fbpx

Cibdol Oil

Lush H’Suan Wen Hua

Lush H’suan Wen Hua

Mijn haar is zo droog en heeft daarom een goede verzorging nodig. In deze review laat ik jullie het Lush H’suan Wen Hua haarmasker zien. Lees snel verder! 

LUSH H'SUAN WEN HUAIk opende het potje van de Lush H’suan Wen Hua en de sterke geur kwam meteen naar boven. Het ruikt heerlijk en herfstachtig! Ik kon het alleen niet goed plaatsen, het leek op kaneel, maar dat vond ik niet terug tussen de ingrediënten.

Het product bevat wel de volgende ingrediënten:
Laurierblad infusie vers, Waterkers infusie vers, Eieren vrije-uitloop vers, Cetearyl alcohol & sodium lauryl sulfaat, Bananen biologisch vers, Avocado vers biologisch, Balsamico-azijn, Olijfolie extra virgin biologisch, Lanoline, Rozemarijn essentiële olie, Kaneelblad essentiële olie, Soya Lecithine, Cinnamyl alcohol, Cinnamal, *Eugenol, Benzylbenzoaat, *Limonene, *Linalool, Parfum, Methylparabeen, Propylparabenen. (* Komt van nature voor in etherische oliën.)

LUSH H'SUAN WEN HUAHet ziet er niet overheerlijk uit, maar gelukkig ruikt het wel lekker. Ik smeer het Lush H’suan Wen Hua masker in mijn haar en vervolgens moet het ongeveer 20 minuten blijven zitten. Ze adviseren om het voor het wassen van je haar aan te brengen, maar ik ben eigenwijs en ik doe dat niet. Nadat ik het masker heb laten intrekken, ging ik het uitwassen. Ik merkte het al meteen, mijn haar was heel erg zacht! Het pluist niet meer en de geur blijft in mijn haar hangen. Het is een erg fijn product.

Het enige nadeel is dat er een houdbaarheidsdatum op zit, maar daar staat weer tegenover dat de gebruikte producten vers zijn. Er wordt aangeraden om bij droog haar dit product iedere week te gebruiken en dat ga ik ook zeker doen. Vandaag heeft mijn haar in ieder geval een flinke opkikker gehad en het voelt goed.

Het Lush H’suan Wen Hua haarmasker kost €13,70. Bekijk hier de reviews van andere haarproducten

 • Reacties ( 20 )

 • avatar
  Denise

  Deze gebruik ik ook! Echt een heerlijk product. Ik heb alleen het idee dat mijn haar wel sneller vet aanvoelt na het gebruiken van dit haarmasker! Leuk geschreven trouwens!

 • avatar
  Lizet

  Ik heb hem eens gehad als tester en vond hem ook heel fijn!

 • avatar
  Mademoiselle Sophistique

  dit product kende ik nog niet eens, lijkt me wel erg goed voor mijn droge haren!

 • avatar
  Aranka

  Lush hua wat? Haha klinkt goed!!

 • avatar
  vintagirie

  Het ziet er inderdaad niet lekker uit :P Haha!!

 • avatar
  Melissa

  Lijkt me enorm fijn! Ik gebruik momenteel het color care masker van Dove.
  x

 • avatar
  Tess Evea

  Wat klinkt dit goed zeg. Ik gebruik zelf een haarmasker van Nivea, maar ik begin steeds meer te twijfelen om er eens eentje van Lush aan te schaffen!

 • avatar
  Eline

  Wat lekker, ik haal meestal haarmaskers van Niveau, maar dit wil ik ook eens proberen!

 • avatar
  Lyana

  Lijkt me een goed product! Zeker voor droog en pluizig haar, dat ik toevallig ook heb :)

 • avatar
  Julia

  Wauw! Wat een goed product! Wel jammer van die houdbaarheidsdatum!

 • avatar
  Kelly

  Klinkt fijn zeg!

 • avatar
  Monique

  Heerlijk is deze!

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award op http://www.salonmoniq.nl

 • avatar
  vanesrawr

  Ziet er goed uit, ook de verpakking is luxe (:
  http://www.gold-and-urban.blogspot.nl

 • avatar
  xwiesx@hotmail.nl

  lush producten lijken me zo lekker argh. elke keer als ik er weer iets over lees wil ik ze gewoon allemaal hebben!
  xx

 • avatar
  Simone

  Lijkt me fijn! Ik heb nu een haarmasker van de HEMA.

 • avatar
  DQ

  Lijkt me heel fijn! X

 • avatar
  Kirsty

  Dit lijkt me een heel fijn haarmasker! Ik heb ook vaak last van droog haar en het is ook heel vaak pluizig.

 • avatar
  Manon

  Ik gebruik nu een haarmasker van de kruidvat, deze klinkt erg goed, hoeveel kost die?

  • avatar
   Esmée

   Oh oops vergeten! Hij kost €13,70.

 • avatar
  Jana Vmh

  Ik gebruik sinds kort een haarmasker van Dove, maar ooit wil ik er me eentje kopen van Lush, die producten lijken me zo heerlijk :)

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP