LUSH MASK OF MAGNAMINTY

Lush Mask of Magnaminty

De laatste tijd is mijn huid erg onzuiver, wellicht door alle drukte en spanning. Ik probeer al op te letten met m’n dagcrème dat ik niet teveel gebruik, omdat ik nu naast een droge huid ook nog eens puistjes heb. Het diepreinigende masker Lush Mask of Magnaminty zit tegenwoordig ook in m’n routine. Een paar keer per week verwen ik m’n huid met dit masker, en soms zie ik direct verschil.

Lush Mask of Magnaminty

LUSH MASK OF MAGNAMINTY
Ik kreeg dit product in de winkel van Lush aangeraden voor mijn onzuivere huid. Het is een gezicht- en bodymasker en kan dus ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld je rug. Het lijkt me overigens wel lastig om dit zelf op m’n rug aan te brengen, en op dit moment gebruik ik het alleen voor mijn gezicht. Lush omschrijft de Mask of Magnaminty als volgt:

[su_quote]   Mask of Magnaminty is een diepreinigend masker voor je gezicht, nek en rug. Precies wat je nodig hebt, als je echt, echt schoon wilt zijn. Dus, je hebt bijvoorbeeld in een wilde actie je muren geverfd, je hoofd in een stoffige kast gestoken om die eens goed schoon te maken of je tennisbal gezocht in de struiken, geniet dan van deze verfrissende, diepreinigende minty ervaring. Natuurlijke kleisoorten trekken al het vuil uit je poriën, honing en goudsbloem genezen je huid en gemalen adukibonen halen je dode huidcellen weg. Een hele nieuwe jij! Breng aan op een schone huid en laat het tien tot vijftien minuten in trekken. Maak daarna je vingers vochtig en masseer nog even met ronddaaiende bewegingen voor een extra scrub. Afspoelen met lauw warm water.[/su_quote]

Het aanbrengen

LUSH MASK OF MAGNAMINTY
Ik breng dit Lush Mask of Magnaminty aan op een droge, maar schone huid. Vaak doe ik dit vlak voor het douchen, maar soms ook midden op de dag. Het aanbrengen gaat vrij gemakkelijk en ik gebruik altijd een flinke hoeveelheid. Soms breng ik het enkel aan op de onzuiverheden, maar meestal breng ik het masker aan over heel m’n gezicht. Het masker plakt lichtelijk, dus het is wel verstandig om het aan te brengen als je haar vast zit, en je eventueel klaar bent om onder de douche te stappen. Het masker blijft ook plakken aan je vingers, waardoor je af en toe een gedeelte van het masker verspilt. De geur van het masker is overigens erg intens, ik voel de mint helemaal in m’n ogen prikken.

Voordat je het masker eraf haalt, kun je eventueel nog even scrubben. Onder de douche vind ik dit altijd lastiger, omdat het masker dan vrij snel van je gezicht afspoelt. Alleen als je je masker bij de wastafel verwijderd, kun je hier nog even de tijd voor nemen. Ik vind het scrubben wel fijn, want daardoor heb je echt het idee dat je huid gereinigd is. Het afspoelen onder de douche is zo gepiept, maar bij de wastafel vind ik het altijd fijn om bij maskertjes een washand te gebruiken, anders heb ik het idee dat ik blijf spoelen.

Het resultaat

LUSH MASK OF MAGNAMINTY RESULTAAT
Je ziet niet direct veel verschil, maar je voelt het wel. Al komt mijn gezicht op de rechtse foto, na het masker, wel een stuk matter over. Vaak vind ik ook dat je na een tijdje de roodheid van de onzuiverheden ziet verminderen. En de puistjes verdwijnen met dit masker een stuk sneller, dan zonder het gebruik van dit masker. Na het gebruik van Lush Mask of Magnaminty voelt mijn huid enorm zacht en je voelt echt dat het gereinigd is. Mijn huid is minder vettig, maar voelt wel verzorgd aan. Ik ben erg tevreden over dit masker, als jij ook een onzuivere huid hebt, dan is dit zeker een aanrader!

Lush Mask of Magnaminty is verkrijgbaar voor €8,95 (125 gram).

 • Reacties ( 5 )

 • avatar
  Mira

  Ik vind deze zo lekker verfrissend:)

 • avatar
  Yara

  Lijkt me een goed masker!
  Liefs,
  Yara

 • avatar
  Dineke

  Dat gevoel lijkt mij wel echt heerlijk!

 • avatar
  Wies | Nature of Happiness

  Klinkt als een fijn masker! Ik heb al een hele tijd geen maskers meer opgedaan, maar nu tijdens de vakantie ben ik het wel weer van plan om lekker bij te ontspannen.

 • avatar
  Manon

  Jammer dat je niet direct verschil ziet, maar als het goed voelt dan is het fijn!

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP