Cibdol Oil

Fashionchick Sugar Rush

Fashionchick sugar rush
Eindelijk had ik weer eens de rust om mijn nagels heel netjes te lakken. Ik lakte mijn nagels met dit felroze lakje van Fashionchick. Fashionchick is een website dat wordt gezien als een online winkelstraat, je vind allerlei producten uit verschillende webshops op één plaats. Ook kun je producten op je verlanglijst zetten of in je kledingkast hangen. Nu hebben ze dus ook hun eigen merchandise en ik maakte er kennis mee via de goodiebag van Fashionweek. Je leest in dit artikel wat ik vind van Fashionchick Sugar Rush.

Fashionchick sugar rush
Uiterlijk

Het is een felgekleurde roze nagellak, die donkerder en meer als een koraalkleurtje overkomt op je handen in vergelijking tot het potje. Het potje heeft een compleet andere kleur als de nagellak op je nagels, maar ik vind de kleur ook veel mooier. Het effect van de nagellak is matte, de nagellak geeft nog wel een lichte glans. Ik vind het matte effect heel mooi, weer eens wat anders als een standaard lakje en zeker in deze kleur. Het resultaat bereikte ik in één laagje en op sommige nagels was het nodig om een tweede laagje aan te brengen.

Fashionchick sugar rush
Kwaliteit

Om te beginnen lakt deze nagellak erg fijn. De nagellak heeft een vierkante dop, waardoor ik heel nauwkeurig kon werken. Het kwastje had wat mij betreft ook het ideale formaat. De nagellak brengt wat streperig aan, maar tijdens het opdrogen verdwijnt het streperige effect. Het opdrogen van deze nagellak gaat echt langzaam; ik heb er alles aangedaan om mezelf rustig te houden, maar op een gegeven moment moest ik echt even wat doen en toen zaten er dus weer deukjes in. Terwijl ik zelf echt het idee had dat de nagellak droog was, want hij voelde wel droog aan. Als je de droogtijd overleeft heb je wel lang plezier van dit mooie lakje.

Fashionchick sugar rush
Conclusie

Als je geduld hebt dan is dit lakje echt super. Als je geen geduld hebt helaas niet. Het is een prachtige kleur en het matte effect maakt het lakje echt uniek. Alleen de droogtijd is dramatisch, vooral omdat je het idee krijgt dat de nagellak opgedroogd is en dat dus eigenlijk niet zo is. Wel zijn het dopje en het kwastje van de nagellak erg fijn en is deze nagellak (voor beginners) gemakkelijk aan te brengen. Een mwah lakje, met een grote GO voor de kleur, maar een grote NO GO voor de droogtijd.

Het lakje is samen met 4 andere lakjes verkrijgbaar bij Fashionchick voor €14,95. De prijs van de losse nagellak is dus €2,99, als hij los verkrijgbaar zou zijn.

 • Reacties ( 23 )

 • avatar
  Eilish

  Jammer dat die zo lang moet drogen!

 • avatar
  Lyana

  Spijtig van de droogtijd, want de kleur vind ik mooi!

 • avatar
  Sylvana

  Erg mooi kleurtje! Jammer dat je er wel wat geduld voor nodig hebt..

 • avatar
  Karlien – Polished Cats

  super mooi en zomers lakje!

  Liefs
  Karlien

 • avatar
  Tessa

  Wat een mooi kleurtje! Lekker zomers!
  Liefs, Tessa

 • avatar
  Bianca

  Ik ken het hele merk nog niet maar het is wel een mooie kleur x

 • avatar
  Bianca

  Mooi lakje, nooit van dit merk gehoord :)

 • avatar
  Gaia Swanenberg

  prachtige kleur!

 • avatar
  saskia

  Dit soort kleuren vind ik geweldig voor de zomer, erg mooi!

 • avatar
  Rosanne

  Het kleurtje vind ik heel erg leuk. Alleen jammer dat je zo lang moet wachten tot het lakje droog is. liefs x

 • avatar
  Patoirblog

  Ik ben niet echt iemand met veel geduld, haha. Dus dan kan ik beter skippen. Alhoewel ik wel geduldig wil zijn voor dit mooie kleurtje.

 • avatar
  Teddy

  De kleur is echt geweldig!! Jammer dat ie zo lang moet drogen… hier heb ik echt geen geduld voor haha

 • avatar
  Tess Evea

  Wat een schattig lakje!

 • avatar
  Annelies

  Ik ben echt gek op van die felle roze kleurtjes, heb zelf nu een licht roze op, ideaal voor de zomer! :) liefs

 • avatar
  Jana

  Heel leuk zomers kleurtje.. maar ik heb totaal geen geduld! :)

 • avatar
  niesca

  haha nou ik heb niet zo heel erg veel geduld al ziet het lakje er best mooi uit

 • avatar
  Angela

  Mooi kleurtje!

 • avatar
  Kelly

  Leuk kleurtje!

 • avatar
  Sarah

  Wat een gaaf kleurtje! Wel vervelend dat het drogen zo lang duurt, daar heb ik echt een hekel aan! Dan zitten mn nagels weer onder de deukjes haha.

 • avatar
  Babs

  Mooie kleur, en wat een leuke webshop! Zie direct een prachtige afgeprijsde jas, en ik heb jassen genoeg…stiekem blij dat ie niet op voorraad is (zet hem wel bij mijn favorieten)

 • avatar
  Daphne

  Lief kleurtje!

 • avatar
  Michaela

  Wat een super leuk kleurtje! :) Jammer dat de droogtijd zo lang duurt

 • avatar
  Denise

  Wat een heerlijke kleur! Mooie foto’s!

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP