JEZELF GOED VOELEN IN BIKINI

Jezelf goed voelen in bikini

De zomer komt eraan en dat betekent dat we allemaal weer massaal onze zwemkleding uit de kast trekken. Wij vrouwen voelen ons hier vaak nog heel onzeker over en ik ben zelf ook één van die vrouwen. Ik ga liever niet in bikini doordat ik mezelf onzeker voel over mijn lichaam. Vandaag deel ik een aantal tips die mij helpen om mezelf zekerder te voelen in m’n bikini.

Zelf ben ik heel erg onzeker over mijn lichaam. Dit ben ik altijd al geweest en het is ook niet iets wat snel wegtrekt verwacht ik. Toch heb ik me in verschillende kledingstukken zekerder te leren voelen en nu ben ik bijvoorbeeld in een korte broek al niet meer onzeker, terwijl ik in sommige jurkjes en mijn bikini mij nog niet altijd prettig voel.

Let op je voeding

Om je goed te voelen in je lichaam, buiten het dilemma van je bikini om, is het belangrijk om op je voeding te letten. Zo is het belangrijk dat je gezonde dingen eet, veel water drinkt en de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Als je hier goed op let, ga je je beter voelen en merk je dit ook aan je figuur. Je krijgt een plattere buik en dat willen we vaak in de zomer voor ons bikinilichaam! Daarnaast is het ook nog heel goed voor je gezondheid.

Zit je goed in je vel?

Om je goed te voelen in je kleding, moet je je ook goed in je vel voelen. Zorg dat je je goed in je vel zit en dan straal je dit ook uit. Als je beter in je vel zit, dan voel je je meteen beter in je kleding en dus ook in je bikini!

Zorg voor een bikini die bij je figuur past

Er zijn heel veel verschillende bikini’s en badkleding op de markt. Om je goed te voelen in je badkleding, is het belangrijk dat je een kledingstuk hebt dat bij je past. Vraag advies in een lingeriezaak waar ze ook badkleding verkopen. Zij kunnen je vaak precies vertellen wat er bij je figuur past en ook adviezen geven over de maat. Het belangrijk dat het model bij je past, maar daarnaast moet het natuurlijk ook de juiste maat zijn. Als een bikini te klein is, dan blijf je op je bikini letten, terwijl je juist van alles om je heen moet genieten. Met deze handige tips kun je je al beter in je badkleding voelen en dus zelfverzekerd het strand op gaan.

Alvast een fijne zomer in bikini girls! 

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Yara

  Leuke tips, heel handig!
  Liefs,
  Yara

 • avatar

  Goede tips! Ik moet ook eens naar zo’n goede winkel gaan voor advies.

 • avatar
  Rochella

  ik ben helemaal fan van bikini’s, heb er net weer 6 besteld. Dit is nou typisch een item waarin ik me sexy voel :) en dat kan je niet vaak zeggen van kleding die in mijn kast hangt hahahha

 • avatar

  Goeie tips! alleen hoe kies je nou de perfecte bikini…..

 • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP