fbpx

Cibdol Oil

Pinterest cursus: Waanzinnige Pinterest strategie van Veertigplus mus

Pinterest cursus: Waanzinnige Pinterest strategie review

Hoewel ik veel met Pinterest doe en ik daar ook zeker bezoekers uithaal, stijgt het eigenlijk nauwelijks. Tijd om daar iets aan te doen! Ik heb de Waanzinnige Pinterest strategie cursus van Veertigplus mus gevolgd en deel vandaag mijn review met jullie.

Wat houdt deze Pinterest cursus in?

De Waanzinnige Pinterest strategie is ontwikkeld door Muriel. Zij is de eigenaresse van Veertigplus mus, waarmee ze meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand bereikt via Pinterest. Dat is een ontzettend groot bereik, zeker als je beseft dat dit alleen vanuit één platform en één strategie komt.

In haar Pinterest cursus legt ze precies uit hoe jij dat ook kunt bereiken. Dit doet ze aan de hand van video’s, een werkboek en nog een aantal losse bestanden die bij de strategie van pas komen. In totaal bestaat de cursus uit meer dan 5 uur beeldmateriaal.

Je begint met het leren van de basics van Pinterest, waarna je verder de diepte in gaat. Zo leer je in deze cursus ook hoe je precies keyword research kunt doen via Pinterest, hoe je goede pins maakt en welke strategie je moet aanhouden om succes te behalen.

Waanzinnige Pinterest strategie review

De cursus ‘Waanzinnige Pinterest strategie’ is allereerst heel uitgebreid en omvat eigenlijk alles wat je als website-eigenaar over Pinterest moet weten. Muriel gaat in de cursus goed de diepte in en legt zelfs uit hoe je jouw pins kunt analyseren en hoe je jouw strategie zo overzichtelijk mogelijk houdt.

Aangezien ik zelf al wat van Pinterest wist, was ik best benieuwd of ik er nog veel uit zou halen, maar dat heb ik zeker gedaan. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd, waaronder over bepaalde regels waar je je aan moet houden en natuurlijk de strategie die je kunt toepassen.

Het is een strategie die veel verder gaat, dan een bepaald aantal pins plaatsen per dag en klaar. Je leert echt hoe je goede pins maakt, hoe je jouw profiel en pin beschrijvingen kunt optimaliseren, wat je precies moet pinnen en hoe vaak je dat doet. Haar hele strategie wordt tot in de puntjes uitgelegd en na de cursus kun je dit direct implementeren.

Bovendien heeft Muriel een hele fijne stem om naar te luisteren. Ik vind haar echt net een lerares, die alles heel rustig en duidelijk uitlegt. Ook het werkboek is echt een groot pluspunt. Deze is zo uitgebreid dat je hem er gemakkelijk bij kunt pakken om nog iets terug te lezen of uit te werken.

Het enige nadeel is dat je voor haar specifieke strategie een Tailwind abonnement nodig hebt. Via deze link krijg je wel $15 korting, waardoor je uitkomt op $104,88 per jaar, oftewel op dit moment €86,43 per jaar. Met deze tool kun je alles gemakkelijk inplannen, wat je veel tijd bespaart. Het heeft dus zeker wel nut, maar het is wel iets waar je rekening mee moet houden.

Pinterest cursus kopen?

Pinterest cursus: Waanzinnige Pinterest strategie van Veertigplus mus

Ben je op zoek naar een cursus waarin je precies leert hoe Pinterest werkt, en hoe je het kunt inzetten om meer bezoekers naar je website te krijgen, dan is dit echt een aanrader voor jou! Je ziet bij Muriel wat het voor je website kan doen en dat is zeker iets wat meer klanten op kan leveren.

Zelf vind ik het een hele mooie methode en ga ik dit zeker combineren met mijn eigen SEO strategie. Op die manier ben ik minder afhankelijk van één bezoekersstroom en dat zorgt voor een goede stevige fundering!

De cursus Waanzinnige Pinterest strategie is verkrijgbaar voor €97,- via de Veertigplus mus academy.


Bewaar deze Pin voor later:

De Waanzinnige Pinterest strategie van Veertigplus mus

  • Reacties ( 0 )

  • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP