Lush Magic Wand review

Lush Magic Wand review

De Lush winkel kan ik nooit zomaar voorbij lopen. Toen ik samen met mijn moeder in Amsterdam was besloot ik eens wat anders voor in bad te kopen. Bekijk nu snel de Lush Magic Wand review!

Lush Magic Wand

Vorige week was ik samen met mijn moeder in Amsterdam. Hier heb je een Lush winkel en tegenwoordig moet ik altijd even naar binnen. Alle producten die ik tot nu toe heb getest vind ik ontzettend fijn. Mijn oog viel deze keer op de Lush Magic Wand, een bubble bar. Dit is geen bruisbal, maar dit product zorgt voor een heerlijk bad vol met schuim.

LUSH MAGIC WANDDit is het toverstafje, wat is het toch een prachtig product. Het ruikt heerlijk, het heeft namelijk dezelfde geur als Snow Fairy waar iedereen zo verslaafd aan is! Voor diegene die de Snow Fairy geur niet kennen, het is een suikerzoete geur, je zou het kunnen vergelijken met zoete snoepjes. Dit product zorgt in bad voor een flinke dosis schuim. Wees gerust, wanneer je genoeg schuim in je bad hebt kun je hem laten drogen. Als je de volgende keer in bad gaat kun je hem gewoon weer gebruiken.

LUSH MAGIC WANDJe houdt de bubble bar onder het stromende water, daardoor gaat het schuimen. En ja, dat zit bij ons in bad daar, als een soort watervalletje. Als je het toverstafje gewoon in bad legt dan gebeurt er niks, hij lost dan alleen op, zonde dus. Zoals je ziet zorgt de Magic Wand voor een mooie schuimlaag op je water, het is ook een beetje roze!

LUSH MAGIC WANDZoals je ziet ligt mijn bad vol met schuim, daarnaast is het water ook nog eens lichtroze! De Magic Wand is slechts een stukje opgelost en zo te zien kan je hem gemakkelijk vaker gebruiken. Oh en wat is de geur heerlijk. Het was zo verleidelijk, ik wilde het liefst de hele dag in het bad blijven liggen, maar dat kan natuurlijk niet. Toen het schuim langzaam oploste en het water al wat kouder werd, besloot ik toch maar om uit bad te gaan.
LUSH MAGIC WANDAls je klaar bent met het toverstafje kun je hem gewoon laten drogen. Ik heb hem eerst op een washandje in de badkamer laten liggen, maar daarna besloot ik toch maar om hem op m’n kamer te leggen. Hij ruikt gewoon zo lekker.

De Magic Wand is verkrijgbaar bij Lush voor €9,95. 

 • Reacties ( 40 )

 • avatar

  Krijg gelijk zin om te gaan badderen!

 • avatar
  Mandy

  Ziet er super leuk uit! Helaas heb ik geen bad.

 • avatar

  Ik heb deze ook :) hij is superleuk en ruikt heerlijk!

 • avatar

  Deze heb ik eerder ook bij Lush gezien echt zo schattig! Heel leuk.

 • avatar
  Lizet

  Wauw, dat ziet er echt super leuk uit! Jammer dat ik geen bad heb, anders had ik hem zeker gehaald. :)

 • avatar

  Lijkt me heel erg lekker, ziet er ook fijn uit!

 • avatar

  Jammer dat ik een douchecabine heb. Ik moet een hoop van zulke producten aan me voorbij laten gaan.

  • avatar

   Dat is jammer ja! Gelukkig heeft hij dezelfde geur als de douchegel Snow Fairy, dus misschien kun je die proberen? x

 • avatar

  Wat leuk!!! Helaas geen bad hier! Ben benieuwd hoe vaak je zoiets kan gebruiken?

  • avatar

   Ligt eraan hoeveel schuim je wilt. Zoals je ziet is bij mij het toverstafje nog bijna even groot als voor het badderen. x

 • avatar
  Eline Blaise

  Klinkt zalig! Jammergenoeg heb ik geen bad :(

 • avatar
  Birte

  Ik heb deze ook al uitgetest. Echt een aanradertje, he?

 • avatar

  Hmmm ziet er heerlijk uit! Ik hou van lush!
  X

 • avatar

  leuk! Je voelt je echt een prinses of een fee met deze Lush magic wand! En de geur! Oeh I love it!

 • avatar
  Manon

  Hoe je het zo beschrijft en aan de foto’s te zien is het echt een heerlijk product.

 • avatar
  Diana

  Ik baal zo ontzettend dat ik GEEN bad heb!
  Lush is een fijn product, en dit sterretje ziet er heerlijk uit!!

 • avatar

  Ik wil echt een groot mega bad! Ik vind deze magic wand namelijk zo ontzettend leuk! :D

 • avatar
  Evelien

  Wat leuk! Ik wil zo graag een bad hihi :)

 • avatar

  Goed dat je hem meer dan 1 keer kan gebruiken! Xx

 • avatar

  Leuk product! Echt een cute sterretje! En zo te horen ruikt hij ook nog eens lekker :). Bedankt voor de tip!

  Xjes Femke

 • avatar

  Deze lijkt me erg fijn!

 • avatar

  Lijkt me een erg fijn product!
  x

 • avatar

  ik heb deze nog van vorig jaar, zo zuinig was ik ermee, heerlijk dingetje!

 • avatar
  Kiss & Make-up

  Ik had ‘m vorig jaar al in ‘t vizier, leuk product!

 • avatar

  De geur hiervan is inderdaad heeerlijk!

 • avatar

  Deze is heel lekker!

 • avatar

  hmm, lijkt mij heerlijk!

 • avatar

  Die ziet er echt zo leuk uit :D :D

 • avatar
  Kirsty

  Aaaww wat een superlief stafje, vind hem er heel leuk uitzien!

 • avatar

  Wat een leuk ding!

 • avatar
  Tess Evea

  Wat een tof product!

 • avatar
  Maxime

  Jammer dat ik geen bad meer heb, lijkt me een lekker product. Sowieso vind ik de producten van Lush erg fijn!

 • avatar

  Lijkt mij een heel fijn product en de geur klinkt ook erg lekker. Ik heb zelf nog niks uit de wintercollectie gekocht, maar ik heb eigenlijk nog helemaal geen producten van Lush gekocht.

 • avatar

  Hij lijkt me heerlijk:)

 • avatar

  Die lijkt me zo lekker!! Nu wil ik ook een bad :(

 • avatar
  Jana

  Fijn dat je hem vaker kunt gebruiken, lijkt me een tof productje voor een avondje ontspannen ! x Jana

 • avatar

  Lijkt me een fijn product, jammer dat ik geen bad heb :)

 • avatar

  Klink echt fijn, heb zin om een bad te nemen nu!

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP