Leuke blogs 2019

Leuke blogs om te volgen in 2020

Als blogger kruip ik niet alleen achter mijn laptop om te schrijven, maar ook zeker nog geregeld om leuke blogs te lezen. Ik blijf op de hoogte van alle nieuwe blogposts via Bloglovin’ en soms surf ik er zelf naartoe. Ben je opzoek naar een lijstje leuke blogs om te volgen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Leuke blogs van Nederlandse vrouwen

In deze paragraaf vind je leuke blogs van Nederlandse vrouwen. Er zijn alleen in Nederland al duizenden blogs, maar ik heb er wel voor gekozen om bloggers in het overzicht te zetten die erg actief zijn. Het is wel zo leuk dat wanneer je naar een blog of Bloglovin’ gaat, dat er ook geregeld iets klaar staat om te lezen! Genoeg gekletst, dit zijn mijn favorieten van Nederlandse bodem.

Jennie from the Blog

Leuke blogs om te volgen in 2019

Jennie from the Blog blogt al sinds 2010. Ze geeft je wekelijks een kijkje in haar leven door middel van een online dagboek, maar deelt ook andere persoonlijke verhalen en favorieten. Ik volg haar al ontzettend lang en nog steeds lees ik al haar uitgebreide persoonlijke artikelen met veel plezier. Haar blog is heerlijk licht en de foto’s ontzettend sfeervol, waardoor het een feestje is om hem te bezoeken.

The Beauty Magazine

Leuke blogs om te volgen in 2019

The Beauty Magazine is een blog geschreven door Iris. Op deze blog vind je vooral heel veel inspiratie. Ze deelt namelijk heerlijke recepten, lifestyle tips, verlanglijstjes en vooral heel veel mooie plaatjes. Ik vind het echt een blog om bij weg te dromen en je krijgt vanzelf de kriebels om creatief aan de slag te gaan.

Lindsey Beljaars

Leuke blogs om te volgen in 2019

De blog van Lindsey Beljaars is erg afwisselend en daardoor is er altijd wel iets te lezen dat jij leuk vindt. Ik kan zelf heel erg genieten van haar artikelen over reizen en OOTD’s, maar ook de manier waarop ze haar foto’s bewerkt vind ik zo mooi. Daardoor wordt het echt één mooi geheel.

Face2Beauty

Face2Beauty beauty blog nederland

Op Face2Beauty publiceert Vera om de dag een nieuwe blogpost. Haar beauty reviews zijn een super leuke manier om nieuwe producten te ontdekken en te beslissen of je ze wel of niet gaat kopen. Nu ze zwanger is van haar eerste kindje mogen ook zeker deze updates niet ontbreken.

byAranka.nl

Aranka beauty blog

Absoluut één van de leuke blogs die niet mag ontbreken in dit lijstje is byAranka.nl. Als ik zin heb om een blog te lezen, dan surf ik hier altijd even naartoe. Ik vind bij haar de afwisseling tussen beauty, lifestyle en recepten heel erg tof. Het voelt daardoor echt alsof je door een magazine aan het bladeren bent en van het ene naar het andere onderwerp door kan gaan.

doormariska.nl

Door Mariska blog

Op doormariska.nl schrijft Mariska allerlei artikelen over haar persoonlijke leven en je merkt dat ze zich daar ook door laat inspireren. Ze geeft dan ook geregeld lifestyle- en blogtips, die aansluiten bij wat zij op dat moment meemaakt. Ik volg graag haar ontwikkelingen op bloggebied, maar geniet ook zeker van haar beauty reviews en shoplogs.

Angelina Catharina

Angelina Catharina blog

Op de blog van Angelina Catharina kun je genieten van recepten en reisbestemmingen, maar vooral van prachtige foto’s! De food foto’s die ze maakt zijn echt de moeite waard om eens te bekijken. Ze zijn namelijk van hele hoge kwaliteit en je krijgt er vanzelf honger van, dus tijd om het recept zelf eens te maken.

By Rosann

BY ROSANN blog

Eén van de leuke blogs waarvan ik de laatste tijd ieder artikel lees is By Rosann. Rosanne schrijft over haar financiën, maar ook over onderwerpen als onzekerheid, boeken en fashion. Onderwerpen waardoor je zelf ook geïnspireerd raakt om iets meer te besparen of juist meer te gaan lezen en tijd te besteden aan me-time.

Cynthia

Cynthia Miss Lipgloss blog

Cynthia is één van de bloggers die ik al jarenlang volg, al van voor het moment dat ik zelf begon met bloggen. Op haar lifestyle blog Cynthia deelt ze haar persoonlijke leven in haar wekelijkse dagboeken, maar deelt ze ook geregeld lifestyle- en beautytips. Ik word zelf heel blij van haar schrijfstijl, want dat leest enorm lekker weg. En kijk dan even die lay-out, zo mooi!

Sanne Timmermans

Sanne Timmermans blog

Op de blog van Sanne Timmermans spat haar persoonlijkheid eraf. Ze heeft een travel & lifestyle blog, waar ze alles vertelt over haar reisavonturen en dingen die haar leven beter maken. Haar manier van schrijven vind ik persoonlijk erg fijn en haar blog is ook erg overzichtelijk.

Leuke blogs van internationale vrouwen

Tot slot volg ik nog een aantal internationale vrouwen met leuke blogs. Ze zijn niet dagelijks actief, maar als je deze blogs nog nooit gezien hebt, dan is het zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen.

Gemma Louise

Leuke blogs van internationale vrouwen

Gemma Louise is een single-mom die alles deelt over haar favoriete beautyproducten, reizen en natuurlijk haar leven als moeder. Ik vind haar blog artikelen ontzettend inspirerend, maar ook gewoon iedere foto die je terugvindt op haar blog is mooi.

Kate la Vie

Leuke blogs van internationale vrouwen

Kate vind ik niet alleen leuk om te volgen op haar blog Kate la Vie, maar ook op haar Instagram. Ook haar foto’s zijn super mooi om naar te kijken, maar het voelt ook allemaal zo simpel en natuurlijk aan. Ze post fijne persoonlijke updates, maar ook geregeld een overzicht met haar beauty favorieten.

Milk Bubble Tea

Leuke blogs van internationale vrouwen

Becky blogt op haar blog Milk Bubble Tea niet heel regelmatig, maar toch staat haar blog vol met inspiratie. Ik vind met name haar verlanglijstjes en natuurlijk haar artikelen gevuld met roze foto’s ontzettend leuk om te lezen.

Lauren Conrad

Leuke blogs van internationale vrouwen

Lauren Conrad blogt ook nog steeds maar haar team. Zij begon al heel vroeg met bloggen en ik denk zeker dat dit (misschien onbewust) altijd één van mijn inspiratiebronnen is geweest. Ik heb The Hills altijd trouw gevolgd en ook veel van haar boeken staan in mijn boekenkast. Op haar blog vind je alle mode- en beautytips die je nodig hebt.

Dit waren mijn tips voor leuke blogs om te volgen in 2019. Mocht je hier via Google of sociale media zijn gekomen, vergeet dan zeker niet een kijkje te nemen op mijn blog voordat je weggaat. ;)

Heb jij nog aanraders voor mij?

 • Reacties ( 11 )

 • avatar
  Iris

  Wat een top artikel, veel goed tips en allemaal bloggers die ik nog niet kende!

 • avatar
  Judith

  Wat een heerlijke tips! Ik ga snel eens een kijkje nemen op de blogs die ik nog niet ken.

 • avatar
  Angelina

  Wat ontzettend leuk en lief om te lezen, dank je wel voor je mooi woorden!! Er staan ook een paar blogs bij die ik niet ken ga ze gelijk even bekijken. ^_^

 • avatar
  Riek

  Leuk om te lezen. Kan nog veel leren zie ik wel. Maar wat een leuke bezigheid. Ben pas begonnen met bloggen. Ben nog niet zo ver als jullie. Maar ik heb er plezier in.

 • avatar
  Melissa

  En ik maar denken dat YouTube alles was, nou echt niet wat een leuke blogs allemaal! Zit weer bom vol inspiratie.

 • avatar
  Sanne

  Ik heb nu ein-de-lijk ook eventjes tijd gemaakt voor blogjes lezen dit weekend. Perfect met dit weertje ;) Super lief dat je me in dit lijstje hebt opgenomen! Heb drie nieuwe blogs ontdekt en ga Lauren Conrad weer eens opnieuw bekijken. Heb haar ook altijd erg leuk gevonden en Kate La Vie vind ik ook erg leuk om te volgen, ook vanwege haar interieur!

 • avatar
  gea

  Ik kende veel blogs al haha. Maar er zitten inderdaad leuke tussen om te volgen!

 • avatar
  Iris

  Wat een super lief artikel!!! Wauw, dit doet me echt heel veel. Dankjewel Esmee! Het is zo leuk dat wij ongeveer tegelijk begonnen zijn met bloggen en dat we elkaar nog steeds volgen :D

 • avatar
  Vera

  Ahh zo lief dat je ons in het zonnetje zet! Een aantal blogs kende ikzelf nog niet dus daar ga ik even naar kijken.

 • avatar
  Rosanne

  Aaah Esmee wat lief! Ik volg jouw blog ook graag!

 • avatar
  Dio

  En ik maar denken dat alle leuke blogs verdwijnen.. Onderaan stonden een paar blogs die ik nog niet kende.

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP