Cibdol Oil

MIJN DUSHI VAN HOOP IT YOURSELF

Mijn Dushi van Hoop It Yourself

Dit is mijn Dushi van Hoop It Yourself. Een hoepel met een geweldig uiterlijk en een daarbij passende naam. Toen ik hoorde over de lancering van deze webshop, moest ik wel een kijkje nemen en er eentje aanschaffen. Een hoepel met een panterprintje en geschikt voor volwassenen, hij past helemaal bij mij. Als je in mijn kast kijkt zie je al enorm veel panterprintjes, en met deze hoepel erbij is mijn kast helemaal een feestje. 

Kwaliteit

De hoepel kwam opgevouwen binnen en je moest hem dus uitvouwen. Het uitvouwen was meteen al een oefening. Even rustig kijken hoe je hem het beste kunt vormen, gelukkig staat er een handleiding op de website. Het uitvouwen ging best gemakkelijk, alleen hem in de juiste vorm krijgen is een opgave. Hij lijkt nu af en toe nog steeds een beetje vierkant, maar misschien is dat helemaal niet zo. Het viel me op hoe strak het getaped is, het ziet er echt stevig uit! De tape zal niet snel loslaten, en naar mijn idee ook niet snel slijten. De hoepel zelf is ook stevig en ook nog eens gemakkelijk, want je kunt hem altijd nog opvouwen als je geen ruimte hebt om hem op te bergen.

Mijn ervaring

Mijn Dushi van Hoop It Yourself
Hoepelen is zo leuk! Met deze hoepel gaat het gemakkelijk, en ik had het meteen weer onder de knie. Vroeger had ik ook altijd een glitterhoepel met water erin, die waren net wat zwaarder. Deze hoepel is groter en zwaarder in vergelijking tot de hoepels bij de speelgoedwinkel. De hoepel is 100 cm en weegt tussen de 600 en 800 gram. Ik had hem groot verwacht, maar zo groot! Ik moest wel even lachen toen ik hem aan het uitpakken was.

Op dit moment doe ik nog gewoon de standaard work-out. Zelfs dat vind ik hartstikke leuk en het is goed vol te houden. Ik ben benieuwd naar de work-outs die binnenkort online komen te staan, waarschijnlijk zitten hier hele leuke oefeningen bij om eens uit te proberen. Ik hou jullie op de hoogte!

De Dushi van Hoop It Yourself kost €36,-.

 • Reacties ( 16 )

 • avatar
  Annemijn

  Leuk zo’n hoepel! Ik twijfel of ik er een aan ga schaffen. Vroeger kon ik namelijk niet hoepelen, haha.

 • avatar
  Roos

  Super leuk is het hoepelen he?! Ik heb er ook eentje gekocht, ben er super blij mee!

 • avatar
  Jennie from the Blog

  Ah super leuk om dit stukje over onze shop te lezen! :) Het in- en uit elkaar vouwen is in het begin inderdaad even lastig maar als je het een paar keer gedaan hebt gaat het heel makkelijk! We zijn druk bezig met de workoutvideo’s dus je kunt er bijna mee aan de slag.

  • avatar
   Esmée

   Wat leuk dat je een reactie hebt achtergelaten! Ik ben benieuwd naar de workoutvideo’s, ik kijk er naar uit.

 • avatar
  Suzanne

  Super leuk om te zien. Nu lees je ook echt de ervaringen van anderen over de hoepels. Ze zien er wel fantastisch uit!

 • avatar
  manon

  Hoepelen is wel leuk en het schijnt goed voor je taille te zijn haha logisch !

 • avatar
  Mariëlle

  Oooh ik weet er alles van, ik ben ook aan het hoopelen! Ik vind het zo leuk :)

 • avatar
  Daphne

  Aah ik vind ‘m zo leuk! Doet me echt denken aan vroeger toen ik urenlang in de tuin stond te hoelahoepen :P

 • avatar
  maroussia

  Heel erg leuk om daar oefeningen mee te doen enzo! Zelf vind ik het toch te duur voor maar een simpele hoepel, die je ook zelf kunt maken haha x

  • avatar
   Jennie from the Blog

   Wij kopen al onze spullen in vanuit het buitenland en dat kan alleen in grote partijen dus dat zou lastig kunnen worden :)

 • avatar
  Kelly

  Ahh hij is erg leuk, maar ze lijken me inderdaad wel erg groot. Persoonlijk heb ik dan liever een iets subtielere.

 • avatar
  Lisa

  Aaah, wat een toffe hoepel.

 • avatar
  Robin

  ik wil er ook graag één. Vroeger vond ik het hartstikke leuk en kon ik het ook goed. Moet helaas nog wel even sparen want ben nogal blut!

 • avatar
  Bianca

  Die is leuk! Ik heb zelf een fitness hoepel, wist niet dat er echt work outs voor bestaan. Daar ga ik even naar kijken :)

 • avatar
  Eilish (artisticstateofmind)

  Als ik het ooit weer kan, wil ik het ook gaan doen! Hoepelen vond ik vroeger al geweldig!

 • avatar
  Manon

  wat leuk! Ik heb ook een hoelahoep heb het een tijdje echt elke dag gedaan maar nu is het toch wel weer verminderd. Ik ga het deze zomer waarschijnlijk wel weer meer doen want het hoort wel een beetje bij lekker weer :D

 • Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

TOP