Cibdol Oil

Diary #115: verjaardag vieren & unboxing

Diary #115: verjaardag vieren & unboxing

In deze diary vier ik alvast mijn verjaardag met mijn familie, wat ontzettend gezellig was! Ik ontving heel veel mooie cadeaus, zoals een aantal items die op mijn verlanglijstje stonden. Verder deed ik een unboxing van een groot perspakket op Instagram.

Maandag

Verjaardag wishlist 2018

Maandag had ik een groot to-do lijstje opgesteld. Ik ben onder andere bezig geweest met Instagram en het schrijven van een aantal blog artikelen. Zo stelde ik alvast mijn wishlist samen, zodat ik woensdag alleen het artikel nog maar hoefde te schrijven. Ik vond allerlei leuke items, waarvan ik natuurlijk hoopte om er een aantal van te ontvangen. Eind van de middag belde ik mijn oma nog even op om haar en mijn opa uit te nodigen en zo komt het langzaam dichterbij.

Dinsdag

Diary #115: verjaardag vieren & unboxing

Dinsdag was het wat koeler en koelde het ook binnenshuis eindelijk een beetje af. ‘s ochtends tikt het gemakkelijk 20 tot 21 graden aan binnen, maar ‘s middags warmt het huis dan helaas toch weer op. Het is nog een beetje uitvogelen wat het beste werkt, maar ik was heel blij dat de temperatuur eindelijk wat zakte.

Verder ging ik op dinsdag aan de slag met het bewerken van een aantal foto’s voor Instagram. Eén van die foto’s gebruikte ik direct voor het artikel over mijn plannen voor juni. Ook was het tijd om het huis te stofzuigen, te dweilen en ging ik aan de slag met een nieuwe strategie voor mijn beauty business.

Woensdag

Diary #115: verjaardag vieren & unboxingDinsdagavond stuurde Stevie mij een berichtje of ik het leuk vond om de volgende dag samen te werken in de stad. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! Ik werkte ‘s ochtends nog even aan mijn blog en werkte mijn mail bij. Rond 13.00 uur zijn we gezellig bij een koffietentje wat gaan drinken en hebben tegelijkertijd aan onze eigen bedrijfjes gewerkt. Het was echt fijn om even buitenshuis te werken en volledig te focussen op een paar dingen, zonder dat je afgeleid wordt. Echt iets wat ik vaker moet doen. ‘s avonds ging ik aan de slag met een nieuw recept, ik maakte voor het eerst couscous. Het was ontzettend lekker en ga dit zeker vaker proberen!

Donderdag

Diary #115: verjaardag vieren & unboxingDonderdag schreef ik eerst een artikel voor diezelfde dag. Daarna ging ik aan de slag met mijn unboxing van het perspakket. Ik was ondertussen wel heel benieuwd wat er allemaal in het grote pakket verstopt zat. Je kunt de unboxing nog steeds bekijken tussen mijn ‘hoogtepunten’ op Instagram. Ik kreeg ook twee gigantische dozen binnen waar mijn verjaardagcadeaus in zaten. Ik had ze zelf besteld en hierheen laten komen, maar om het nog een beetje spannend te houden liet ik ze wel ingepakt staan. ‘s avonds gingen Roel en ik aan de slag met het ophangen van onze nieuwe gordijnen. Ze zijn wat aan de smalle kant aan de voorkant, maar het is alsnog zo’n verschil met de gordijnen die er eerst hingen.

Vrijdag

Vrijdag was eigenlijk een rustige dag op werkgebied. Ik had veel gedaan deze week en eigenlijk al veel vooruit gewerkt. Wel ging ik op tijd uit bed en schreef ik nog snel een review over de nieuwe producten van Urban Alchemy. De rest van de dag ben ik druk bezig geweest met het poetsen van de keuken. ‘s avonds waren Roel en ik net bezig met de game The Last of Us, toen de buren ons ineens uitnodigde om iets te komen drinken. Dat was heel onverwachts een super leuke avond, het verjaardagsweekend was begonnen!

Zaterdag & zondag

Diary #115: verjaardag vieren & unboxingZaterdag vierde ik mijn verjaardag. We hadden eerst lekker uitgeslapen en daarna ben ik uitgebreid mijn make-up gaan doen. De laatste tijd ben ik echt weer een oogschaduw freak, dus ik probeer weer allerlei nieuwe looks uit. Rond half 3 kwam mijn familie langs en kon ik eindelijk die grote dozen uitpakken. Hierin zaten de twee Suit Suit koffers die op mijn verlanglijstje stonden. Verder kreeg ik ook nog de twee schaaltjes en een snackbord van Blond Amsterdam, een poster voor in de tuin, rozen en kaarsen. Het was een hele gezellige dag en avond. Eigenlijk hebben we het uiteindelijk alleen maar in de tuin doorgebracht. Zo zie je maar dat je niet veel nodig hebt voor een leuke verjaardag.

Zondag heb ik eigenlijk niet veel uitgespookt. Ik heb uitgeslapen, geluierd en ben veel te laat gaan douchen. Een typische ouderwetse zondag. :)

Hoe was jouw week?

 • Reacties ( 2 )

 • avatar
  Girls-Things

  Wat een leuke week en gefeliciteerd nog! Die koffers zijn heel mooi !

  • avatar
   Esmée

   Dankjewel! Ja, daar ben ik echt super blij mee. :) Liefs, Esmée

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP