fbpx

Cibdol Oil

MAKE-UP OPBERGEN

Make-up opbergen in ALEX ladeblok

Make-up opbergen kun je op verschillende manieren doen. Voorheen had ik een make-up koffer die volledig uitpuilde. Daarom besloot ik mijn stash eens grondig op te ruimen en te gaan voor een ladeblok. Ik had nog een ALEX ladeblok staan met mijn schoolboeken, dus die besloot ik om te bouwen tot mijn make-up kastje. Ik moest alleen mijn make-up opbergen op een handige manier, dus ik besloot naar IKEA te gaan voor make-up organizers

MAKE-UP OPBERGENHet eerste onderdeel wat ik tegenkwam in de IKEA was deze bestekbak, deze bestekbakjes liggen nu in de eerste twee lades van mijn kast. De bestekbak heet Stödja en kun je kopen voor €1,89 per stuk. De afmetingen van deze bestekbak zijn: De breedte is 31 cm, de diepte is 50 cm en de hoogte is 4,5 cm.

MAKE-UP OPBERGENDe eerste lade is zoals op de bovenstaande afbeelding ingedeeld. Hier liggen mijn belangrijkste producten, namelijk mijn mascara’s, wenkbrauwpotlood, oogpotloden, mijn kwasten en andere tools.

MAKE-UP OPBERGENIn de tweede lade ligt al mijn oogschaduw. Hier past eigenlijk niet extreem veel meer bij, maar er ligt genoeg zullen we maar zeggen.

MAKE-UP OPBERGENIn de derde lade zitten twee verschillende opbergsystemen. Het voorste opbergsysteem is van GODMORGON en wordt ‘Doos met vakken, transparant’ genoemd. Dit opbergsysteem kost €14,95 en heeft de volgende afmetingen: De lengte is 32 cm, de breedte is 28 cm en de hoogte is 10 cm. Make-up opbergen in dit systeem is een eitje, want hij is daar speciaal voor bedoeld.

Het achterste opbergsysteem is van SKUBB en wordt ‘Bak, set van 6 – wit’ genoemd. Deze bakjes zijn eigenlijk bedoeld voor het indelen van een garderobekast, maar zeker ook geschikt voor mijn make-up. Je koopt de set van 6 bakjes voor €5,99 en de bakjes hebben verschillende afmetingen. Deze twee bakjes hebben de volgende afmetingen: De lengte is 14 cm, de breedte is 14 cm en de hoogte is 13 cm.

MAKE-UP OPBERGENIn de derde lade heb ik verschillende producten gestopt. Hier kun je mijn lipstick, lipgloss, lipbalm, blushes, foundation en poeder terugvinden. De achterste twee bakjes heb ik nog niet gebruikt, maar ik heb nou eenmaal niets om daar nu in te stoppen.

MAKE-UP OPBERGENDe onderste twee lades heb ik zoals op de foto hierboven ingedeeld. Ik heb hiervoor de overige 4 bakjes uit de set van de 6 SKUBB-bakjes gebruikt. De afmetingen van de bakjes zijn als volgt, het kleinste bakje: De lengte is 28 cm, de breedte is 14 cm en de hoogte is 13 cm. Het grootste bakje: De lengte is 28 cm, de breedte is 28 cm en de hoogte is 13 cm.

MAKE-UP OPBERGENIn de één-na-laatste lade heb ik al mijn nagellak en nagelproducten gestopt. Het is wel fijn dat ik eindelijk fatsoenlijk naar een lakje kan zoeken, zonder dat ik er gelijk een puinhoop van maak.

MAKE-UP OPBERGENIn mijn laatste lade zitten nieuwe producten, deze producten moet ik nog testen of kan ik pas gebruiken als mijn vorige product op is. Hier liggen de producten dus te wachten, voordat ik ze eindelijk ga gebruiken.

Dit was de indeling van mijn ALEX ladeblok. Ik ben blij dat mijn kamer meteen een stuk opgeruimder oogt en dat ik wat overzicht heb in mijn make-up-producten. Tegenwoordig kun je je make-up opbergen op heel veel verschillende manieren, kijk zeker eens hieronder voor allerlei handige tools! Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om jouw make-up te organizen.

Swipe naar beneden om de mooiste make-up organizers te shoppen!

 • Reacties ( 38 )

 • avatar
  Farah

  Super goed idee! Ik heb precies dezelfde kast en bestekbak gekocht. Alleen bij mij past het niet! Wat doe ik fout?

  • avatar
   Esmée

   Hi Farah, Wat leuk dat je dezelfde kast en bestekbak hebt gekocht! Zijn de afmetingen hetzelfde? Zoals je ziet valt de bestekbak bij mij ook iets over de randen, maar de lades gaan wel nog gemakkelijk open en dicht. Ik ben benieuwd of het gelukt is. Liefs, Esmée

 • avatar
  Lara

  heel leuk gedaan maar heeft iemand misschien een tip om mijn helmer in te delen? x

 • avatar
  Dana

  Je hebt het echt leuk opgeborgen, wel erg fijn dat alles in die kast past. Bij mij staat het echt her en der over mijn hele kamer verspreid, oeps…

 • avatar
  Karin

  Ik heb precies dezelfde kast en soort bakjes. Alleen mijn kast zit echt 25x zo vol *oops* Ik vind het echt een super handige kast om make-up op te bergen.

 • avatar
  Kimberly

  Dat heb je echt heel erg leuk ingedeeld zo! :D Ik heb eigenlijk één la make-up met mijn oogschaduws, blushes en lipproducten :D

 • avatar
  vintagirie

  Wauw dat heb je echt heel mooi gedaan!

 • avatar
  Sophie

  Die dos met schuine vakken ziet er superhandig uit! Ik heb gewoon bakjes van de Xenos :-)

 • avatar
  Iris – TBM

  Super mooi en handig gedaan!!

 • avatar
  Kim Hofstee

  Leuke post! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Check mijn blog voor meer informatie! Liefs!

 • avatar
  Fashionadvies

  mooi ingedeeld zeg :D erg handig!

 • avatar
  chitchatontherocks

  Ik heb net dezelfde beautycase, maar dan in het knalroze. Je nieuwe opbergsysteem van Ikea ziet er wel een pak handiger uit!

 • avatar
  DQ

  Ziet er handig uit! X

 • avatar
  Kikki

  Handig opgeborgen !

 • avatar
  Kim

  Handige indeling!

 • avatar
  Tess Evea

  Leuk ingedeeld!

 • avatar
  José

  Mooie stash heb je! Erg handig. Liefs

 • avatar
  Kelly

  Handig zeg!

 • avatar
  Bee

  Handige manier om alles op te bergen! Zo zie je wat je hebt en raakt geen enkel productje in de vergetelheid, wat bij mij vaak het geval is. Ik grijp meestal naar het bovenste en waar ik het snelt aankan!

 • avatar
  Manon

  Dat heb je leuk ingedeeld, wat een fijne grote lades heb je!

 • avatar
  Julia

  *verschil

 • avatar
  Julia

  Wauw wat een verscheel! eerst was een beetje een troepje, maar nu ziet het er echt veel opgeruimder uit, mooi!

 • avatar
  kimberly

  Je hebt het mooi opgeborgen :). Ik moet ook nog iets nieuws zoeken.. En een mooie collectie heb je!

 • avatar
  Saskia

  Wat ideaal ingedeeld zeg zo! Slim om een bestekla te gebruiken!

 • avatar
  Isabel

  Handig! Ik heb zelf ook zo’n kastje maar heb nogal moeite met indelen :)

 • avatar
  Daphne

  Lekker inspiratie opdoen, leuk!!

 • avatar
  Maria Antoinette

  Dat ziet er super netjes uit. Ik heb een speciale kast aangeschaft voor mijn beautyspullen. Hier heb ik mooie dozen in, en als ik mijn lades openschuif kan ik net als jij overal bij. Super handig :)

  Liefs,

  Maria

 • avatar
  Jana

  Ik zoek zelf ook een nieuw opbergsysteem en vind dit er best leuk uit zien ! x

 • avatar
  Eline

  Heel erg mooi en handig opgeborgen, fijn overzicht heb je zo!

 • avatar
  Vanessa

  Wauw, dat heb je mooi gedaan! x

 • avatar
  wies

  Je hebt het echt prachtig opgeruimd. De alex staat ook al een poosje op mijn wishlist.
  X

 • avatar
  Kirsty

  Handig hoe je dit hebt gedaan! Ik heb van het weekend mijn stash toevallig ook opgeruimd :) Heb nu een klein ladekastje in de badkamer voor mijn everyday spullen en de rest zit in een grotere ladekast :)

 • avatar
  Sanne

  Heel mooi opgebergt, groot verschil met wat je eerst had.

 • avatar
  Melissa

  Heel mooi ingedeeld!
  x

 • avatar
  Marissa

  Heel leuk ingedeeld! Ik heb ook alles ingedeeld met Ikeaspullen.

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP