fbpx

Cibdol Oil

Loungewear sets om voor thuis te blijven

Loungewear sets om voor thuis te blijven

Nu we steeds meer thuis zijn, vind ik het heerlijk om steeds vaker in een loungewear rond te lopen. Het is comfortabel, maar toch net iets toonbaarder en warmer dan een pyjama. Als je nog op zoek bent naar mooie loungewear sets, voor de loungewear sets in dit artikel wil je echt thuisblijven!

Loungewear sets shoppen

Loungewear sets om voor thuis te blijven

1. Velours shimmer set €52,98 | 2. Lounge lover set €52,98 | 3. Badjas velours €34,99 | 4. Luipaard set €42,98 | 5. Brushed set €52,98

Een goede loungewear set moet voor mij comfortabel zijn, waardoor hij heerlijk is voor de weekenden op de bank. Alleen tegelijkertijd wil ik me niet voelen alsof ik net uit bed ben gerold met mijn pyjama aan. Een loungewear set die er ook nog een beetje mooi uitziet is daarom een must.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel mooie loungewear dames sets te vinden. De verschillende merken spelen hier natuurlijk perfect op in, nu we allemaal meer thuis zijn. Zo zijn de bovenstaande sets stuk voor stuk van Hunkemöller en ze zien er kwalitatief ontzettend goed uit!

Ik vind er heel veel mooie sets tussenzitten, waarbij je zelfs ook soms nog kan kiezen voor een extra lange of korte broek. Maar ook zijn de sets nog aan te vullen met T-shirts, tops, korte broeken en soms zelfs vesten. Zo heb je meteen een mooie set voor ieder seizoen, doordat je verschillende items met elkaar kunt gaan combineren en zelfs laagjes kunt creëren.

Mijn favoriet is toch wel de onderste loungewear set. Misschien komt het door de lichte kleur, maar ik vind deze niet teveel op een joggingpak lijken. Verder ziet hij er super comfortabel uit, omdat hij ook net wat wijder valt dan de andere loungewear sets die ik heb uitgekozen.

Werken in een loungepak?

Nu veel van ons ook thuiswerken is het heel verleidelijk om ook gewoon in je loungepak te werken. Het zit comfortabel en dat maakt het thuiswerken echt een feestje. Echter is dit iets wat ik persoonlijke nooit aan zou raden. Hoewel het heel lekker voelt, voelt het ook gewoon alsof je een dag vrij bent.

De kans is daarom groot dat je ook qua productiviteit een stuk laat liggen of dat je simpelweg een stuk minder lekker in je vel zit. Ik zou daarom altijd aanraden om je ‘s ochtends gewoon klaar te maken, zoals je dat normaal gesproken ook voor een werkdag zou doen. Ik werk zelf al heel lang vanuit huis, maar dat is voor mij de beste methode voor een productieve en fijne werkdag!

Alhoewel ik soms ook wel behoefte heb aan een comfortabele legging. Zeker als ik voel hoe lekker die zit tijdens het sporten. Is het duidelijk dat er genoeg redenen zijn om het niet te doen. Heb je behoefte aan zo’n comfortabele outfit? Dan kun je natuurlijk ook een jurk dragen met een legging om dat gevoel nog na te bootsen of als het jouw stijl is: athleisure wear!

Loungewear sets & chill!

Des te meer kun je na je werkdag of in het weekend uitkijken om je loungewear sets weer uit de kast te trekken. Je zoekt een leuke Netflix serie op en het is tijd om je vrije avond of weekend in te luiden. Het enige wat nog ontbreekt is een goed glas wijn en natuurlijk een bak popcorn! ;)

Heb jij al een fijne loungewear set in huis?

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP