Luxe make-up wishlist

Luxe make-up wishlist

De laatste tijd ben ik weer veel aan het kijken naar mooie make-up producten. Nu ik mijn make-up stash heb opgeruimd, gaat het toch weer kriebelen om wat nieuwe producten toe te voegen. Dit is mijn luxe make-up wishlist op dit moment.

Lipsticks

Ik ben echt een groot fan van matte liquid lipsticks. Ik vind het nu gewoon vervelend als een lipstick afgeeft, dus ik voel me wel een tikkeltje verwend. Eigenlijk heb ik pas liquid lipsticks van een paar merken in mijn stash, maar die ik wel super fijn vindt. Ik hoor veel goede verhalen over LimeCrime, dat nu bij Asos verkrijgbaar is, maar ook over Anastasia Beverly Hills. De kleuren Gigi van Lime Crime en Dusty Rose van Anastasia Beverly Hills vind ik op dit moment het mooiste.

Daarnaast ben ik ook wel nieuwsgierig naar de NARS Velvet Matte Lip Pencil in de kleur Do Me Baby, die op dit moment heel populair is op Instagram. En de Too Faced Natural Nudes lipstick zou ik ook wel eens uit willen testen. Misschien geeft deze niet zo erg af als mijn andere lipsticks.

Blushes en highlighters

Mijn collecties blushes en highlighters is op zich niet heel erg groot. Toch gebruik ik ze iedere dag, de ene keer een blush en de andere keer een highlighter. Mijn oog viel het eerste op het prachtige palette van Tarte. De highlighters zijn stuk voor stuk zo gepigmenteerd en zo mooi. Het zijn echt de kleuren die ik dagelijks zou willen dragen.

Verder ben ik heel benieuwd naar de blushes en highlighters van NARS. Nu ze bij de Bijenkorf verkrijgbaar zijn, moet ik er toch maar eens aan geloven. Ik zag dat ze nu ook liquid varianten hebben en daar ben ik ook wel heel nieuwsgierig naar.

De laatste highlighter op mijn wishlist is er eentje van Too Faced. Deze heb ik in de winkel bij Douglas geswatcht en dit vond ik veruit de mooiste highlighter. Helaas was hij snel uitverkocht tijdens de kortingsactie, waardoor ik hem mis ben gelopen, maar ik hoop hem alsnog snel te bemachtigen.

Mascara en eyeliners

Mascara’s heb ik op dit moment eigenlijk genoeg, maar de mooie verpakking van Pretty Vulgar kon ik niet weerstaan. Dit merk is sinds kort verkrijgbaar bij Douglas en ik ben eigenlijk heel benieuwd naar de kwaliteit. Hetzelfde geldt voor de eyeliner. Ze zijn toch gewoon te schattig om te laten liggen?

De eyeliner van Too Faced hebben jullie al eerder voorbij zien komen. Dit is een glitter peel-off eyeliner en die hebben ze in acht verschillende kleuren. Ik vind zelf de rosé gouden kleur het mooiste. Aangezien mijn glitter eyeliner stash nu helemaal is verdwenen, wil ik graag nog een nieuwe toevoegen aan mijn collectie.

Oogschaduw palettes

Op dit moment zit ik echt in mijn oogschaduw fase. Ik heb altijd fases met make-up producten. Ik kom net uit de lipstick fase en nu kan ik alleen nog maar aan oogschaduw denken. Ik wil allerlei looks uitproberen en het liefst met mooie nude kleuren. Zo draag ik de laatste tijd veel bruin met licht roze of paars. Ik merk dat ik de nude kleuren in mijn collectie nog wel een beetje kan aanvullen. Het Too Faced Natural Eyes palette en het Bobbi Brown Nude Drama palette hebben precies de kleuren waar ik naar opzoek ben.

Welke luxe make-up producten staan op jouw wishlist?

  • Reacties ( 1 )

  • avatar
    Jessica J.

    Tarte is zo’n prachtig merk! Ik wou dat ik er meer producten van had. En de vormgeving van Too Faced vind ik ook helemaal geweldig. Ik ben trouwens ook groot voorstander van matte liquid lipsticks. :-)

  • Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangeduid met een *.

TOP