Cibdol Oil

Mijn droom interieur


droom interieur
Ik vind het altijd heerlijk om weg te dromen bij interieurs. Hoe zou mijn huisje er later uit zien? Een interieur moet het thuisgevoel geven, maar tegelijkertijd helemaal bij je passen. Ik vind het geweldig om te bladeren door websites en catalogussen, van witte moderne meubels tot vrouwelijke kleurrijke accessoires, helemaal mijn ding. Dit keer laat ik jullie mijn droominterieur zien, met allerlei meubels en accessoires volledig in mijn stijl.

Woonkamer

droom interieur
Ik heb altijd al geroepen dat ik een witte bank wilde, deze behoort dan ook echt in mijn droom interieur. Alleen vaak werd er gezegd: “Een witte bank wordt zo snel vies, zelfs door het afgeven van je kleding.” Dus toen ik deze bank zag, wauw. Het is een combinatie van wit en grijs, maar het lichte nette eigenschappen van wit overheersen. Daarbij koos ik voor een wit tv-meubel, waarin je ook gelijk een heleboel spullen of decoratie kwijt kunt. Door middel van de salontafel, het dressoir en het kleedje wordt het huis toch nog kleurrijk, wat zorgt voor extra sfeer. De items voor de woonkamer vond ik in deze categorie op OTTO.

Slaapkamer

droom interieurDe slaapkamer, een plaats van rust en ontspanning. Oh, wat zijn deze meubeltjes schattig. Ik heb altijd een zwak voor wit gehad, mijn huidige kamer is ook voornamelijk wit, wel heb ik gekozen voor een paarse wand en een zwart bed. Nu heb ik als opvrolijking gekozen voor een must have schilderij van No. 5 Chanel en een tapijt van geitenvacht. De rest is allemaal wit, maar wel met een romantische touch.

Badkamer

droom interieur
De badkamer, ik vind het zelf een hele belangrijke plek in huis. Je kunt jezelf ontspannen onder de douche en in bad, maar je frist jezelf er ook op. Een badkamer moet rust uitstralen en tegelijkertijd mooi en schoon zijn. Wat geeft er meer ontspanning en rust als deze schattige strand-uitstraling. De bootjes zijn ideaal om je handdoeken in te leggen, maar ook voor je reserve producten of producten die je minder vaak gebruikt in te zetten. Een glazen wasbak heb ik altijd al heel fascinerend gevonden, echt iets voor mij. Daarnaast doucht een regendouche echt geweldig, dus ook die mag zeker niet ontbreken in mijn badkamer.

Werkplek

droom interieur
Een werkplek, een kamertje waar ik mijn hobby’s kan uitvoeren, onder andere natuurlijk bloggen. Dit dient een lichte kamer te zijn voor het fotograferen van producten, maar ook een plaats met veel opbergruimte. Ik heb gekozen voor een kaptafeltje en het kastje dat ik op dit moment ook in mijn bezit heb; voor al mijn beautyproducten en als plekje om mijn make-up te doen. Een grote kast voor overige dingen die ik op zou moeten bergen, dit is overigens echt een geweldige kast. En een hoekbureau, echt een handige werkplek met veel ruimte voor mijn computer.

Wat is jouw droom interieur?

 • Reacties ( 11 )

 • avatar
  Kimberly

  Wat heb je dit leuk gemaakt zeg! :D Ik vind die bank echt super tof eruit zien! Ik maak mijn droomhuizen regelmatig in de sims hihi

 • avatar
  Nicky

  Leuke inspiratieblog! Waar komen de spullen uit de slaapkamer vandaan?

  • avatar
   Esmée

   Alle items komen uit de webshop van OTTO. Die items zijn echt schattig he? x

 • avatar
  Teddy

  Erg mooi! Zulke inspiratie is altijd leuk

 • avatar
  Birte

  Mijn droominterieur is vrij licht met kleurrijke details!

 • avatar
  Birte

  Mijn droominterieur is vrij licht met kleurrijke details!

 • avatar
  Lisa

  Het is niet echt mijn smaak, maar dat hoeft ook niet! :) Ik heb eigenlijk nog nooit gedacht over mijn interieur voor later!

 • avatar
  Sylvana

  Mooi! Ik kan me wel vinden in jouw smaak :).

 • avatar
  Sas

  Ziet er erg leuk uit. Altijd fijn, zulke inspiratie op te doen!

 • avatar
  Kelly

  Ik vind vooral het badkamer stukje érg mooi!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP