fbpx

Cibdol Oil

MAC SOFT & GENTLE

MAC Soft & Gentle

Een prachtige glans op je wangen, daar hou ik van! Als ik een highlighter zie bij iemand, dan vind ik het altijd iets extra’s toevoegen. Het geeft je een frisse en gezonde look. Het is wat natuurlijker dan een blush of een bronzer, en daar hou ik van! Ik ben niet iemand van de lagen foundation. Geef mij maar een mooie mascara, een highlighter en een lipstick en ik ben helemaal tevreden.

Het product

MAC SOFT & GENTLE
Deze highlighter is al populair bij een grote groep bloggers en make-up liefhebbers. En dat is niet voor niets, want alleen het product in de verpakking is al een pareltje. Deze highlighter staat bekend om zijn prachtige glans door zijn gouden glitters. Ik was zo nieuwsgierig door alle positieve geluiden, dat ik hem wel moest bestellen!

[su_quote]     Luxueus, fluweelzacht poeder met matte, metallic finish. Voor het aanbrengen van highlights op de wangen of als finishing touch over het hele gezicht. [/su_quote]

Het resultaat

MAC SOFT & GENTLE
Wauw, wauw, wauw. Ik was altijd al ontzettend tevreden met mijn highlighter van MUA, maar ik begrijp waarom iedereen hier zo enthousiast over is. Hij brengt gemakkelijk aan en is ook nog op te bouwen. Klaar om te shinen vandaag? Dan breng je toch gewoon een laagje extra aan?

De kleur past bij iedere huid. Of het nou zomer is of winter, met iedere huidskleur zal deze highlighter je geweldig staan. Het maakt mijn look echt meer af en ik ben dan ook heel blij dat ik deze heb aangeschaft. Het blijft de gehele dag op zijn plaats en maakt zijn beloftes waar. Ik zou hem niet snel over mijn gehele gezicht aanbrengen, door de vele glitters, maar als je bijvoorbeeld een avondje uit gaat dan kun je dat zeker in overweging nemen.

Conclusie

MAC SOFT & GENTLE
Ik ben heel blij met deze aankoop, hij is zeker zijn investering waard. In totaal heb je 10 gram highlighter en daar kan je behoorlijk lang mee doen. Deze highlighter draag ik de aankomende weken, misschien zelfs maanden, constant op mijn jukbeenderen. Het product blijft perfect zitten, heeft een hele mooie glans en past perfect bij iedere huidskleur. Of het nou zomer of winter is, deze highlighter maakt jouw make-up look altijd af.

MAC Soft & Gentle is verkrijgbaar bij Douglas voor €29,50.

 • Reacties ( 9 )

 • avatar
  Lipstick Addict

  Hij is zo mooi! X

 • avatar
  Mariëlle

  Ik heb hem ook en het is echt een prachtige highlighter!!

 • avatar
  Floor

  Als ik iets nog heel graag wil hebben is het wel Soft & Gentle van Mac!

 • avatar
  Lotje

  Dit is inderdaad echt een prachtige highlighter! Ik wil m zelf ook nog heel graag! X

 • avatar
  Laura – Essential Honesty

  Deze moet ik dringend ook eens uitproberen! Gelukkig is er nu een MAC dicht bij ons in de buurt!

 • avatar
  Jana

  Het is een prachtig product! En je hebt mooie foto’s gemaakt :) x

 • avatar
  Julie

  Wow, wat een intense highlighter! Echt super mooi! :-)

 • avatar
  Manon

  Wat een mooie highlighter !

 • avatar
  sonja

  Deze heb ik ook, kan echt niet meer zonder. Gebruik hem haast altijd als ik make-up draag!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP