MICHAEL KORS HAMILTON EAST WEST HANDTAS

Michael Kors Hamilton East West handtas

Op mijn verjaardag kwam mijn nieuwe tas binnen, de Michael Kors Hamilton East West handtas in de kleur Sunflower. Hij was in de sale tijdens een Amerikaanse feestdag bij Macy’s en ik kon hem echt niet laten liggen. Het is mijn tweede Michael Kors tas en ik hoop dat ik vanaf nu de verleiding kan weerstaan, iedere keer zie ik weer een ander model dat mijn hartje verovert. 

Je kunt de video simpelweg starten door hierboven op de play button te klikken, of door via deze link naar YouTube te gaan. Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, zodat je de andere video’s voorbij ziet komen. In de volgende video’s zie je een Lush shoplog en m’n liquid lipstick stash. De video’s op YouTube komen al om 7:00 online en het artikel op mijn blog verschijnt pas om 12:00, dus vergeet je niet te abonneren. Je kunt je gemakkelijk abonneren door hier te klikken.

 • Reacties ( 4 )

 • avatar
  Jamey

  Tof kleurtje!

 • avatar
  irene

  Oeeh mooie tas!!

 • avatar
  Yara

  Wauw, prachtige tas! Mooie, opvallende kleur.
  Liefs,
  Yara

 • avatar
  Maaike

  Wat een prachtige aankoop is het toch! :)

 • Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TOP