fbpx

Cibdol Oil

KATY PERRY KILLER QUEEN

Katy Perry Killer Queen review

Katy Perry Killer Queen, een parfum met een krachtige naam van een sterke vrouw. Als je de reclame van deze parfum hebt gezien dan weet je precies wat ik bedoel. Katy Perry heeft enorm veel zelfvertrouwen en durft te laten zien wie ze is. De parfum straalt dezelfde kracht uit en daardoor zit je zelf meteen vol met zelfvertrouwen als je deze parfum draagt. 

Katy Perry Killer Queen

Katy Perry Killer Queen review

Ik heb de kleinste variant gekregen met Kerstmis. Het is een klein schattig flesje met een prachtige uitstraling, dit flesje valt echt op tussen alle andere flesjes. Het kleinste flesje, maar toch het meest opvallendste. Daarnaast is heel de verpakking eigenlijk prachtig, het doosje doet je al denken aan een krachtige vrouw. En zelfs de binnenkant is bedrukt met het wapen van de koningin, zoals ook terugkomt op het dopje van het flesje.

De parfum ruikt heerlijk zoet, maar heeft ook wat pittigs. Zoete geuren horen nou eenmaal in mijn parfum stash, Killer Queen stond dan ook al een tijdje op mijn wishlist. Killer Queen bevat de topnoten: Wilde bes, pruim en bergamot. Daarnaast de hartnoten: Rode fluweelbloemen, natuurlijke Arabische jasmijn en rainbow plumeria. De basisnoten bestaan uit: Pruim, vloeibare praline en natuurlijke patchoeli. Het viel me op dat pruim is gebruikt in de topnoten, maar ook in de basisnoten.

Je moet hem gewoon ruiken en dan weet ik zeker dat jij deze koningin ook zal eren.

De Katy Perry Killer Queen parfum is nu verkrijgbaar bij Bol.com voor €16,39.

 • Reacties ( 18 )

 • avatar
  chitchatontherocks

  Ze zijn naar mijn mening iéts te hard gaan kijken bij Angel van Thierry Mugler voor dit parfum :p.

 • avatar
  Galaxy Teens

  Ik heb deze parfum ook, ik ben er erg tevreden mee. Hij ruikt zo lekker!

 • avatar
  Fashionadvies

  Ruikt heerlijk! staat ook nog op me wishlist :P

 • avatar
  Amber

  Ik heb hem geroken en ik vind hem echt heerlijk! Het is dat ik al zo veel parfum heb, anders had ik hem zeker gekocht.

 • avatar
  Arletta

  Klinkt heeerlijk!
  x

 • avatar
  Melissa

  Lijkt me heerlijk!
  x

 • avatar
  Melike

  Ik vind hem voor die prijs echt geweldig, dan zou ik zelfs de parfum vd Zara laten staan en Viktor en Rolf haha! proberen dan maar..

 • avatar
  Kirsty

  Alleen voor de mooie flacon zou ik deze al willen hebben!

 • avatar
  DQ

  Ik heb deze ook! Ontzettend lekker :) X

 • avatar
  Selma

  Deze parfum lijkt me echt super lekker en staat ook op mijn wishlist! Xx

 • avatar
  Manon

  Deze parfum is zo lekker, ik ben er gek op!

 • avatar
  PiinkBeautyPrincess

  Deze zou ik ook wel graag willen hebben! Ik heb op heel veel blogs gelezen dat hij heerlijk ruikt :D

 • avatar
  Femke

  Hij ziet er heel mooi uit en de geur klinkt ook heel lekker haha!
  liefs,
  Femke

 • avatar
  Eline

  Ik heb deze ook, hij is zo heerlijk! Goede review!

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Lijkt me een lekkere parfum! :)

 • avatar
  Sanne

  Dit is zo’n heerlijk parfum!

 • avatar
  beautybylj

  Deze ruikt heerlijk!

 • avatar
  Vanessa

  Ik heb dit parfum ook, ruikt heerlijk! En mooi flesje ook. x

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP