijk wel jammer!

Kneipp geurkaars review

De geur komt al vrij als je de deksel van het potje haalt. Ik vind dit persoonlijk super lekker en laat hem dan ook graag zonder deksel staan, maar mocht je dit te heftig vinden kun je de deksel ook gewoon weer terug plaatsen. De kaars heeft ook de geur van watermunt en rozemarijn, maar ik vind hem hier wel wat warmer ruiken, waardoor hij zeker aantrekkelijker is om ‘s avonds aan te steken! De kaars heeft maar liefst 20 branduren en staat bij mij vanaf nu iedere avond aan.

De Kneipp goodbye stress geurkaars is verkrijgbaar voor €7,99.

Kneipp goodbye stress thee review

Kneipp goodbye stress thee review

Dit is de eerste keer dat ik kennis maak met de Kneipp thee. Ik vind dit echt super leuk, omdat je zo de geuren van onder de douche ook verder doortrekt in huis. En, ik ben een liefhebber van thee en zeker van thee met een positief effect! De Kneipp biologische kruidenthee bestaat uit nana munt en rozemarijn. Het is een groene thee die je perfect kunt drinken als rustmoment op een drukke dag, want deze thee verfrist en geeft je een positieve boost.

De theezakjes hebben een driehoekvorm en zijn biologisch afbreekbaar. Ze zijn redelijk stevig, maar ik heb wel een aantal keer gehad dat ik er een gaatje introk. Dit gebeurde bij het lostrekken van het labeltje. De thee is daarnaast erg lekker en ik heb de thee al vaak gebruikt. Normaal gesproken ben ik niet zo van de muntthee, maar bij deze thee vind ik het niet super storend en zie ik het echt als een moment om te ontspannen.

De Kneipp goodbye stress thee is verkrijgbaar voor €4,99 (15 zakjes).

Conclusie

Ik vind de Kneipp goodbye stress een hele mooie lijn. Een lijn die voor mij zelfs heel vanzelfsprekend voelt bij Kneipp, waardoor ik het gevoel krijg dat hij er eigenlijk altijd al is geweest. Ik vind de verpakkingen heel leuk, hip en modern, maar ook de producten zijn van hele goede kwaliteit. Aangezien we het allemaal steeds drukker hebben, creëer je met deze lijn een echt moment voor jezelf. Zowel onder de douche als in huis.

De Kneipp producten zijn verkrijgbaar via de Kneipp webshop en bij verschillende drogisterijen.

  • Reacties ( 2 )

  • avatar

    Leuke review! Ik ben echt groot fan van Kneipp, de meeste producten vind ik heerlijk :D. Super leuke verpakkingen ook!

  • avatar

    Wat een mooie lijn, klinkt er goed! Ik vind de producten van Kneip altijd fijn, dus wil deze lijn ook gaan proberen. Mooie foto’s heb je gemaakt.

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP