fbpx

Cibdol Oil

Bobbi Brown Ink Liner review – Blackest Black

Bobbi Brown Ink Liner review - Blackest Black
In de Bijenkorf ging ik opzoek naar een nieuwe eyeliner met een fijne stift. De Bobbi Brown Ink Liner review ik en is dus ook degene die ik mee naar huis heb genomen. 

Op zoek naar een nieuwe eyeliner

In de jaren dat ik nu een eyeliner gebruik had ik eigenlijk continu een favoriet, een eyeliner van Max Factor. Alleen deze is laatst uit het assortiment gegaan, dus moest ik verplicht op zoek naar een nieuwe. Voor mij is het erg belangrijk dat een eyeliner goed blijft zitten en een fijne punt heeft om een lijntje mee te tekenen.

Bobbi Brown Ink Liner
Ik had de laatste tijd veel goede verhalen gehoord over Bobbi Brown en het eigenlijk de eerste counter was die ik tegenkwam in de Bijenkorf. De vriendelijke mevrouw vroeg wat ik nodig had en ik zei dat ik op zoek was naar een liquid liner. Dit vind ik zelf het fijnste werken. Ze liet de Bobbi Brown Ink Liner zien op mijn ogen en ik was meteen verrast. Wat een prachtige zwarte kleur en wat een kwaliteit! Ik besloot niet verder te kijken en de eyeliner mee naar huis te nemen. Nu is het tijd voor de Bobbi Brown Ink Liner review!

Bobbi Brown Ink Liner review

Bobbi Brown Ink Liner review - Blackest Black
De Ink Liner is voorzien van een mooie punt, met deze punt kun je heel gemakkelijk een lijntje trekken en gemakkelijk een mooie wing maken. De eyeliner werkt erg precies en gemakkelijk. Het is de eerste eyeliner waarmee ik zonder te knoeien een mooie lijn kan trekken.

Bobbi Brown Ink Liner
Bobbi Brown Ink Liner review - Blackest Black

Ik hou gewoon van deze eyeliner, het is zeker een nieuwe favoriet. Deze eyeliner, blijft de hele dag zitten, is makkelijk aan te brengen en heeft een intense zwarte kleur. Het enige nadeel is dat hij niet waterproof is. Tijdens het fietsen door de regen vervaagde hij langzaam en er ontstonden helaas ook vlekken op mijn ogen. Het is dus wel verstandig om deze eyeliner te dragen als het niet regent. Maar dat is het enige nadeel in deze Bobbi Brown Ink Liner review en kan nou eenmaal niet op tegen de fantastische voordelen en het resultaat.

De Bobbi Brown Ink Liner in de kleur Blackest Black is verkrijgbaar vanaf €28,00 bij Douglas, ICI Paris XL en Wehkamp.

 • Reacties ( 27 )

 • avatar
  Griet

  Ik vind zo’n eyeliner stiften echt fijn! Ziet er goed uit :)

 • avatar
  Lyana

  Eindelijk de perfecte eyeliner! Voor mij is het ook nog een zoektocht :)

 • avatar
  Mattania

  Wat fijn dat ie de hele dag goed blijft zitten :D Ik ben er nu wel benieuwd naar :)

 • avatar
  Lieke

  Ziet er goed uit! Hij heeft een mooi fijn puntje :D Beetje jammer dan weer van de prijs :c

 • avatar
  Iris – TBM

  Wauw! Deze lijkt mij echt heel erg fijn! Hij ziet er heel mooi uit!

 • avatar
  chitchatontherocks

  Ziet er heel goed uit. Ik heb al veel goeds gehoord over Bobbi Brown, wil er dringend een paar spulletjes van kopen!

 • avatar
  Daphne

  Klinkt fijn!

 • avatar
  Jana Vmh

  Jammer dat hij niet waterproof is maar voor de rest ziet hij er heel goed uit :)

 • avatar
  niesca

  Ik vind stiften zelf niet zo fijn.. maar hij ziet er wel oke uit!

 • avatar
  Tess Evea

  Ziet er wel oké uit!

 • avatar
  Melike

  Ik ben niet zo goed met zulke stiften, ik ga voor de liquid ones!

 • avatar
  Hannelore

  Hij ziet er heel mooi uit! Alleen vind ik hem wat prijzig :(

  ~ Hannelore

 • avatar
  Jana

  Ik verkies liever waterproof liner, maar het ziet er mooi uit !x

 • avatar
  Priscilla

  Ik ben het helemaal met je eens. Ik vind eyeliner ook écht een toevoeging aan de ogen. Het geeft een extra pop! Ik hoor altijd veel goeds over Bobbi Brown, dus misschien is mijn volgende ook wel een uit hun assortiment! X

 • avatar
  Manon

  super mooie eyeliner

 • avatar
  Michaela

  Ziet er erg goed uit! :)

 • avatar
  Miss Sentinelli

  Ziet er zeer goed uit :)! Jammer dat hij niet waterproof is en vind hem ook wat prijzig.

 • avatar
  Sharrel

  Ziet er goed uit! Wel jammer dat hij niet waterproof is, maar het is het proberen waard!

  x

 • avatar
  beautybylj

  Mooi! Wel jammer dat ie niet waterproof is xx

 • avatar
  Kayleigh

  Hij ziet er wel mooi uit maar vind hem zelf te prijzig..

 • avatar
  Sylvana

  Ziet er super fijn uit! Super handig, zo’n scherp puntje! Ben benieuwd of ‘ie lang mee gaat.

 • avatar
  Marissa

  Ziet er goed uit! Ik gebruikte er steeds een van Essence, maar die is er nu ook uit :( Die was echt kei fijn!

 • avatar
  Melissa

  Ziet er mooi uit!
  x

 • avatar
  Sanne

  Ziet er prachtig uit. Mooie keuze heb je gemaakt.

 • avatar
  Amy

  Ik ben denk ik toch meer fan van de Bobbi Brown gel liners, die blijven wel de hele dag goed zitten, zelfs in de regen :D misschien kun je die eens proberen?

  • avatar
   Esmée

   Die raadde zij mij ook aan, maar ik ben niet zo goed met gel liners. Daarom heb ik gekozen voor een liquid liner. x

 • Geef een antwoord

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP