fbpx

Cibdol Oil

MICA Mineral Foundation Powder

MICA Mineral Foundation Powder

In Magna Plaza werd ik zowat naar binnen getrokken bij ‘Mica Beauty Cosmetics’. Ze hebben me voorgesteld aan hun producten door me een make-up look te geven en ik werd betoverd door de MICA Mineral Foundation Powder!

MICA Mineral Foundation Powder

MICA Mineral Foundation Powder
De MICA Mineral Foundation Powder is een natuurlijk product. Hij haalt je natuurlijke schoonheid naar boven, maar hij kalmeert ondertussen je huid. De foundation powder is vrij van chemicaliën, dus hij irriteert niet en is geschikt voor de gevoelige huid. Hij laat je huid ademen, zonder je poriën verstopt te laten raken. Daarnaast geeft de formule je volledige dekking de gehele dag en nacht.

Het resultaat

MICA Mineral Foundation Powder
Ik hou van het resultaat, omdat het ook gewoon natuurlijk maar wel prachtig oogt! Hij verbergt al mijn plekjes, maar zorgt wel dat de kleur in mijn gezicht hetzelfde blijft. Mijn voorhoofd is namelijk nog steeds bruiner dan de rest van mijn gezicht. Daarnaast kan ik door middel van een concealer brush mijn donkere kringen onder mijn ogen ook goed verbergen. Oftewel de MICA Mineral Foundation Powder  is eigenlijk een all-in-one product, je kunt hem namelijk als concealer gebruiken maar ook voor je gehele gezicht. Het is een perfect product om er gewoon een stuk beter uit te zien, zonder troep op je gezicht te smeren. Ik wilde op de tweede foto wel even goed lachen, dus ik had echt even mijn babylips nodig.

Ik ben erg blij met dit product en gelukkig kocht ik het in de sale voor €40,-, in de kleur 7 Lady Godiva. Er werd mij verteld dat het product normaal gesproken €60,- kost en het product via internet alleen vanuit andere landen besteld kan worden. Dit klopt ook, bij de Amerikaanse webshop en de Engelse webshop kan je dit product kopen voor €60,- inclusief verzending. Ik toch even blij dat ik hem wel mee heb genomen!

Wat vind jij van deze MICA Mineral Foundation Powder?

 • Reacties ( 19 )

 • avatar
  Sara

  Hoe herkent echte mica ik woon in soanje en ik had voor 25 eu gekocht

 • avatar
  Jana

  Leuk! Had hier nog nooit van gehoord maar het resultaat is echt mooi! x

 • avatar
  Kirsty

  Wat een mooi en natuurlijk resultaat! Wel beter dat je hem voor 40 ipv 60 euro hebt kunnen kopen, dat scheelt best veel!

 • avatar
  Daphne

  Het resultaat is mooi, maar erg prijzig helaas! xx

 • avatar
  Lisanne

  Jeetje, wat een mooi resultaat! Alleen, die prijs…. Auch.

 • avatar
  Rowan | R E D R E I D I N G H O O D

  Dat merk kende ik niet eens! Geeft wel echt een mooi resultaat!

  Love,

  Rowan

 • avatar
  Daphne

  Ik ken het merk nog niet, maar het ziet er mooi uit!

 • avatar
  Sanne

  Wat een mooi resultaat! Ik hou wel van dit soort natuurlijke effecten. Zeker op dagen dat je niet veel make-up nodig hebt of als je er geen zin in hebt. x

 • avatar
  Ellen

  Wat een prachtig resultaat!

 • avatar
  Melanie

  Wauw, ziet er heel mooi uit! Ik kende dit winkeltje nog niet

 • avatar
  Robin

  Ziet er goed uit.

 • avatar
  Charlotte

  Ziet er supermooi uit! <3

 • avatar
  DQ

  Mooi product! X

 • avatar
  Manon

  Dat ziet er echt super mooi uit!!

 • avatar
  Marissa

  Hij lijkt me best fijn

 • avatar
  Manon

  Nog nooit iets van geprobeerd nee, maar het resultaat mag er wezen, erg mooi!

 • avatar
  Vanes

  Lijkt me erg fyn!!

 • avatar
  Jana Vmh

  geeft een mooi resultaat :) Maar net iets te duur voor mij :)

 • avatar
  Eline

  Heel erg mooi en natuurlijk resutlaat, het staat je goed!

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP