fbpx

Cibdol Oil

LUSH IMPERIALIS MOISTURISER

Lush Imperialis moisturiser

Jullie konden vorige week zien in mijn grote Lush shoplog dat ik een nieuwe dagcrème had gekocht. Mijn huid is de laatste tijd wat vetter geworden en ik heb wat meer puistjes. Normaal gesproken heb ik zo’n droge huid dat ik blijf smeren, maar die rollen zijn nu volledig omgedraaid. Dat was de reden om voor een nieuwe Lush dagcrème te gaan, de Imperialis moisturiser. 

Het product

Imperialis is bedoeld voor de gemende huidjes, de huidjes die zelf niet goed weten wat ze willen. Oftewel een huid met droge plekjes, maar tegelijkertijd met veel puistjes. De lavendel in deze dagcrème zorgt ervoor dat je huid en met name je T-zone in balans wordt gebracht. Weg met die irriterende droge plekjes en die oneffenheden in je gezicht, deze dagcrème bevat veel ingrediënten die al eeuwenlang worden gebruikt om de huid te herstellen en op te fleuren. Deze dagcrème is niet te licht en niet te zwaar, de perfecte tussenligger. Ideaal voor mijn huid, met veel droge eczeem-achtige plekjes, maar toch ook puistjes op m’n voorhoofd.

Mijn ervaring

Normaal heb ik een hele droge huid die echt een dikke laag dagcrème nodig heeft. Dit is de eerste keer dat dit tijdens de zomermaanden niet het geval is. Ik denk dat de Imperialis dagcrème voor vele mensen geschikt is tijdens de zomer, vooral als je in de winter een droge huid hebt, maar je dagcrème nu toch wat te vettig is. De Imperialis moisturiser zorgt voor een goede balans, mijn huid is niet te vet, maar ook niet te droog. Daarnaast kan ik na het gebruik van deze dagcrème nog gemakkelijk een poedertje aanbrengen en bij de Celestial moisturiser moest ik dan wat langer wachten.

Ik ben heel tevreden over deze dagcrème. Ik merk dat dagcrèmes met natuurlijke ingrediënten, zoals die van Lush, bij mij echt wonderen doen. Zo is deze dagcrème precies goed voor mijn huid, niet te vettig, maar ook niet te droog. Hij verzorgt mijn huid goed, ik heb geen last gehad van eczeem en mijn puistjes verminderen. Sinds het gebruik van deze dagcrème is mijn gezicht een stuk minder vet en komen er ook minder puistjes tevoorschijn. De volgende keer weet ik dus wat ik moet doen bij een vettige huid in de zomermaanden. Als deze crème nog niet genoeg doet, dan pak ik bijvoorbeeld Lush Mask of Magnaminty erbij. Dan is mijn vette huid, door de samenwerking van deze twee, binnen de kortste keren verleden tijd.

Lush Imperialis is verkrijgbaar voor €18,95.

 • Reacties ( 7 )

 • avatar
  Maris

  Deze lijkt mij echt fijn! Ik ben hier ook wel nieuwsgierig naar geworden. I love Lush! :-)
  liefs

 • avatar
  Mariska

  Oh dat is echt ideaal voor je huidtype! Lush vind ik sowieso oprecht heel fijn spul. Niet omdat het trendy is enzo, het is gewoon echt fijn, haha.

 • avatar
  Laura – Dagelijkse hap

  Lush producten hebben mij zo vaak geholpen met mijn huid, ik kan echt niet meer zonder! Deze crème staat nu hoog op mijn verlanglijstje :)

 • avatar
  Dineke

  Wat super handig! Klinkt als een heerlijk product

 • avatar
  Astrid

  Wat fijn dat je de oplossing hebt gevonden! Ik moet ook echt eens een Lush winkel bezoeken…

 • avatar
  Mariëlle

  Dit klinkt erg goed! :) Ik heb zelf ook een droge huid, dus deze ga ik onthouden :)

 • avatar
  Melike

  Prachtige foto! Ik denk dat Lush producten echt het beste zijn voor de huid in het algemeen want ze zijn zo natuurlijk! Wat wil een huid anders?

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP